Gość: Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 17:22 To co sie dzieje w tym sejmie obraza zdrowy rozsadek.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilia Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: 193.190.11.* 13.10.04, 17:28 Najbardziej smuci mnie to, ze Platforma probuje licytowac sie z samą broną i kliką polskich gadzin w zakresie populizmu. Szkoda, ze sami siebie obrzucaja g... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzstzna Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.MiGen.Bio.Uni-Goettingen.de 13.10.04, 17:42 Mnie tez to smuci... Niby maja czyste rece, bo to nie oni zaproponuja wotum nieufnosci, ale zaglosowac populistycznie juz moga. I na kogo kurcze ja mam teraz glosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salve RM i TV Trwam broń nas przed Samoobroną i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 17:52 Złodziej nie jest nigdy bezrobotny i zawsze partyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEVE Re: RM i TV Trwam broń nas przed Samoobroną i LP IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 13.10.04, 18:14 A KOGO TY OKRADASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Pacjenci umierali w szpitalach, a pieniadze IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 13.10.04, 18:23 na lekarstwa, ktore mieli dostawac znikaly. Minister Zdrowia wiedzial o tym. Wiedzial i nie reagowal! Dlaczego? Czy mial z tego zyski? To logiczne. Tylko pytanie, dlaczego mordercy sa ministrami zdrowia, dyrektorami szpitali, siedza w urzedach kontrolujacych finanase szpitali. Tworzy sie specjalnie zla opinie, by przejac szpitale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salve RMiTV Trwam broń nas odSO iLPR,zadałeśsobiepytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:33 Co właśnie kradniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa TO PIESEK SZALENCA PRYWATYZACJI KWASNIAKA !!!! IP: *.com / *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.10.04, 18:22 ostatnia zemsta kwasniaka na Polakach ! to pryatyzacja szpitali ! wiadomo teraz dlaczego kwasniak posadzil balickiego na stolcu ministra !! kwasniak za tzw. prowizje sprywatyzowalby nawet swoja matke ! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi 13.10.04, 17:29 to fakt ale akurat w tym wypadku poslowie z LPRu nie sa tu niczemu winni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk no właśnie,te typy tak mają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:15 trudno wymagać od oszołomów zdrowego rozsądku taka już jest ich natura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINOR Re: no właśnie,te typy tak mają... IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 13.10.04, 18:17 Oj rydzyk rydzyk, powinienes byc w pierdlu albo mieszkac na Bialorusi. Strzel se w leb/ Odpowiedz Link Zgłoś
meteorr Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi 13.10.04, 18:39 Taaa... Nieboraczki. Niewiniatka. Tylko zdaje sie chca poprzez ciagle odwolywanie ministrow zdrowia wjechac do parlamentu (na krytyce ze niby nie reformuje sie zluzby zdrowia - a kto to ma robic jak kazdego odwoluja jak tylko sie wdrozy jako minister?) Takze PO po raz kolejny minie niemile zaskoczylo. Jak faktycznie zaglosuja "za", to raczej nie dostana mojego glosu w wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATO Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:21 Sojusz buraczano - faszystowski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi 13.10.04, 18:24 a gdzie ty widzisz faszystów? jakies urojenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATO Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:40 a co, same buraki?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dum spiro spero Re: Samoobrona i LPR chcą odwołać ministra zdrowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:41 ...a to się politykierzy obudzili po kolejnym zawale, ale ci już tak mają biją jedynie pianę - i sadząc po wynikach wyborczych ludzie czyt. wyborcy lubia chłeptać tę piankę - ochyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuas ODWOŁAĆ św.Mikołaja, Pinokia, wolne niedziele i.. IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:47 kursy metra... ZADEKRETOWAC UCHWAŁĄ...Złote Góry, renty dla wszystkich po 5.000.-, WOLNOŚĆ dla Prometeusza, a Syzyfowi powiesić kamień- medal u szyji no bo co się będzie męczył...kięża do księgarni, a policji dać licencje na zabijanie jak 007..........i bendzie dobże... Odpowiedz Link Zgłoś