pies_na_czarnych 23.04.18, 01:21 Michal Kaminski. Nie jest to czlowiek z "mojej bajki", ale musze przyznac, ze ostatnio bardzo madrze mowi. Popieram go w tej sprawie na calej linii. www.facebook.com/kaminski2015/videos/817101665152318/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Michal Kaminski 23.04.18, 11:46 Wali w pisich jak w worek ze szmatami. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Michal Kaminski 23.04.18, 12:00 To jest gość, który traktuje politykę i wszystko z nią związane na serio. Można powiedzieć, że ideowiec. Początkowo trzymał z tymi, którzy głosili hasła najbardziej mu bliskie. I robił to z przekonania, co nie świadczyło najlepiej o bystrości jego umysłu. Ale jak się przyjrzał z bliska tej całej bandzie hipokrytów, to go po prostu zbrzydziło. Poza tym z upływem lat nieco się wyrobił i zyskał na bystrości, co łatwo zauważyć po jego wypowiedziach. Nie jest z mojej bajki, ale nie mogę odmówić mu pewnych zalet. A że wali w pisich, to naturalna rzecz: wstyd mu, że dawał się omotać, więc teraz ze zdwojoną energią odgrywa się na tych, co go kiedyś omotali. Z psychologicznego punktu widzenia zachowanie jak najbardziej zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Michal Kaminski 23.04.18, 11:51 pies_na_czarnych napisała: > Michal Kaminski. Nie jest to czlowiek z "mojej bajki", ale musze przyznac, ze o > statnio bardzo madrze mowi. Popieram go w tej sprawie na calej linii. Ty każdą łajzę popierasz byle była przeciw PIS.Czy Michaś Kamiński może być wiarygodny?Szkoda mi faceta tylko w chorobie .I tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Michal Kaminski 23.04.18, 11:53 Ty każdą łajzę z PiS popierasz, ściero. Odpowiedz Link Zgłoś