Dodaj do ulubionych

Na rentę, Rodacy! Na rentę!

02.03.18, 10:12
"Dobra zmiana" drastycznie luzuje przepisy rentowe, dzięki czemu ci nieszczęśnicy, którzy po pijaku posieją gdzieś buty, nie mają się czym martwić.

Byłego szefa wrocławskiej policji, którego na początku stycznia znaleziono na ulicy pijanego i bez butów, komisja lekarska MSWiA uznała za "trwale niezdolnego do służby". I odesłała na rentę. Na koniec służby zainkasował też 45 tys. zł odprawy.

wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,23089372,renta-i-odprawa-dla-skompromitowanego-komendanta-policji-jest.html
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 10:32
      Oj Witia wklejasz te swoje wypociny z GW.A poczytał byś więcej .Ogólnie świętował awans w mieszkaniu prywatnym oficera policji.W pracy go nie lubili.Więc nie wiadomo jak było do końca z tą popijawą.Nie było przeszkód by mógł stracić swoje uprawnienia emerytalne.Że nie etycznie to go zwolnili .I tyle Witia.Nie on pierwszy nie on ostatni.Pełno było wcześniej takich.Wyszukiwarka się kłania.
      • szwampuch58 Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 10:39
        Czyli Ociec 45 pacioli nalezy mu siEm jak psu micha????.....ja pierdkam,chamy coraz bezczelniejsze
        • wagonetka Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 10:40
          no coś ty - musi być odprawa, bo za co by pił na tej rencie?

• wagonetka Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 10:39
      "trwale niezdolnego do służby" z powodu alkoholizmu?

• taniarada Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 10:58
        wagonetka napisał(a):

> "trwale niezdolnego do służby" z powodu alkoholizmu?
        >
        To też choroba .Gorsza od dżumy i cholery.Nie wiadomo jakie tam mają przepisy w MSWIA.Skąd ja to wiem.Ale wszystko mieszać do dobrej zmiany i Kaczyńskiego to paranoja.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 11:11
          Ale już mieszanie np. Tuska w Amber Gold jest ok, no nie szmato?
          • taniarada Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 13:48
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Ale już mieszanie np. Tuska w Amber Gold jest ok, no nie szmato?
            >
            Gó... mnie obchodzi debilu Tusk i jego zdradziecka morda i twój parszwy ryj.Półgłówku.
      • yoma Re: Na rentę, Rodacy! Na rentę! 02.03.18, 13:30
        No cio, w Szwecji tak było. Nie wiem, czy jeszcze jest.
    • zdradziecka.morda TKM w pełnej postaci! 02.03.18, 11:05
      Swój swojemu krzywdy nie zrobi!
      • witek.bis Re: TKM w pełnej postaci! 02.03.18, 11:14
        Oczywiście, że nie zrobi, bo ten skrzywdzony "swój" mógłby jęzor rozpuścić i poopowiadać o tym, co dzieje się w policji. I właśnie dlatego "złoty spadochron" jest w standardowym wyposażeniu.
        • taniarada Re: TKM w pełnej postaci! 02.03.18, 13:54
          witek.bis napisał:

> Oczywiście, że nie zrobi, bo ten skrzywdzony "swój" mógłby jęzor rozpuścić i po
          > opowiadać o tym, co dzieje się w policji. I właśnie dlatego "złoty spadochron"
          > jest w standardowym wyposażeniu.
          >
          > Witia ty sobie przeczytaj artykuł o komendancie generale Leszku Marcu .I nie fanzol.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka