zdradziecka.morda1 02.05.18, 16:38 Oczywiście w Warszawie. Tak PiSia ferajna nienawidzi kobiet i tak działa "Dobra zmiana" w PiSiej służbie zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 16:41 Trza bylo isc na medycyne, ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
zdradziecka.morda1 Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 17:12 nazimno napisał: > Trza bylo isc na medycyne, ryju. Nie mogłem, bo mam coś nie tak z głową i za młodu mdlałem na widok strzykawki. No chyba, że na proktologię. Poza tym do pewnych zawodów trzeba mieć predyspozycje, tak jak do bycia policjantem, klawiszem, czy Qrwą. Albo PISowcem! Z PiSowcem jest najłatwiej, bo podobno do lizania dOpy prezesa idzie się przyzwyczaić. A w imperium Jakiego, czyli w Opolu kasują oddział wewnętrzny w szpitalu bo brak lekarza internisty. Dają 15 tys do ręki i mieszkanie, a chętnych nie ma. Ciekawe dlaczego? Czy jak wygra w warszawie i zatrudni samych swoich to będzie tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zawsze wiedzialem,, ze aby zostac PeOviecka... 03.05.18, 12:52 zdradziecka.morda1 napisał: Albo PISowcem! zawsze wiedzialem,, ze aby zostac PeOviecka... wystarczy byc po prostu NIKIM i dac sie tylko spokojnie strzyc. wyborcza.pl/1,154903,15795327,Strzyzenie_owiec_na_igrzyska.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 16:51 Wojskowy Instytut Medyczny Wojskowy Instytut Medyczny 797 dni Poradnia okulistyczna Szaserów 128 Praga-Południe a prezesowi(modlę się o szybkie jego odejście do Domu Ojca ) z dostawą do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k czyli skrobanki nie zdazy sie zrobic... 02.05.18, 16:59 - trza bedzie rodzic, najlepiej blizniaczki i od razu po 500+ do kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 17:06 ale ortopeda jest na zawołanie, dojazd do domu chorego gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 00:31 Do ortopedy pacjent idzie, jak leczyć się na głowę już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 02.05.18, 23:39 Chodzi o to, by pacjentów wypchnąć do prywatnych gabinetów. Chciałem porozmawiać z chirurgiem o operacji zmniejszenia żołądka w przypadku otyłości. Dostałem termin w listopadzie 2020, mogę pojechać do Sochaczewa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 00:34 Za opiekę zdrowotną odpowiada minister Szumowski, spaślaku. Poza tym uważam, że otyli powinni być trzymani w osobnych osiedlach, blisko normalnych, ale tak, żeby nie urażać ich uczuć estetycznych. Wpłynęłoby to dodatnio na ich integrację i motywację. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 07:22 No to mieszkaj sobie z Martusią Kaczyńską. Bedzie ci pasowała estetycznir. Ja mogę ns osirdlu z Kasią Nosowską, Odpowiedz Link Zgłoś
zdradziecka.morda1 Dziewica smoleńska jest szczupła 03.05.18, 09:57 aniechto.only napisała: > No to mieszkaj sobie z Martusią Kaczyńską. Bedzie ci pasowała estetycznir. Ja > mogę ns osirdlu z Kasią Nosowską, bo lubi barabara, co rusz to z innym. Przychodzi baba do lekarza ginekologa " A ten pyta, ilu miała pani partnerów? A ona , pięciu, no może sześciu? To rzeczywiscie nie dużo mówi lekarz. No tak panie doktorze, ale to był słaby weekend . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 12:06 Odczep się. Tow. Adalberto jest zwolennikiem osobnych osiedli dla kalek z jedną łazienką na dziesięciu, nie wierzysz, to poszukaj, a spaślactwo jest rodzajem kalectwa, więc o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 11:58 Akurat w Warszawie za opiekę zdrowotną odpowiada jeden z zastępców HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 12:08 A w Pcimiu jeden z zastępców Obajtka. No i? Poza tym spaślakom lekarz się nie należy, niech żrą mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 10:19 adalberto3 napisał: > Chodzi o to, by pacjentów wypchnąć do prywatnych gabinetów. Chciałem porozmawia > ć z chirurgiem o operacji zmniejszenia żołądka w przypadku otyłości. Dostałem t > ermin w listopadzie 2020, mogę pojechać do Sochaczewa. Tyś Semka? S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Osiem lat nierządów 03.05.18, 10:29 A wymagają cudów przez dwa lata.Samo to że za platfusów zniknęli dentyści ze szkół.Piękna Joasia Mucha mówiła: starsi ludzie to kłopot ,bo chodzą dla rozrywki do lekarza.A za naczelnej Wykopacz ,głusi nie mogli zdobyć prawa jazdy.Takie to były standardy PO.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Osiem lat nierządów 03.05.18, 11:54 Dentystów w szkołach w praktyce nie można sfinansować. Nowoczesny gabinet stomatologiczny to obecnie koszt rzędu 100 tys. Euro. Natomiast przeszkolona osoba mogłaby przeprowadzać profilaktykę fluorową w szkołach. Powinien też istnieć obowiązek półrocznych kontroli stomatologicznych do ukończenia wykształcenia. Wszystko jako program MZ. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Osiem lat nierządów 03.05.18, 12:09 Zwróć uwagę ministrowi Szumowskiemu. Gdyby eksminister Radziwiłł oddał nagrodę, pewnie by na parę fluorowych past wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Na otyłość są inne terapie 03.05.18, 11:39 Podstawowa to zmniejszenie ilości pokarmu i zwiększenie ilości ruchu. Rozumiem choroby genetyczne, i inne zaburzenia (np. hormonalne po nieudanym in vitro) powodujące otyłość chorobową. Ale zupełnie nie rozumiem dlaczego niby z pieniędzy podatników mielibyśmy finansować konsekwencje czyjegoś lenistwa i obżarstwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Na otyłość są inne terapie 03.05.18, 12:42 Otyłość i jej następstwa (zwyrodnienie stawów, nadciśnienie, cukrzyca, choroby serca) będą w najbliższych latach głównym problemem opieki zdrowotnej w Europie. Wszyscy finansują leczenie palaczy czy alkoholików, otyłość też została uznana za chorobę. Rozpoznanie cukrzycy przemówiło do mojej wyobraźni. Nie mam wyboru - do końca roku muszę zredukować masę o 20 kg. Zapewne pomoże jazda na stacjonarnym rowerze (kiedyś uprawiałem turystykę rowerową i nie miałem problemów zdrowotnych). Dodatkowo dieta z dużą ilością warzyw. Może zmniejszenie objętości żołądka poprzez umiszczenia w nim balonu. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 07:29 Ale w tym roku czy nastepnym? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 07:40 A po co dziadkowi ginekolog? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 10:13 nazimno napisał: > A po co dziadkowi ginekolog? Zrobił bachora młodej to szuka.Poleciała na jego rentę socjalną.😁 Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Do psychologa lemingów nie rejestrują 03.05.18, 10:31 Beznadziejne przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Do psychologa lemingów nie rejestrują 03.05.18, 10:42 cossa.nostra napisał(a): > > Beznadziejne przypadki. Jedynie eutanazja pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Do psychologa lemingów nie rejestrują 03.05.18, 10:52 taniarada napisał(a): > cossa.nostra napisał(a): > > > > > Beznadziejne przypadki. > Jedynie eutanazja pomoże. forum.gazeta.pl/forum/w,28,165978379,165978379,Kaczor_juz_ledwo_zipie_.html?so=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 10:34 nazimno napisał: > A po co dziadkowi ginekolog? Albo Kryśce Pawłowicz? Choć do nich lekarze i sprzęt dostarczany jest do domów,jak kule ortopedyczne dla PrezesaPana. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Przeprowadź się do miasta 03.05.18, 11:32 Tam kolejki znacznie krótsze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Przeprowadź się do miasta 03.05.18, 12:44 Wątek założył ktoś ze wsi Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś