Dodaj do ulubionych

CBOS -sondaż poparcia

26.05.18, 10:31
68% Duda
59% Morawiecki
50% Kukiz
46% Szydło
45% Ziobro.
W sondażu zabrakło prawdziwej głowy państwa i namaszczonego przez niego następcy Brudzińskiego.
To jak to jest, sondażownia sobie jaja robi, czy Polacy zgłupieli do reszty?
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 10:47
      Żadnej głowy państwa, uzurpatora.
      A w ogóle, głowy państwa, coby za nich myślała i decydowała o wszystkim, mogą chcieć półgłówki. Dla elektoratu pis to odpowiednie rozwiązanie, a mocno wątpię, że i dla reszty.
      • zdradziecka.morda6 Niestety prawda jest taka, że to on rzadzi! 26.05.18, 16:09
        buldog2 napisał:

> Żadnej głowy państwa, uzurpatora.
        > A w ogóle, głowy państwa, coby za nich myślała i decydowała o wszystkim, mogą c
        > hcieć półgłówki. Dla elektoratu pis to odpowiednie rozwiązanie, a mocno wątpię,
        > że i dla reszty.
        >
    • clitoris69 Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 10:54
      To pokazuje tylko jak ciezko bedzie wygrac z pisowskimi scierwami za rok w wyborach parlamentarnych
      Plebs jest skutecznie oszukiwany i manipulowany
      Jedyna szansa jest ze zacznie predzej czy pozniej dzialac zasada "co ja mam z PISu"
      Oczywiscie typowy glupek pisowski "ma dzisiaj lepiej" bo to mu wmiawia Kurski o 19.30
      Ale mysle ze polowa z obecnych kretynow glosujacych na PIs predzej czy pozniej zrozumie ze jest manipulowana
      • lech1966 Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 11:39
        Radzę wam zejść na ziemie i przestać zapewniać wyborców o swojej zajebiosto,,ści bo każdy kto żyl w Polsce za rządów PO ma wyrobione zdanie na ten temat. A kolesiowska obrona wszystkich przekrętasów z PO całkowicie wam nie służy. Lepiej się odciąć od Gawłowskiego, HGW itp, itd, to może zyskacie 1% więcej w sondażach. To czego bronicie jest solą w oku wielu obywateli i wielu jeszcze nie zapomniało waszych rządów
        • buldog2 Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 11:46
          Żaden rząd, w szczególności rząd PO, nie przyznawał sobie tylu przywilejów, wziętych z sufitu zasług i nagród, żaden rząd tyle nie kradł, niszczył instytucje państwa i wprowadzał do władz RP agentury.
          lesiu, że jesteś swołocz, to wiemy i to jedno. Ale, po drugie, jesteś za cienki na to forum, za cienki żeby wcisnąć nam cokolwiek.
          Nawet cieniutkie kłamstwo lesia o moim ros. IP nie przeszło.
          • lech1966 Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 12:57
            buldog2 napisał:

> Żaden rząd, w szczególności rząd PO, nie przyznawał sobie tylu przywilejów, wzi
            > ętych z sufitu zasług i nagród, żaden rząd tyle nie kradł, niszczył instytucje
            > państwa

A ty dalej swoje. Dalej musisz zaklinać rzeczywistość bo nie znasz innego świata poza światem znanym ze szkoleń.
            Przecież PIS nikogo nie oszukał, jego hasła wyborcze to właśnie jest to co obecnie robi. To pierwszy rząd od 30 lat którzy realizuje hasła wyborcze. Obiecywał że zajmie się bezkarnością pewnych środowisk którą to bezkarność tolerowały wszystkie inne rządy. Ja w każdym razie miałem dość oszustw PO i PSL. Pisałem nawet o Indianach ( w sensie "każdy będzie lepszy od PO i PSL) Przykro mi że musisz teraz mówić TKW bo nie załapałeś się do wygrywających wybory.
            Ale TKM (Teraz Kurna My) już było. Przełknij gorycz porażki i szykuj się na kolejne wybory. Jak twoja opcja wygra to znów będziesz mógł mówić: Teraz (znów) Kurna MY..
            • buldog2 Re: CBOS -sondaż poparcia 28.05.18, 20:54
              Kłamiesz lesiu, teraz i zawsze. PIS mówił, że nie podniesie podatków, obniży VAT, armia dostanie nowe uzbrojenie, ministrem obrony będzie Gowin, że skończy z lewymi przetargami i funduszami i fundacjami i wyłudzaniem od państwa pieniędzy. PIS mówił, że będzie szanował Konstytucję, praworządność i nie będzie niszczył związków Polski z Zachodem.
              Bez inwestycji PIS robi więcej długów, niż wszystkie rządy wcześniej. PIS spowodował, że inwestorzy uciekają, a stopa inwestycji 17% jest najniższa w historii.
              PIS rujnuje Polskę, czego nie zapowiadał.
              Nawet niepełnosprawnych oszukał, ukradł pieniądze, które dla nich zostawiła PO, a teraz z właściwą sobie pychą przygiął do podłogi.
              Ja lesiu, nie należę do żadnej partii i nigdy nie łapałem się na żadne konfitury i nie zależy mi na tym, jak się nazywa partia, która rządzi, a tylko i wyłącznie na tym, żeby dobrze.
        • zdradziecka.morda6 I dlatego HGW wybrano na trzy kadencje 28.05.18, 19:09
          lech1966 napisał:

> Radzę wam zejść na ziemie i przestać zapewniać wyborców o swojej zajebiosto,,śc
          > i bo każdy kto żyl w Polsce za rządów PO ma wyrobione zdanie na ten temat. A ko
          > lesiowska obrona wszystkich przekrętasów z PO całkowicie wam nie służy. Lepiej
          > się odciąć od Gawłowskiego, HGW itp, itd, to może zyskacie 1% więcej w sondażac
          > h. To czego bronicie jest solą w oku wielu obywateli i wielu jeszcze nie zapomn
          > iało waszych rządów
          >

Niech władca Opola JAki pokaże jak w opolu stosuje program rodzina na swoim!
      • tanebo2.0 Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 12:18
        Spoko! Wróci kryzys a plebs zamiast polityką zajmie się tym czym plebs zajmować się powinien - szukaniem pracy żeby nie zdechnąć z głodu...
        • lech1966 Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 13:01
          tanebo2.0 napisał:

> Spoko! Wróci kryzys a plebs zamiast polityką zajmie się tym czym plebs zajmować
          > się powinien

W innym przypadku to ty będziesz musiał szukać uczciwej roboty? Zauważ tę drobną różnicę, że plebs ma większą siłę przebicia w demokracji. A już nie ma,,,,,i nie będzie "Wiodącej roli partii PO i PSL w Polsce.
          • buldog2 Re: CBOS -sondaż poparcia 28.05.18, 20:55
            I co? Znów kłamstwa i insynuacje.
      • zdradziecka.morda6 Też mam taką nadzieję 27.05.18, 12:45
        clitoris69 napisał:

> To pokazuje tylko jak ciezko bedzie wygrac z pisowskimi scierwami za rok w wybo
        > rach parlamentarnych
        > Plebs jest skutecznie oszukiwany i manipulowany
        > Jedyna szansa jest ze zacznie predzej czy pozniej dzialac zasada "co ja mam z P
        > ISu"
        > Oczywiscie typowy glupek pisowski "ma dzisiaj lepiej" bo to mu wmiawia Kurski o
        > 19.30
        > Ale mysle ze polowa z obecnych kretynow glosujacych na PIs predzej czy pozniej
        > zrozumie ze jest manipulowana
    • eiran Re: CBOS -sondaż poparcia 26.05.18, 11:38
      To jest sondaż zaufania, a nie poparcia. Jak bardzo bym się dziwił, że aż 45-46% ankietowanych ufa w Ziobrze czy Szydle, to nie ma w Polsce takiej wioski, w której mogliby uzyskać taki procent głosów. Nawet w Brzeszczach czy Krynicy.
    • taniarada A jak tam Tusk? 26.05.18, 13:49
      Moja morda nr10.
      • matigrypl Re: A jak tam Tusk? 26.05.18, 15:49
        Jeśli myślisz że ciągłe podnoszenie wieku emerytalnego i zabieranie odłożonych na czarną godzinę pieniędzy czy ciągłe podnoszenie podatków jest tylko dla mędrcówi w ich interesie i ku zadowoleniu to uzasadnij tą wiekopomną myśl. Na pewno będzie wesoło!
    • psiogon Re: CBOS -sondaż poparcia 27.05.18, 12:35
      Jakie zaufanie wzbudza szykanowany zapijaczony ryj ? :))))))))
    • yoma Re: CBOS -sondaż poparcia 28.05.18, 19:14
      Wolno Ryju wiedzieć, po co przytaczasz rządową sondażownię o zerowej wiarygodności?
    • rzewuski1 Re: CBOS -sondaż poparcia 28.05.18, 19:24
      68% Duda
      59% Morawiecki
      50% Kukiz
      46% Szydło
      45% Ziobro.

Kto wierzy te propagandę?
    • 0bywatel.0018 No i Schetyny zabrakło. 28.05.18, 19:31
      .
      • buldog2 Re: No i Schetyny zabrakło. 28.05.18, 20:56
        Za leszaba nie zabraknie. W pudle.
        To pewne.
    • potwor_z_piccadilly Re: CBOS -sondaż poparcia 28.05.18, 19:41
      Przeprowadzony w trakcie odprawiania sumy.
      Każdy aktywista słusznie glosujący w nagrodę otrzymał darmowy pokropek
      • cossa.nostra PiS 53% a PO 12% 30.05.18, 19:19

Czekam na kolejne wybory. Wy, lemingi, też?
        • potwor_z_piccadilly Re: PiS 53% a PO 12% 31.05.18, 01:07
          cossa.nostra napisał(a):

>
          > Czekam na kolejne wybory. Wy, lemingi, też?

Za jak ich nazywasz (oczywiście w/g komendy) lemingów się nie wypowiadam.
          Za siebie, jak najbardziej, też czekam z niecierpliwością i ze złośliwą radością.
          A tobie się dziwię, że tez czekasz z radością. To oznaka głupoty, bo przed PiSem sa tylko dwie alternatywy i to dwie marne.
          Czyli.
          Mały kopniak - Jeśli przegrają wybory.
          Potężny kopniak - Jeśli wybory wygrają, przypatrzą się bałaganowi jakiego narobili, zastanowią się co z tym fantem zrobić, oczywiście stwierdzą, że nic i że pozostaje im tylko czekać na karę w świadomości, że ta będzie nieuchronna

• cossa.nostra PiS 53% a PO 12% 31.05.18, 09:56

I tak zostanie do wyborów. Szlochajcie lemingi, konajcie na Czerskiej. Alleluja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka