Dodaj do ulubionych

Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sierpnia!

02.05.18, 16:38

Oczywiście w Warszawie.
Tak PiSia ferajna nienawidzi kobiet i tak działa "Dobra zmiana" w PiSiej służbie zdrowia!
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 16:41
      Trza bylo isc na medycyne, ryju.
      • zdradziecka.morda1 Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 17:12
        nazimno napisał:

> Trza bylo isc na medycyne, ryju.

Nie mogłem, bo mam coś nie tak z głową i za młodu mdlałem na widok strzykawki.
        No chyba, że na proktologię.
        Poza tym do pewnych zawodów trzeba mieć predyspozycje, tak jak do bycia policjantem, klawiszem, czy Qrwą.
        Albo PISowcem!
        Z PiSowcem jest najłatwiej, bo podobno do lizania dOpy prezesa idzie się przyzwyczaić.
        A w imperium Jakiego, czyli w Opolu kasują oddział wewnętrzny w szpitalu bo brak lekarza internisty. Dają 15 tys do ręki i mieszkanie, a chętnych nie ma.
        Ciekawe dlaczego?
        Czy jak wygra w warszawie i zatrudni samych swoich to będzie tak samo?
        • j-k zawsze wiedzialem,, ze aby zostac PeOviecka... 03.05.18, 12:52
          zdradziecka.morda1 napisał:
          Albo PISowcem!

zawsze wiedzialem,, ze aby zostac PeOviecka...
          wystarczy byc po prostu NIKIM
          i dac sie tylko spokojnie strzyc.
          wyborcza.pl/1,154903,15795327,Strzyzenie_owiec_na_igrzyska.html
    • m.c.hrabia Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 16:51
      Wojskowy Instytut Medyczny
      Wojskowy Instytut Medyczny

797 dni Poradnia okulistyczna

Szaserów 128
      Praga-Południe

a prezesowi(modlę się o szybkie jego odejście do Domu Ojca ) z dostawą do domu.
    • j-k czyli skrobanki nie zdazy sie zrobic... 02.05.18, 16:59
      - trza bedzie rodzic, najlepiej blizniaczki i od razu po 500+ do kasy.
    • m.c.hrabia Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 02.05.18, 17:06
      ale ortopeda jest na zawołanie, dojazd do domu chorego gratis.
      • yoma Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 00:31
        Do ortopedy pacjent idzie, jak leczyć się na głowę już za późno.
    • adalberto3 Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 02.05.18, 23:39
      Chodzi o to, by pacjentów wypchnąć do prywatnych gabinetów. Chciałem porozmawiać z chirurgiem o operacji zmniejszenia żołądka w przypadku otyłości. Dostałem termin w listopadzie 2020, mogę pojechać do Sochaczewa.
      • yoma Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 00:34
        Za opiekę zdrowotną odpowiada minister Szumowski, spaślaku.

Poza tym uważam, że otyli powinni być trzymani w osobnych osiedlach, blisko normalnych, ale tak, żeby nie urażać ich uczuć estetycznych. Wpłynęłoby to dodatnio na ich integrację i motywację.
        • aniechto.only Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 07:22
          No to mieszkaj sobie z Martusią Kaczyńską. Bedzie ci pasowała estetycznir. Ja mogę ns osirdlu z Kasią Nosowską,
          • zdradziecka.morda1 Dziewica smoleńska jest szczupła 03.05.18, 09:57
            aniechto.only napisała:

> No to mieszkaj sobie z Martusią Kaczyńską. Bedzie ci pasowała estetycznir. Ja
            > mogę ns osirdlu z Kasią Nosowską,

bo lubi barabara, co rusz to z innym.

Przychodzi baba do lekarza ginekologa "
            A ten pyta, ilu miała pani partnerów?
            A ona , pięciu, no może sześciu?
            To rzeczywiscie nie dużo mówi lekarz.
            No tak panie doktorze, ale to był słaby weekend .
          • yoma Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 12:06
            Odczep się. Tow. Adalberto jest zwolennikiem osobnych osiedli dla kalek z jedną łazienką na dziesięciu, nie wierzysz, to poszukaj, a spaślactwo jest rodzajem kalectwa, więc o co chodzi.
        • adalberto3 Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 11:58
          Akurat w Warszawie za opiekę zdrowotną odpowiada jeden z zastępców HGW.
          • yoma Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 12:08
            A w Pcimiu jeden z zastępców Obajtka. No i?

Poza tym spaślakom lekarz się nie należy, niech żrą mniej.
      • snajper55 Re: Za opiekę zdrowotną odpowiada PO. 03.05.18, 10:19
        adalberto3 napisał:

> Chodzi o to, by pacjentów wypchnąć do prywatnych gabinetów. Chciałem porozmawia
        > ć z chirurgiem o operacji zmniejszenia żołądka w przypadku otyłości. Dostałem t
        > ermin w listopadzie 2020, mogę pojechać do Sochaczewa.

Tyś Semka?

S.
        • taniarada Osiem lat nierządów 03.05.18, 10:29
          A wymagają cudów przez dwa lata.Samo to że za platfusów zniknęli dentyści ze szkół.Piękna Joasia Mucha mówiła: starsi ludzie to kłopot ,bo chodzą dla rozrywki do lekarza.A za naczelnej Wykopacz ,głusi nie mogli zdobyć prawa jazdy.Takie to były standardy PO.Amen.
          • adalberto3 Re: Osiem lat nierządów 03.05.18, 11:54
            Dentystów w szkołach w praktyce nie można sfinansować. Nowoczesny gabinet stomatologiczny to obecnie koszt rzędu 100 tys. Euro. Natomiast przeszkolona osoba mogłaby przeprowadzać profilaktykę fluorową w szkołach. Powinien też istnieć obowiązek półrocznych kontroli stomatologicznych do ukończenia wykształcenia. Wszystko jako program MZ.
            • yoma Re: Osiem lat nierządów 03.05.18, 12:09
              Zwróć uwagę ministrowi Szumowskiemu. Gdyby eksminister Radziwiłł oddał nagrodę, pewnie by na parę fluorowych past wystarczyło.
      • qqazz Na otyłość są inne terapie 03.05.18, 11:39
        Podstawowa to zmniejszenie ilości pokarmu i zwiększenie ilości ruchu.
        Rozumiem choroby genetyczne, i inne zaburzenia (np. hormonalne po nieudanym in vitro) powodujące otyłość chorobową. Ale zupełnie nie rozumiem dlaczego niby z pieniędzy podatników mielibyśmy finansować konsekwencje czyjegoś lenistwa i obżarstwa.

pozdrawiam
        • adalberto3 Re: Na otyłość są inne terapie 03.05.18, 12:42
          Otyłość i jej następstwa (zwyrodnienie stawów, nadciśnienie, cukrzyca, choroby serca) będą w najbliższych latach głównym problemem opieki zdrowotnej w Europie. Wszyscy finansują leczenie palaczy czy alkoholików, otyłość też została uznana za chorobę. Rozpoznanie cukrzycy przemówiło do mojej wyobraźni. Nie mam wyboru - do końca roku muszę zredukować masę o 20 kg. Zapewne pomoże jazda na stacjonarnym rowerze (kiedyś uprawiałem turystykę rowerową i nie miałem problemów zdrowotnych). Dodatkowo dieta z dużą ilością warzyw. Może zmniejszenie objętości żołądka poprzez umiszczenia w nim balonu.
    • 99venus Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 07:29
      Ale w tym roku czy nastepnym?
      • nazimno Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 07:40
        A po co dziadkowi ginekolog?
        • taniarada Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 10:13
          nazimno napisał:

> A po co dziadkowi ginekolog?
          Zrobił bachora młodej to szuka.Poleciała na jego rentę socjalną.😁
          • cossa.nostra Do psychologa lemingów nie rejestrują 03.05.18, 10:31

Beznadziejne przypadki.
            • taniarada Re: Do psychologa lemingów nie rejestrują 03.05.18, 10:42
              cossa.nostra napisał(a):

>
              > Beznadziejne przypadki.
              Jedynie eutanazja pomoże.
              • lumpior Re: Do psychologa lemingów nie rejestrują 03.05.18, 10:52
                taniarada napisał(a):

> cossa.nostra napisał(a):
                >
                > >
                > > Beznadziejne przypadki.
                > Jedynie eutanazja pomoże.
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,165978379,165978379,Kaczor_juz_ledwo_zipie_.html?so=1
        • lumpior Re: Do ginekologa najbliższy zapis na połowę sier 03.05.18, 10:34
          nazimno napisał:

> A po co dziadkowi ginekolog?

Albo Kryśce Pawłowicz? Choć do nich lekarze i sprzęt dostarczany jest do domów,jak kule ortopedyczne dla PrezesaPana.
    • qqazz Przeprowadź się do miasta 03.05.18, 11:32
      Tam kolejki znacznie krótsze.

pozdrawiam
      • adalberto3 Re: Przeprowadź się do miasta 03.05.18, 12:44
        Wątek założył ktoś ze wsi Warszawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka