haen2010 28.05.18, 10:17 Marzenie. Dla tych co mają dość łajdactw prawicy kościelnej. Trzy ugrupowania sejmowe. PiS - POPSL -KLL. Oby się ziściło. Długo na to czekamy. Program prosty. kll Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cossa.nostra [...] 28.05.18, 15:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Przyjdzie na was czas 28.05.18, 16:44 cossa.nostra napisał(a): > Kongres Lewicy Liberalnej - żart Referendum w Irlandii - żart. Z czarnej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 28.05.18, 15:52 przyzwyczaiłeś się do czekania, więc sobie czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Better dead than red 28.05.18, 17:47 Jak tylko Palikot reaktywuje Ozon, będziesz go chwalił, tak jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 28.05.18, 17:58 Lewica Liberalna... Ni pies ni wydra, coś na kształt świdra? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 11:35 Ktoś gdzieś napisał, że "lewica" to przymus, "liberałowie" to wolność. Lewica liberalna - oksymoron? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 31.05.18, 19:54 ave.duce napisała: > Ktoś gdzieś napisał, że "lewica" to przymus, "liberałowie" to wolność. Bzdura! Jak za lewicy, nie czułem żadnego przymusu, tak za liberałów - nie czułem "uderzenia" wolności... > Lewica liberalna - oksymoron? Nie bardziej, niż Platforma "Obywatelska"... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 08:17 Nazwa umowna, ale to prosty wybór dla więcej niż połowy społeczeństwa i wyborców pozbawionych swojej orientacji i reprezentacji politycznej. Syndykat polityczny dwóch wzajemnie przenikających się mafii - prawicy i Kościoła traci swoje wpływy na umysły Polaków. Jest jak te ogromne pożary na wysypiskach śmieci - wypala się. Nie trzeba być wielkim analitykiem by przewidzieć, że nowe, zjednoczone ugrupowanie wszystkich kontestujących politykę łupiestwa i łajdactwa ww syndykatu może odnieść ogromny sukces w kolejnych wyborach. Łącznie z przejęciem władzy w państwie. Niestety, równie łatwo można przewidzieć, że ci którzy mogą tę szansę zrealizować ją po prostu przesrają. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 08:31 Nie trzeba być wielkim analitykiem by przewidzieć, że nowe, zjednoczone ugrupowanie wszystkich kontestujących politykę łupiestwa i łajdactwa ww syndykatu może odnieść ogromny sukces w kolejnych wyborach. Łącznie z przejęciem władzy w państwie. Niestety, równie łatwo można przewidzieć, że ci którzy mogą tę szansę zrealizować ją po prostu przesrają. trzeba przyzna,ć ,że analiza wybitna. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 09:09 Dzięki za wyrazy uznania, hrabio. Analiza jest banalna, jak takie, że prognozowałem dawno temu klops platfusiarni oraz upadek .N po akcji dwóch głupiutkich damulek. Zawsze warto patrzeć co najmniej na parę miesięcy do przodu. Cieszy mnie, że poważnie traktujesz moje objawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Ofiary upałów 29.05.18, 11:08 m.c.hrabia napisał: "...może odnieść ogromny sukces[/b] w kolejnych wyborach. Łącznie z przejęciem władzy w państwie." :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 11:31 > Program prosty Czyli jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 11:49 ave.duce napisała: > > Program prosty > > Czyli jaki? > Ave słoneczko, nie rozumiesz słowa prosty? :) prosty to po prostu prosty Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 11:53 ... nietreściwy, nieobfity, niewymyślny ...? Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Kongres szmongres 29.05.18, 11:55 ave.duce napisała: > ... nietreściwy, nieobfity, niewymyślny ...?< Po prostu do doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kongres szmongres 29.05.18, 11:59 Wypisz, wymaluj - program "mieszkanie+". Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 12:12 ..bublowaty, grafomański, jarmarczny, kiczowaty, kiepski, landszaftowy, lichy, lipny, marny, mierny, mizerny, odpustowy, ... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 12:17 Prosty jak budowa cepa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Kongres Lewicy Liberalnej. 29.05.18, 15:35 Program to ja mogę napisać na kolanie Kaczusia. 1. Świeckie państwo, kościoły finansowane przez wiernych z ich zarobków. 2. Gospodarka rynkowa z ułatwieniami dla biznesu tworzącego uczciwe i dobrze płatne miejsca pracy. Dbanie o interes pracobiorców wyznaczając godziwe stawki godzinowe i ujednolicając formułę zatrudnienia. 3. Osłona socjalna dla tych, którzy nie są w stanie sprzedać swojej pracy na wymaganym poziomie. 4. Ustalenie minimów opieki zdrowotnej dla wszystkich, podobnie dostępu dla zdobywania wiedzy i wykształcenia. 5. Unia Europejska naszym bezpiecznym domem. Przyjęcie eurowaluty jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Śmieszniutki Kongres Czerwonych 29.05.18, 22:12 Powinien być transmitowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Śmieszniutki Kongres Czerwonych 30.05.18, 08:45 Oczywiście, ale to bez znaczenia. Mafia kościelna wykańcza się tak samo jak przedtem SLD i platfusiarnia. Transmisję mamy codziennie, bez mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Śmieszniutki Kongres Czerwonych 30.05.18, 10:16 Nic już wam nie POmoże. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Śmieszniutki Kongres Czerwonych 31.05.18, 18:27 Jasne. Baraki Auschwitz ciągle stoją. Zakonserwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Czyli kolejny TKM? 31.05.18, 18:50 TKM raczej dotyczył kościelnych solidaruchów i komuchów. I to było bardzo dawno temu. Mnie chodzi o normalne państwo, które za sprawą rządów mafii polityczno- kościelnej zniknęło. Stało się złajdaczoną republiką bananową. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czyli kolejny TKM? 31.05.18, 18:57 haen2010 napisał: > TKM raczej dotyczył kościelnych solidaruchów i komuchów. I to było bardzo dawno > temu. Mnie chodzi o normalne państwo, które za sprawą rządów mafii polityczno- > kościelnej zniknęło. Stało się złajdaczoną republiką bananową. Sam widzisz że to nie przejdzie .Komuna nie wróci,Palikot i jego małpki też.Jedynie tu na forum możesz sobie po fantazjować .Marzenia nic nie kosztują.Jedynie groźby są karalne.RODO się kłania jeśli tego niezauważyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa.nostra Jaś nie doczekał:( 31.05.18, 20:44 Haen, przyjacielu numerowany, nie doczekasz swoich Donkiszotowych marzeń. Godot przyjdzie prędzej:) Odpowiedz Link Zgłoś