Dodaj do ulubionych

Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka?

31.05.18, 00:45

Od wieczora aż do rana,
widzę zgrabne Twe kolana,
kiedy w nocy wszyscy śpią,
ja nie mogę, mnie się śnią.

Jakąś magnetyczną moc,
mają - śniąc się tak co noc,
oraz w dzień gdy mi się marzy
sam na sam z Tobą na plaży.

Noc za nocą, dzień za dniem,
marzenia na przemian z snem,
dałbym wiele - abym mógł,
podziwiać piękno twych nóg.

/inspiracja p. Zdzisław z netu/
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 31.05.18, 00:55
      Czy ty chcesz, żeby mi się przyśniło?
      • 0bywatel.0018 To nie do ciebie przecież było. 31.05.18, 07:52
        To gej do gejów senne swoje marzenia przekazuje.
        • buldog2 Re: To nie do ciebie przecież było. 04.06.18, 18:57
          Stwierdzam... nie nie stwierdzam. Konstatuję, że reagujesz żywym zainteresowaniem leszab.
    • buldog2 Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 31.05.18, 07:32
      Kiedyś na innym forum rozmawialiśmy o widoku prezesa w siatkowych rajtkach bez stringów.
      • 0bywatel.0018 Ach!!!! 31.05.18, 07:54
        Wy geje to pomysły i marzenia macie!!!
        Takie same jak hetero faceci w stosunku do kobiet.
        • buldog2 Re: Ach!!!! 31.05.18, 15:28
          Nie, to tylko projekcja leszaba. Rozmowa była o Kniaziu Dreptaku i in. horrorach.
          • lumpior A co z kotami PrezesaPana? 31.05.18, 15:54
            A może są już w schronisku?
          • buldog2 Re: Ach!!!! 07.06.18, 07:43
            Ja was znam...
        • erte2 Re: Ach!!!! 04.06.18, 19:00
          0bywatel.0018 napisał:

Wy geje to pomysły i marzenia macie!!!
          Takie same jak hetero faceci w stosunku do kobiet.

Jak znam życie (i przez aproksymację) to marzenia gejów raczej idą w kierunku takich smukłych efebów, młodzieniaszków o apollinowych kształtach (vide rzeźba Dawida w wyobrażeniu Michała Anioła). Co prawda zdarzają się wyjątki (np. młody człowiek obrośnięty takim apetycznym misiewiczowatym sadełkiem), ale nie wyobrażam sobie kogoś marzącego o starym, pomarszczonym kurduplu, z wydętym brzuchem i zepsutymi zębami.
    • 0bywatel.0018 Wy geje to tak jak niektóre kobiety lubicie się 31.05.18, 07:46
      Wy geje to tak jak niektóre kobiety lubicie się ogrzać w cieple samców alfa.
      Stąd twoje senne marzenia i najprawdopodobniej zmazy nocne.
      Ale muszę cię rozczarować. Kaczyński gejem nie jest więc porzuć wszelkie nadzieje.
      Odpuść to sobie i zachowaj resztki swojego rozsądku.
      Te twoje zmazy bezproduktywne przecież są.
      • aga-kosa Re: Wy geje to tak jak niektóre kobiety lubicie s 31.05.18, 07:53
        Nie jest gejem ? To kim? aga ;0
        • 0bywatel.0018 Gdyby był gejem to by to już bardzo dawno wylazło. 31.05.18, 08:09
          Kaczor jest najbardziej śledzonym człowiekiem w Polsce, gdyż przez wielu Polaków jest albo znienawidzony albo uwielbiany. Obojętnych ocen w stosunku do niego to raczej nie ma.
          A między kochankami dochodzi do konfliktów tak w związkach hetero jak i w związkach homo.
          Takie konflikty jak przecież wiemy są w każdym związku nieuniknione i nie raz mają bardzo ostry przebieg to zawsze tylko kwestia czasu i taki konflikt wylezie zawsze nawet z samej zemsty któregoś z kochanków.
          Przecież to proste jak budowa cepa.
          • cossa.nostra POdobno Biedroń zmieni opcję 31.05.18, 08:12
            Przed wyborami.
            • 0bywatel.0018 No nie gadaj. 31.05.18, 08:18
              Z powodów politycznych????!!!!!
            • pies_na_czarnych Re: POdobno Biedroń zmieni opcję 31.05.18, 08:48
              cossa.nostra napisał(a):

> Przed wyborami.

Po co? Kaczynski nie zmienil i jakos mu idzie. Nawet z bolacym kolanem, ale idzie.
      • lackzadek Re: Wy geje to tak jak niektóre kobiety lubicie s 04.06.18, 18:22
        Poczytaj troszkę o akcji "Buś" to może Ci się w główce rozjaśni
        odnośnie orientacji Twojego guru....
      • erte2 Re: Wy geje to tak jak niektóre kobiety lubicie s 04.06.18, 19:02
        0bywatel.0018 napisał:
        ...Ale muszę cię rozczarować. Kaczyński gejem nie jest więc porzuć wszelkie nadzieje....

A co - próbowałeś zalotów i dostałeś kosza? Może po prostu nie jesteś w jego typie....
    • zapijaczony-ryj To z listu Nieleconego do Misiewicza do Torunia? 31.05.18, 08:01
      m.marle napisał:

>
      > Od wieczora aż do rana,
      > widzę zgrabne Twe kolana,
      > kiedy w nocy wszyscy śpią,
      > ja nie mogę, mnie się śnią.
      >
      > Jakąś magnetyczną moc,
      > mają - śniąc się tak co noc,
      > oraz w dzień gdy mi się marzy
      > sam na sam z Tobą na plaży.
      >
      > Noc za nocą, dzień za dniem,
      > marzenia na przemian z snem,
      > dałbym wiele - abym mógł,
      > podziwiać piękno twych nóg.
      >
      > /inspiracja p. Zdzisław z netu/
      >

To winno być tez o pulchnym tyłecku coś napisane!
      • cossa.nostra Bez zmian - constans 31.05.18, 08:04
        Kopie w dvpę oPOzycję. Czeka na kolejne wybory.
        • 0bywatel.0018 Tak. To prawda. 31.05.18, 08:17
          Kaczor nie ma podstawowej rodziny czyli żony, dzieci i wnuków a więc nie musi tracić czasu na użeranie się z nimi a więc cały swój bardzo wolny czas może poświęcać na kopanie Totalnej oPOzycji w dupę i przez to przecież tak poważnie naruszył kolano.
          Teraz gdy tylko wyjdzie ze szpitala to powinien kopać tylko z tej zdrowej a gdy ta chora noga dojdzie tylko całkowicie do siebie to na przemian nogami powinien kopać aby nie nadwyrężać jednego kolana.
          Nie wiem tylko dlaczego nikt w PIS nie ostrzegł wcześniej Kaczyńskiego czym może grozić bardzo mocne kopanie w dupę Totalnej oPOzycji tylko jedną nogą i to bez odpoczynku.
          • cossa.nostra Strzelanie do ryb w beczce 31.05.18, 08:26
            0bywatel.0018 napisał:

" wolny czas może poświęcać na kopanie Totalnej oPOzycji w dupę...dlaczego nikt w PIS nie ostrzegł wcześniej Kaczyńskiego czym może grozić bardzo mocne kopanie w dupę Totalnej oPOzycji tylko jedną nogą..."

Kopał będzie jedna nogą i walił kulą po plecach. Do września POsiniaczy PO zupełnie. Amen!
            • 0bywatel.0018 Tak. To prawda. 31.05.18, 08:34
              To nieuniknione.
              Stąd przecież tak wielkie zainteresowanie TO kolanem Kaczyńskiego.
              Tak.To tylko bardzo wielki ich strach przed nogami Kaczyńskiego a dokładniej jego kolanami i ch stanem zdrowotnym.
              A już myśleli, że opuchlizna i siniaki z ich dup już na zawsze przeminą.
              A tu ni ch.ja. Marzenia jak bańka mydlana prysną. :D:D
            • zapijaczony-ryj Chyba, że wcześniej wyzione ducha! 31.05.18, 09:06
              cossa.nostra napisał(a):

> 0bywatel.0018 napisał:
              >
              > " wolny czas może poświęcać na kopanie Totalnej oPOzycji w dupę...dlaczego nikt
              > w PIS nie ostrzegł wcześniej Kaczyńskiego czym może grozić bardzo mocne kopani
              > e w dupę Totalnej oPOzycji tylko jedną nogą..."
              >
              > Kopał będzie jedna nogą i walił kulą po plecach. Do września POsiniaczy PO zupe
              > łnie. Amen!

Zabije go jego własna nienawiść.

I tak mu dopomóż Bóg!
              Amen!
              • 0bywatel.0018 Nie licz na to. :) 31.05.18, 11:49
                Jednym słowem to bardzo przejebane macie.
                Ale jakoś wcale wam nie współczuję.
                :D:D:D
                Ciekawe tylko jaki to będzie następny kop kaczyńskiego w tyłek KomunoFaszystów z Totalnej oPOzycji. A czasu do opracowania całej strategii wielkiego kopa Kaczor miał w szpitalu bardzo dużo.
                Tak więc z niecierpliwością czekam na to czy będzie bardzo udany, czy bardzo, bardzo udany.
            • erte2 Re: Strzelanie do ryb w beczce 31.05.18, 14:06
              cossa.nostra napisało:
              Kopał będzie jedna nogą i walił kulą po plecach. Do września POsiniaczy PO zupełnie. Amen

To trudne dosyć będzie w drewnianym garniturku dwa metry pod ziemią....
      • 0bywatel.0018 Tak. Tak. 31.05.18, 08:28
        My wiemy przecież, że pulchne męskie tyłeczki ci się bardzo, bardzo podobają.
        Pamiętamy przecież, że mało orgazmów niekontrolowanych w sprawie Misiewicza nie dostawałeś.
        A może jednak dostawałeś?
        • x2468 Re: Tak. Tak. 31.05.18, 09:31
          Zazdrosny jesteś chłopaka Macierewicza- Misia? Nie dla psa kiełbasa, dla takich jak ty, dwa piwka, konserwa i byle dziwka. I ciesz się, niedługo wniebowstąpienie.
          • m.marle ...wniebowstąpienie chłopaka Macierewicza - Misia? 31.05.18, 11:19
            tylko wniebowstapienie czy również "zwiastowanie"?

x2468 napisał:

...niedługo...

Podaj dokładniejsze informacje i namiary tego wydarzenia - gdzie konkretnie, o której godzinie... Ludzie mają lornetki, aparaty w telefonach - wiele osób by chciało ten ewent obejrzeć i zrobić fotkę.
    • pkt4a Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 31.05.18, 11:40
      obawiam się że to boskie ciałko zalatuje i już muchy zlatują się do niego ,

• erte2 Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 31.05.18, 14:07
        pkt4a napisała:

obawiam się że to boskie ciałko zalatuje i już muchy zlatują się do niego

A ja mam nadzieję....
        • yoma Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 31.05.18, 23:26
          Sprzeciw. Za łatwo by się wywinął.
          • potwor_z_piccadilly Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 01.06.18, 00:21
            yoma napisała:

> Sprzeciw. Za łatwo by się wywinął.

EEEE, nie wywinął się. Wilczki z PiS już poczuły juchę lidera i może jeszcze oficjalnie nie zaatakują, ale cichcem kąsać będą.
            PiS to stado bezmózgich drapieżników. Podżerać, kąsać to ich domena, a i to tylko potrafią.
            • yoma Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 01.06.18, 08:22
              Chodzi mi o to, że powinien siedzieć.
    • mariner4 Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 01.06.18, 03:11
      Złóżmy mu życzenia z okazji Dnia dziecka!
      M.
      • yoma Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 01.06.18, 08:23
        A ić. To takie dziecko, które tylko matka mogłaby pokochać...
      • yoma Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 01.06.18, 08:32
        m.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738.1073741828.1452015088365848/2225147787719237/?type=3&source=48&__tn__=EH-R
    • pkt4a Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 03.06.18, 09:12
      przyjął tzw ostatnie namaszczenie ...

cyt
      " takie tam różne medyczne wiewiórki opowiadają że to zespół lizy guza z ostrą niewydolnością nerek i sepsą jako powikłanie po chemioterapii, a prezesa wspomaga respirator i hemodializer, ale ja tam nie wiem.." -kzet69
    • mazala1 Forumowi komentatorzy polityki krajowej 04.06.18, 17:51
      z pasją omawiają najważniejsze problemy państwa i jego mieszkańców. Bryluje merle- czyli forumowicz o imponującej wiedzy politycznej i wyrafinowanym poczuciu humoru rodem z zagranicy i ulicy.
      • m.marle Za 2 tyg. urodziny Prezesa! Potrenujmy okrzyki! 05.06.18, 01:49

Prezes zuch za dwóch!

Niech żyje dobra zmiana i prezesa kolana!

Oszczędzaj homosia w święto, i posuwaj panie piętą!

--

"Czy panu posłowi Pięcie p. Izabela się należy, czy Prezes mu każe zwrócić ją do Caritasu?" /z netu/
    • natemat22 Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 06.06.18, 09:48
      wszystko idzie w dobrym kierunku , jest bosko

cyt.
      poppers68 godzinę temu

Oceniono 23 razy 19

To chyba najbardziej bezrozumna ekipa rządząca Polską po 1989 a ciesząca się poparcie równie bezrozumnej części społeczeństwa.
      Wiele moich prywatnych źródeł potwierdza walkę lekarzy o życie Kaczyńskiego co przedkłada się na obecną sytuację : brak Sejmu, rajdy posłów, ministrów , prezydenta i premiera po kraju aby scementować całe towarzystwo elektoratu i dać sygnał,że nic się nie zmienia.
      Do tego dochodzą matactwa w obszarze informacji o stanie zdrowia I sekretarza oraz zadziwiające przyzwolenie tak na codzień wrażych i demaskatorskich mediów z lewa i prawa na szopkę. Wiadomo, nowotwór to sacrum i prawie nikt tego nie porusza a o zmarłych należy mówić zawsze dobrze. Czyli podobna hipokryzja (również media komercyjne mają udział w wypromowaniu "dobrej zmiany" po katastrofie smoleńskiej)
      • m.marle Re: Co nowego u Prezesa i jego boskiego ciałka? 07.06.18, 00:43

A ile to roboty postawić przy łóżku kamerę i puścić transmisję Ukochanego Prezesa Narodu live w TVPiS, na telebimy i do netu?

I, klęcząc z naleznym uszanowaniem, zapytać: - Czy nadal kocha swój lud? I niech chociaż mrugnie okiem, na znak, że tak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka