Gość: Wallace Różnica pomiędzy Mołek a Błochowiak IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 13.10.04, 14:47 Różnica pomiędzy golfem V a golfem I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator trzeba miec kondona na glowie zeby tak wybrac IP: *.comcor-tv.ru 13.10.04, 15:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egspert Na bezrybiu RAK jest RYBA IP: 138.49.34.* 13.10.04, 15:45 Blochowiak - bezkonkurencyjna :-) A z kim konkurowala z Lepperem czy z Hojarska? Odpowiedz Link Zgłoś
jarro69 CO TO? CENZURA DZIAŁA? 13.10.04, 16:06 GW już tak daje dupy, że usuwa niektóre wypowiedzi? a co z wolnością słowa? Czyżby wasze wysokości z GW bały się czegoś? a może włażą do dupy komuchom? Błochowiak to pasztet i wszyscy to widzą, a co widzą to piszą, więc wara od naszych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star czy to reprezentacja na mistrzostwa świata ? IP: *.radom.pl 13.10.04, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca A co.....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:20 A co z Panią Posłanką Beger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Moje typy to ..... IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 16:39 Paradowska, Urban, Oleksy i w tym towarzystwie może wystąpić Anita Wszowata, czy jak jej tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Moje typy to ..... IP: 67.131.131.* 13.10.04, 21:08 Urban, kandydat na najsypatyczniejszego trolla roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy.woman Mołek i Błochowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:56 Przeczytałam wasze wypowiedzi - pogratulować krytycyzmu , gorzej z samokrytycyzmem . Sondaże typu " najseksowniejszy polityk " to idiotyzm , bo ludzie polityki nie są tam po to żeby być piękni i seksowni , parlament to nie wybory Miss. P. Błochowiak może nie należy do najpiękniejszych ani do tych z klasą , ale w parlamencie się stara , choć to nie moja opcja polityczna .Co innego poddawanie ocenie wyglądu ludzi mediów - to ma sens bo oni specjalnie wystawiają się w okienku m.in. po to zeby ich oglądać , a tym samym oceniać ich wygląd. Nie chcę maltretować pani Olejnik , ale ktoś tu wspomnial o tym ze powinna sobie poprawić zęby . Sory , ale p. Olejnik już jest PO poprawieniu sobie zębów i obawiam się ze nic więcej nie da się zrobić , podobnie z ustami , ktore teraz są znacznie pelniejsze niż poprzednio , ale obawiam się że to też było wyrzucenie pieniędzy w błoto ( wiek niestety robi swoje).Chociaż - jak widać z sondażu - moze jednak było warto się wykosztować na chirurga??? Mnie tam się to seksowne nie wydaje. Co innego Mołek czy Przybylska czy Brodzik - te mają urodę i wdzięk . Panowie wymienieni w sondażu też niczego sobie .Można się przy tym sondażu trochę pośmiać , ale ludzie - wyluzujcie trochę z krytyką . Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz nie mam pytan 13.10.04, 17:01 te zdjecia to tak przypadkiem sa wybrane, molek w najlepszych chyba z mozliwych ujec, a blochowiak dosc nedznie. obiektywnie he he he oj gazeta gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Poniatowski ZA CHUDA I PUSZCZALSKA IP: *.essex.ac.uk 13.10.04, 17:36 ...niestety musze to powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia :-):nie podoba mi sie Magada Molek gdyz jest za chuda i "dala tylka prawicowej", na maxa stronniczej telewizji jaka byla TV Puls. Co wiecej po kilku miesiacach, gdy panowie kapucyni przestali sie bawic w telewizje ( a raczej nie potrafili prowadzic takiego bizensu) Magdzie Molek nic nie stalo na przeszkodzie by przejsc do oskraznej o lewicowosc telewizji Roberta Kwiatkowskiego. Wiec jak jest? Jest puszczalska czy nie? Raz jednym raz drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Poniatowski TYP BIUROWEGO KOLTUNA IP: *.essex.ac.uk 13.10.04, 17:46 rowniez z pelna stanowczoscia, Pani Anita Blochowiak jest dla mnie typem biurowego koltuna. 1) zadnych umiejetnosci medialnych 2) zadnych umiejetnosci interpersonalnych - chociazby zjednywania sobie odbiorcy 3) zero elokwencji o erudycji nie wspominajac Innych cech nie znam bo jak wiekszosc znam te pania jedynie z mediow, ale wiele sie nie spodziewam. Spotykamy taki typ osob podczas swojego zycia kilkakrotnie. Czasem jest to niedouczona nauczycielka nauczania podstawoego, która brak swojej wiedzy probuje zrekompensaowac krzykiem, czasem jest glupawa koleznaka w liceum ( której oczywiscie w polskiej obyczajowosci nie mozna powiedzec co sie mysli - "bo kobieta"), no i potem w urzedach od magistratu po sejm. Nasz koltun pochodzi tym razem z wyboru, jednak mysle ze pierwsze krki w polityce Pani Anicie pomagal stawiac tatus z nomenklatury pzprowskiej, lub ktos bliski z rodziny. Na uczciwych, panstwowych egzaminach nie daje jej zadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Poniatowsk KAMELOWI - ZYCZE POWODZENIA! IP: *.essex.ac.uk 13.10.04, 17:53 Tak, bo obok Kawsniewskiego ( odlozmy to czy go lubimy czy nie), wiec obok Kawsniewskiego Kamel jest osoba cechujaca sie profesjonalizmem. O te przynajmnej ceche powinna dbac osoba przentujaca sie publicznie. mowiac kolokwialnie: NIE ROBIC WIOCHY! 1) myc sie - bardzo smierdzi o Paubickiego (wlsne doswiadczenie) 2)dbac o jezyk - chociaz tych podstawoych bledow unikac 3) no i troche umiejestnosci pracy z mediami. Panowie (ale Panie równie czesto), nie robcie wiochy! Powracajac do tematu: Kamel jest ok! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login Błochowiak najseksowniejsza????!!!! To chyba jakiś IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.10.04, 18:09 żart. Chyba że respondenci stawiają znak równości pomiędzy atrakcyjnością seksualną kobiety i jej głupotą. Bo Błochowiak głupsza od kury - to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal może wybrano najmniejsze zło :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Cały ten sondaż śmiechu wart. IP: *.finemedia.pl 13.10.04, 18:42 Nasuwa mi się tylko jedno pytanko: Kto głosował na Romana Giertycha???..........zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@indentity MOŁEK jest perfekcyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:03 Kocham ją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siecior sexi? IP: 80.51.145.* 13.10.04, 20:31 p.Mołek i owszem,ale Błochowiak to nie bardzo rozumiem,chyba ze rozmawiano z Robinsonem Crusoe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Mołek is a hot sexy mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:54 habba habba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jz Czyli nasza polityka ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 21:39 nawet z tej strony zle wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Czyli nasza polityka ... IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.04, 23:09 ta zydowka Molek najseksowniejsza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \w czy ktos widzial nogi Blochowiak? IP: *.chello.pl 13.10.04, 23:20 To najgorsze nogi jakie widzialem w zyciu, jak by slon mial takie nogi to by sie ze zgryzoty zadusil wlasna trąbą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Durex: Błochowiak i Mołek najseksowniejsze IP: *.dyn.optonline.net 14.10.04, 06:24 ludzie to juz jest przerazajace jak Blochowiak jest najseksowniejsza poslanka to w naszym kraju jest nie tylko zapasc polityczna ale rowniez brak poczucia piekna kobiecego moim zdaniem taka ona ladna jak i inteligentna i szczerze nie poczuwam sie zebym kogos obrazil moze Gietrych jest symbolem Sexu rowniez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: Błochowiak - czy ja mam zły gust czy ta 1/3 IP: *.blt.pl / 212.160.134.* 14.10.04, 07:27 Już nie jestem zaskoczony, że Polacy tak rzadko się kochają. Przecież 1/3 z nich wybierając Anitę chyba kocha się z koniem, sądząc po ich guście:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam mniej niż przeciętne IP: 62.233.189.* 14.10.04, 08:13 widział ten ze szklanym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
falken sexi 14.10.04, 08:40 żeby uroda naszych polityków szła razem z mądroscią[co w osobie pani Błochowiak mam wielkie obawy]może w Polsce było o wiele lepiej. Jeśli chodzi imć panującego też mam obiekcje co do urody[nogi ma bardzo kiepskie ledwo na nich stoi-np Katyń],jak dzik może buć sexi Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 A GDZIE BEGIER I GUCWIŃSKA? 14.10.04, 08:51 Znawcy prezerwatyw stwierdzają, że w Sejmie RP najlepsze do sexu są: Błochowiak, Pusz i Fogler. Ich sprawa - widocznie coś na ten temat wiedzą! Dlaczego zapomniano o "laskach" Unii Pracy - Izabeli Jarudze-Nowackiej i Hannie Gucwińskiej, czy też o sexi z kurwikami w oczach - Renacie Begier? Tego nie mogę zrozumieć! Odpowiedz Link Zgłoś