Dodaj do ulubionych

Nominacja Chazana przez PiS.

19.04.18, 15:55
kielce.wyborcza.pl/kielce/7,47262,23293259,nie-pomogly-protesty-prof-bogdan-chazan-konsultantem-ds-ginekologii.html#Z_Czolka3Img //
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 16:03
      ni piskaj, mogli mianować Hosera.
      • lumpior Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 16:22
        wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/466744,prof-bogdan-chazan-o-dokonanych-aborcjach-zmianie-w-zyciu-i-planach-na-przyszlosc.html
        • pies_na_czarnych Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 16:49
          Wyspowiadał się i ma czyste sumienie.
          • m.c.hrabia Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 16:51
            spowiedź dobra na wszystko.
    • szlachcic Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 16:54
      Duzy blad PISu
      Przeciez wiadomo ze Chazan niebawem zostanie wziety zywcem do nieba jak przystalo na pislamskiego swietojebliwca
      • potwor_z_piccadilly Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 17:03
        szlachcic napisał:

> Duzy blad PISu
        > Przeciez wiadomo ze Chazan niebawem zostanie wziety zywcem do nieba jak przysta
        > lo na pislamskiego swietojebliwca

Akurat, Bóg przed hipokrytami bramy niebieskie ma zamknięte.
        Te wszystkie PiSi i naprawiacze świata podłością, nawet nie zdają sobie sprawy, że tylko piekło przed nimi stoi otworem. No, w łagodniejszych przypadkach, ewentualnie czyściec.
        • szlachcic Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 17:23
          Wazne ze sasiedzi wiedza ze Chazan jest swiety
          gdyby wierzyl w to co mowi o aborcji (mordowanie dzieci) to poszedlby strzelic sobiw w leb ........ tak mysle
          Ale nie wierzy w to a udaje tylko przed sasiadami i rodzina
        • cadoudal Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 17:32
          potwor_z_piccadilly napisał:

> szlachcic napisał:
          >
          > > Duzy blad PISu
          > > Przeciez wiadomo ze Chazan niebawem zostanie wziety zywcem do nieba jak p
          > rzysta
          > > lo na pislamskiego swietojebliwca
          >
          > Akurat, Bóg przed hipokrytami bramy niebieskie ma zamknięte.
          > Te wszystkie PiSi i naprawiacze świata podłością, nawet nie zdają sobie sprawy,
          > że tylko piekło przed nimi stoi otworem. No, w łagodniejszych przypadkach, ewe
          > ntualnie czyściec.

Potworze, to oczywista oczywistość, że ta nominacja nie powinna mieć miejsca.
          Akurat, Bóg przed hipokrytami bramy niebieskie ma zamknięte.
          Ty skąd o tym wiesz? widziałeś te "bramy niebieskie"
          Nie wiem, dlaczego uważasz Chazana, za hipokrytę, ja uważam go za fanatyka chrześcijańskiego. On w to wszystko wierzy i stąd jego fanatyzm religijny, przede wszystkim.
          • szlachcic Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 17:43
            Bramy niebieskie sa zamykane przed ludzmi ktorzy morduja dzieci nienarodzone
            chazan na swoim koncie ma ich wiele
            Teraz chce odlupic winy malowana wiara
            ale z tego co wiem aborcja jest grzechem smiertelnym wiec chazana dupa bedzie smazyla sie w piekle z kazdym innym malowanym pisowskim katolikiem
            Na jakiej podstawie uwazasz ze wierzy w to co mowi? Jako pisowiec nie powinienes wybaczac Chazanowi za to co uczynil
            Nienawidzicie POwcow za to ze poszli zamowic sobie w restauracji osmiorniczki za 30 zl, a jakims dziwnym trafem wybaczaie Chazanowi
            Jak to wytlumaczyc? Fanatyzm religijny pisowskiej ciemnoty?
            • cadoudal Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 17:47
              szlachcic napisał:

> Bramy niebieskie sa zamykane przed ludzmi ktorzy morduja dzieci nienarodzone
              > chazan na swoim koncie ma ich wiele
              > Teraz chce odlupic winy malowana wiara
              > ale z tego co wiem aborcja jest grzechem smiertelnym wiec chazana dupa bedzie s
              > mazyla sie w piekle z kazdym innym malowanym pisowskim katolikiem
              > Na jakiej podstawie uwazasz ze wierzy w to co mowi? Jako pisowiec nie powiniene
              > s wybaczac Chazanowi za to co uczynil
              > Nienawidzicie POwcow za to ze poszli zamowic sobie w restauracji osmiorniczki z
              > a 30 zl, a jakims dziwnym trafem wybaczaie Chazanowi
              > Jak to wytlumaczyc? Fanatyzm religijny pisowskiej ciemnoty?

Ty jesteś zaprogramowany zero- jedynkowo. Kiedy ja, piszę o tym, że jest fanatykiem chrześcijańskim nie znaczy, że go usprawiedliwiam. To, co napisałem znaczy dużo więcej niż twoje durne wywody. Ale jeżeli potrzebujesz się dowartościować, to twoja sprawa.
              • m.c.hrabia Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 18:19
                nie jest żadnym fanatykiem, jest mendą koniunkturalną podobnie jak s...syn Piotrowicz, tylko tyle nic w więcej.
          • potwor_z_piccadilly Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 18:46
            cadoudal napisał:

> Nie wiem, dlaczego uważasz Chazana, za hipokrytę, ja uważam go za fanatyka chrz
            > eścijańskiego. On w to wszystko wierzy i stąd jego fanatyzm religijny, przede w
            > szystkim.

Akurat. Ten dziad, to szczwany lis. Od emerytury 2500 zeta, woli gażę koordynatora za coś 25000 zeta.
            Kłapał jadaczką, chrapał i się dochrapał.
            To identycznie jak z tą godek, czy jak jej tam.
            • cadoudal Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 19:00
              potwor_z_piccadilly napisał:

> cadoudal napisał:
              >
              > > Nie wiem, dlaczego uważasz Chazana, za hipokrytę, ja uważam go za fanatyk
              > a chrz
              > > eścijańskiego. On w to wszystko wierzy i stąd jego fanatyzm religijny, pr
              > zede w
              > > szystkim.
              >
              > Akurat. Ten dziad, to szczwany lis. Od emerytury 2500 zeta, woli gażę koordynat
              > ora za coś 25000 zeta.
              > Kłapał jadaczką, chrapał i się dochrapał.
              > To identycznie jak z tą godek, czy jak jej tam.

Kiedyś, sam dokonywał aborcji, teraz stał się jej przeciwnikiem.
              Pytanie kiedy był prawdziwy. Dlaczego teraz jest nadgorliwy?
              Jeszcze raz powtarzam, w mojej ocenie to religijny fanatyk.
              wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/466744,prof-bogdan-chazan-o-dokonanych-aborcjach-zmianie-w-zyciu-i-planach-na-przyszlosc.html
              • m.c.hrabia Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 19:09
                jeszcze raz, nie jest żadnym fanatykiem, kiedyś lepiej się zarabiało na skrobankach, a teraz lepiej się zarabia na krytykowaniu tychże, ot i cała tajemnica Chazana.
                • potwor_z_piccadilly Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 19:27
                  m.c.hrabia napisał:

> jeszcze raz, nie jest żadnym fanatykiem, kiedyś lepiej się zarabiało na skroban
                  > kach, a teraz lepiej się zarabia na krytykowaniu tychże, ot i cała tajemnica Ch
                  > azana.

Tylko dodam.
                  Trzęsącymi łapami skrobać, jest nieco nie teges.
                  Liczyć kasę można i trzęsącymi.
                  • lumpior Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 19:42
                    www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,100865,22901906,powrot-prof-chazana-za-aborcje-trzeba-karac-wszystkich-takze.html
    • taniarada Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 18:30
      Kto trzyma z kościołem ,wygrywa Baranki Boże. Uwielbiam jego cytaty:PROF. BOGDAN CHAZAN
      Nie słyszałem, by ktoś szedł do lekarza w zależności od tego, czy głosował na PiS, czy SLD. Choć tam, gdzie ludzie głosują na SLD, w północno-zachodnich częściach Polski, jest najwięcej porodów przedwczesnych, najwyższa umieralność okołoporodowa, tam najwięcej ludzie palą, największa jest umieralność na raka, największe zużycie środków antykoncepcyjnych, najwięcej ciąż młodocianych i pozamałżeńskich. I najgorsze wyniki testów klas szóstych. I to nie jest tylko kwestia biedy, tylko systemu wartości.Amen .
      • cadoudal Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 19:07
        Kto trzyma z kościołem ,wygrywa.
        Przykładem jest Wałęsa?
      • potwor_z_piccadilly Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 19:13
        taniarada napisał(a):

> Kto trzyma z kościołem ,wygrywa Baranki Boże. Uwielbiam jego cytaty:PROF. BOGDA
        > N CHAZAN

A dlaczego nie z Bogiem?
        Przecież to nie kościół stworzył świat z ideą doboru naturalnego. Bóg przewidział że, by życie na ziemi kwitło zdrowo i przez tysiąclecia, potrzebny jest dobór naturalny. Całe życie naturalne zgodnie z wolą stwórcy stosuje usuwanie jednostek nieprzystosowanych społecznie i takich, które będą nieprzystosowane bo nie będzie warunków by je przystosować.
        Jedynym gatunkiem, który kontestuje wolę Bożą jest człowiek.
        Czyli jak to jest z wami PiS-iaki, pobożni wy jesteście, czy nie? Kto jest dla was ważniejszy, Bóg i jego nauki i dzieło, czy klecha i jego fobie? Bóg, czy jakiś pazerny na rozgłos, a tym samym na kasę emeryt?
    • titerlitury Re: Nominacja Chazana przez PiS. 19.04.18, 19:22
      Jest to policzek wobec kobiet. Poglądy Chazana nie kończą się jedynie na kwestii aborcji, to także antykoncpecha, opieka okołoporodowa. Jest tak zacietrzewionym fanatykiem, że jest kompletnie głuchy na wyniki badań naukowych, nowoczesne standardy i praktyki na nich oparte, kobieta ma być po prostu karana za grzech pierworodny, do którego "popchnęła" Adama, a zatem ma cierpieć co miesiąc i cierpieć rodząc. W praktyce oznacza to koniec przepisywanie terapii hormonalnych kobietom ze szczególnie bolesnymi miesiączkamu, brak anykoncepcii farmakologicznej,zwlekanie z wykonaniem cesarskiego cięcia do ostatniej chwili, ograniczenie stosowania znieczulenia zewnątrzoponowego przy porodach siłami natury.
      I teraz możemy sobie żartować z aniołków, dusz czyśćcowych i wniebowstąpienia, ale taka polityka wobec kobiet to jest nie tylko cierpienie, ale także ryzyko śmierci.
      Bardzo dobrze rozwija się w Polsce położnictwo prywatne: takie czyściutkie, kameralne i świetnie wyposażone szpitale mają kontrakty NFZ i dają poczucie bezpieczeństwa i wysoki standard medyczny pacjentkom. Teraz po prostu wystarczy tych kontraktów nie przedłużać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka