alistair-p 14.04.18, 17:53 A jak ktoś da się złapać to już nikt mu nie pomoże.Do tego szefów spółek Skarbu Państwa będziemy zmieniać nie częściej niż co 45 dni(teraz średnio co 20). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k A Grzesio S. bezrobotny, a kraść nie ma gdzie... 14.04.18, 17:59 - czy to jest sprawiedliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A Grzesio S. bezrobotny, a kraść nie ma gdzie 14.04.18, 18:11 Jak otwierasz lodówkę to też tam jest Schetyna? A w szafie albo może jak jedziesz windą,to za tobą wsiada zawsze Schetyna? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: A Grzesio S. bezrobotny, a kraść nie ma gdzie 14.04.18, 18:21 a "nie ma fora bez PiSiora" - dla ciebie ? - ano nima. to dla mnie nie ma - bez mojego ulubienca - Grzesia S. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A Grzesio S. bezrobotny, a kraść nie ma gdzie 14.04.18, 18:28 Ja nie zrobiłem doktoratu,napisz więc konkretnie,najlepiej z obrazkami i przykładami. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A Grzesio S. bezrobotny, a kraść nie ma gdzie 14.04.18, 18:28 to dla mnie nie ma - bez mojego ulubienca - Grzesia S. to sobie zakładaj o nim wątki, a nie zygaj nimi w cudze, "smakoszu" Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wykluczone. 14.04.18, 18:36 m.c.hrabia napisał: a nie zygaj nimi w cudze, "smakoszu" wykluczone, hloopcze. - czynie to, co sprawia MI wieksza przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: wykluczone. 14.04.18, 20:01 j-k napisał: - czynie to, co sprawia MI wieksza przyjemnosc. Ok., twoja sprawa. Ale nie musisz tego płaszcza rozchylać na forum; raczej rób to gdzieś w zaciszu domowym i bez świadków. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k to niepotrzebne 15.04.18, 00:05 erte2 napisał: > Ok., twoja sprawa. Ale nie musisz tego płaszcza rozchylać na forum; jak napisal jeden z poprzednikow - ja rzygam na tym foro na ss.rajace z bezsilnosci pod siebie PeOviecki. a do tego plaszcza rozchylac nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: wykluczone. 15.04.18, 00:22 erte2 napisał: > j-k napisał: > - czynie to, co sprawia MI wieksza przyjemnosc. > > Ok., twoja sprawa. Ale nie musisz tego płaszcza rozchylać na forum; raczej rób > to gdzieś w zaciszu domowym i bez świadków. Głodnemu zawsze "chleb na myśli" ,,,,,,,,,żuczku. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: wykluczone. 15.04.18, 09:53 lech1966 napisał: Głodnemu zawsze "chleb na myśli" Jesteś głodny? To widać trochę słabo się starasz; jeszcze parę posad w radach nadzorczych i spółkach skarbu państwa jest do wzięcia :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: A Grzesio S. bezrobotny, a kraść nie ma gdzie 14.04.18, 23:54 j-k napisał: > a "nie ma fora bez PiSiora" - dla ciebie ? - ano nima. > > to dla mnie nie ma - bez mojego ulubienca - Grzesia S. ++++++ FK bez Grzesia zginie. Choć doczekał się i on następców...hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: A Grzesio S. bezrobotny, a kraść nie ma gdzie 14.04.18, 20:01 Problem jest w czyms innym Jak wysocy politycy PO ida zjesc osmiorniczki - danie ktore nie miesci sie w pisowskiej ciasnej glowce, danie za kilkadziesiat zlotych w restauracji, danie z ktorego pisowiec wyciaga wnioski takie ze to musi byc zlodziej bo go na to stac i pisowskiemu przyglupowi leci piana nienawisci z jego pislamskiej mordy i jednoczesnie nie ma zalu do pislamskiej wladzy za wyplacanie sobie pod stolem dziec=siatek tysiecy zlotych na pislamski ryj Tak bardzo jestescie prymitywni i zmanipulowani przez pislamska wladze I tu jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i ty tez smieszysz... 14.04.18, 23:55 po raz 100-tny przypominam, ze nie jestem PiSiaczkiem - a tylko wrogiem kapitalistow z PO. i z radoscia wysmiewam tu bezsilnosc i bezprogramowosc oPOzycji. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. zwolennik LEWICY Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: i ty tez smieszysz... 15.04.18, 00:05 j-k napisał: > po raz 100-tny przypominam, ze nie jestem PiSiaczkiem - a tylko wrogiem kapital > istow z PO. > Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. > zwolennik LEWICY Rąsia J-K.. Powody mamy te same.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 14.04.18, 18:04 czyli na chama, już nie same ryje wsadzimy do koryta, ale cali wskoczymy do niego, żeby nawet odbytem chapać. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 14.04.18, 18:31 m.c.hrabia napisał: > czyli na chama, już nie same ryje wsadzimy do koryta, ale cali wskoczymy do nie > go, żeby nawet odbytem chapać. Facet ile ty masz lat ?Twoim pisaniem to jakiś psycholog powinien się zająć.Chamstwo to mało powiedziane.Że teraz to forum jest otwarte ,to nie nic cię nie uprawnia do opisywania swojego życia .Wyciągniętego z szamba . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 14.04.18, 18:39 rozumiem niedorozwoju ,że esbecja kościelna doniosła ci o moim życiu. a pisich opisuję ich językiem, ot zdradziecka morda. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i co z tego, ze potrzepiesz tu nuszkami bezsilnie? 14.04.18, 18:44 niczego to ujadanie jamnika nie zmieni - a ja mam darmowa okazje do obsmiania twojej i innych bezsilnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: i co z tego, ze potrzepiesz tu nuszkami bezsi 14.04.18, 18:52 śmiech to zdrowie "doktorku nauk wszelakich" Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 14.04.18, 19:26 Celne podsumowanie. Kto da się złapać, to dla niego te kary od 3 miesięcy do 30 lat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 14.04.18, 23:22 alistair-p napisał: > A jak ktoś da się złapać to już nikt mu nie pomoże.Do tego szefów spółek Skarbu > Państwa będziemy zmieniać nie częściej niż co 45 dni(teraz średnio co 20). Genialne prawda??? szkoda że Tusk na to nie wpadł i przynajmniej nie ogłosił że "kradniemy tylko w weekendy" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 14.04.18, 23:40 Nie krzycz Lesiu! I tak nikt ciebie nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 14.04.18, 23:52 pies_na_czarnych napisała: > Nie krzycz Lesiu! I tak nikt ciebie nie słucha. Hahhahahha.. piesku,,,,aport,,,,pan woła... Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 15.04.18, 10:07 "A jak ktoś da się złapać to już nikt mu nie pomoże" Pomogą, tylko łup będzie musiał zdeponować w kościele. "Do tego szefów spółek Skarbu Państwa będziemy zmieniać nie częściej niż co 45 dni" A odprawy podwyższą? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 15.04.18, 12:27 to już wersja z Caritasem i terminem "zwróćcie do polowy maja" nieaktualna ? malutki miota siem , boskie "mówcie że zwrócicie te nagrody , tak mówcie" "a starczyło tylko nie kraść" -- apostazja.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 15.04.18, 12:48 pkt4a napisała: > to już wersja z Caritasem i terminem "zwróćcie do polowy maja" nieaktualna ? ma > lutki miota siem , boskie > > "mówcie że zwrócicie te nagrody , tak mówcie" > "a starczyło tylko nie kraść" A do kiedy lemingi mają oddać bezprawne premię dla Owsiaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 15.04.18, 14:26 Lemingi powinny oddać swoją premię na finansowanie terapii onkologicznych. Dlaczego musimy płacić za leczenie ich uzależnienia od spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Kaczyński :Teraz będziemy kraść ostrożniej. 15.04.18, 14:26 Errata: leczenie skutków ich uzależnienia od spodni. Odpowiedz Link Zgłoś