Dodaj do ulubionych

500 dla emerytów

21.09.18, 11:39
witam
rozmawiałem ostatnio z z emerytami którzy popieraja obecną władzę i co zauważyłem .
Ogladając programy polskiej telewizji Ci ludzie sa oszukiwani przez telewizję Kurskiego . Już zacieraja ręce na wieść iż też dostana 500 + . Na moje pytanie z kąd rzad wieźmnie pieniądze ( przeciez swoich nie ma ) stwierdzili że ich to nie obchodzi byle dostaną. Oczywiście poprzednia władza była zała , kradli przez 8 lat i nic nie robili , chcieli na sprowadzić terorystów ze wschodu , a PIS robi porządki i jest ok . Przytoczyłem im pare faktów co zrobiło PO I PSL ale oczywiście ich zdaniem to wszystko kłamstwo . Na moje pytanie aby podali mi parę przykładów co dobrego robi Pis ( OPRÓCZ 500 + ) - Cisza . Stwierdziłem iż z wyborcami PIS-u nie ma co dyskutować bo nie mają bladego pojecia co się dziej w naszym kraju a przykładów dobrej zmiany nie potrafą nawet wskazać. Nie jestem zwolennikiem PO i wiem że popełnili trochę błedów ale ich rządy były przewidywalne a z resztą krajów dogadywaliśmy się a teraz zostaliśmy sami i jeszcze trochę to nikt z nami nie będzie chciał rozmawiać . Jesli reszta narodu się nie ocknie to przepadniemy i zgotujemy sobie sami to na co zasługujemy . Może lepiej by było jak by POLSKA nigdy nie odzyskała wolności pojawiając się na mapie świata ?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: 500 dla emerytów 21.09.18, 11:55
      No i nie dostaną, toż sama wierchuszka pisiu dementuje Ku...kiego.
      • yoma Re: 500 dla emerytów 21.09.18, 11:57
        Jak Ku...ki został prezesem:

tinyurl.com/y87nlcbp
    • pies_na_czarnych Re: 500 dla emerytów 21.09.18, 12:04
      > i zgotujemy sobie sami to na co zasługujemy

Juz to sie stalo 3 lata temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka