Dodaj do ulubionych

Pisowscy politycy bez kolejek do lekarza .........

10.07.18, 21:13
bo wszyscy maja niebezpieczne bakterie

Ciemnota pisowska zachwycona z uczciwosci pislamskiej wladzy ........ czeka w kolejkach do lekarza 4 lata. Gdyby pislamista nie mial niebezpiecznej bakterii czekalby JAK MY

"„Miałem ostre zakażenie kolana, niebezpieczną bakterię, stąd błyskawiczne przyjęcie do szpitala” - powiedział Jarosław Kaczyński" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23657849,jaroslaw-kaczynski-szczerze-o-chorobie-mialem-niebezpieczna.html#Czolka3Img

Obserwuj wątek
    • volupte Re: Pisowscy politycy bez kolejek do lekarza .... 10.07.18, 21:55
      Należy im się, jak psu kosć.
    • aga-kosa Re: Pisowscy politycy bez kolejek do lekarza .... 10.07.18, 22:01
      Coś Ty, żadna bakteria. Kolejkę do ortopedy załatwił mu brat jeszcze w styczniu 2010.
      Jestem w lepszej sytuacji; połamałam się na początku grudnia, rehabilitację miałam już w czerwcu a w grudniu zrobią mi rezonans i też szybko bo już 18 o dziewiątej rano. ;) aga
      • pislamistapolski Re: Pisowscy politycy bez kolejek do lekarza .... 10.07.18, 22:29
        jakbys byla z PISu to mialabys niebezpieczne bakterie i wizyte bez kolejki
    • natemat22 Re: Pisowscy politycy bez kolejek do lekarza .... 11.07.18, 14:21
      "na wnuczka" , "na bakterię" , "na policjanta" , "na garnki ze stali kosmicznej" , itd

--
      apostazja.info/
      • pislamistapolski Re: Pisowscy politycy bez kolejek do lekarza .... 11.07.18, 16:58
        Ciemnota pisowcow kosztuje bardzo duzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka