margotje 05.10.09, 17:12 Ile zdolales sie utuczyc ? ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Orys, przyznaj sie 05.10.09, 17:18 Artykuł sobie przeczytam potem, ale generalnie ku mojemu zdumieniu to wszystko wygląda śmiesznie. Bo to nie jest tylko kwestia masy ale też formy. W Polsce zarłem strasznie dużo, moja waga oscylowała wokół tego, co ważę i dziś, ale wyglądałem w miarę. Tutaj jem dużo mniej, waże tyle ile ważę, za to wyglądam tłuściej z naciskiem na bęben. Chociaż może jednak to kwestia siedzącego trybu życia, podczas gdy w PL wszędzie bujałem się rowerem... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Orys, przyznaj sie 05.10.09, 17:44 Właśnie przeczytałem artykuł i tak się zbulwersowałem, że aż mnie zęby bolą. Co to do cholery są "paje"!!!! Co się do pindy jasnej stało z pięknym słowem "placek"! Odpowiedz Link
margotje Zgadzam sie, 05.10.09, 17:48 paje, meny itepe.... zalosne. nie zdazyla sie jedna z druga jeszcze wlasnego jezyka nauczyc a juz go tak kaleczy. zalosne, zalosne.. Odpowiedz Link