Dodaj do ulubionych

"Odwal się, klecho"

24.09.18, 11:13
Ks. Wojciech Lemański do ks. Kowalczyka: "Odwal się, klecho"

Na wpis Dariusza Kowalczyka zareagował ks. Wojciech Lemański, były proboszcz parafii w Jasienicy.

"Ulało się jezuicie, co to się uważa za bardziej katolickiego od papieża Franciszka, co ślepy jest na bezduszność Polaków wobec uchodźców, co głuchy jest na bluzgi prezesa, kłamstwa premiera i nocne tweety prezydenta" - napisał Lemański.
Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23960238,duchowny-nawiazal-do-filmu-kler-ks-lemanskiemu-puscily-nerwy.html#s=BoxOpImg2
Obserwuj wątek
    • gefreiter Re: "Odwal się, klecho" 24.09.18, 11:27
      Lemański to nie klecha?
      To kłótnia w rodzinie.
      • pies_na_czarnych Re: "Odwal się, klecho" 24.09.18, 11:36
        Gryza sie i to cieszy.
        Ten jezuita chyba jest pedofilem. Broni pedofilow jak lwica swoje male.
    • pies_na_czarnych Re: "Odwal się, klecho" 24.09.18, 12:46
      Pedofile zwarci i gotowi
      natemat.pl/248335,bulwersujacy-wpis-ksiedza-chyly-kim-jest-czlowiek-bez-odniesienia-do-boga
    • klodawa1952 i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 13:22
      Dzisiaj kandydat Trzaskowski, marszałek Kidawa, były sekretarz KC PZPR Marcin Święcicki i tłumek innych liberałów, konserwatystów, lewicowców, centrystów, chrześcijańskich demokratów dają się fotografować na mszy w kościele w ramach kampanii.
      Rafał Trzaskowski daje sygnał klechom, że też będzie łożył na kościół tak jak to tradycyjnie Platforma od lat rozdaje ręka w rękę z PiSem. Na zmianę.
      A za chwilę PO znowu będzie się wdzięczyć do lewicowych wyborców, do liberałów i oPOwiadać o świeckim państwie a pojutrze znowu znowu katolicy i konserwatyści, może tym razem na JAsnej Górze.
      • pies_na_czarnych Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 13:30
        Spadaj sowiecka swołocz z moich wątków!
        • obrotowy i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 13:31
          pisze ci to od lat - dziecie,
          • gefreiter Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 13:52
            obrotowy napisał:

> pisze ci to od lat - dziecie,

Te partie szczególnie uwielbiają KK. Niewiele gorsi był SLD i PSL.
            • klodawa1952 Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 14:03
              gefreiter napisał:
              >Niewiele gorsi był SLD i PSL.
              SLD podobnie jak PO obciążam a nawet bardziej. Siwiec od Palikota rozdawał majątek w komisji majątkowej.
              Wyborca widać woli tych co są uczciwi wobec tego co deklarują a coraz bardziej odrzuca obłudników jak PO i SLD.
        • klodawa1952 Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 14:00
          pies_na_czarnych napisała:

> Spadaj sowiecka swołocz z moich wątków!
          >
          Dobre ! :)
          Napisz do Ayrana...usuną albo wyklikajcie :) obłudnicy.
          • pies_na_czarnych Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 14:02
            Dobre!:D
          • gefreiter Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 15:38
            klodawa1952 napisał:

> pies_na_czarnych napisała:
            >
            > > Spadaj sowiecka swołocz z moich wątków!
            > >
            > Dobre ! :)
            > Napisz do Ayrana...usuną albo wyklikajcie :) obłudnicy.

Mnie za jeden dzień, ayran i ten przygłup obraza uczuć oraz ślepy strzelec 55.
            Przez jeden dzień od założenia nowego nicka mogłem zakładać nowy wątek, choć nie założyłem żadnego. Na drugi dzień, już mnie zablokowali.
            Pytanie daczego mnie się tak obawiają, że muszą mi blokować możliwość założenia wątku. Potem narcyz ayran pisze, że jestem wielonickowy, choć nigdy nie pisałem mając dwa nicki. Piszę zawsze pod jednym nickiem, kiedy zakładają mi obręcz na szyję, likwiduję nicka, bo nie będę się zniżał do prośby o odblokowanie mnie.
            Pamiętam jak dawno temu, zablokowano nicka pies na czarnych, jak skamlał i prosił żeby go odwieszono. Tfuuuu. Dzisiaj nawet Pstrowski nie dał by mu rady jeżeli chodzi o normy w zakładaniu wątków.Jaka myśl mu przyjdzie do głowy, zaraz zakłada wątek. Jest po linii GazWyb. więc może zakładać tysiące wątków, podczas gdy inni nie mogą. Ot...cale peło.
            T
            • pies_na_czarnych Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 16:12
              Nie rozpłacz się!:D
              • klodawa1952 Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 16:47
                pies_na_czarnych napisała:

> Nie rozpłacz się!:D
                >
                A co to ma wspólnego z płaczem ? To tylko prezentacja osławionej wizji Demokracji i Wolności Słowa reprezentowanej na tym forum przez lewactwo i moderatora.
                • gefreiter Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 18:25
                  klodawa1952 napisał:

> pies_na_czarnych napisała:
                  >
                  > > Nie rozpłacz się!:D
                  > >
                  > A co to ma wspólnego z płaczem ? To tylko prezentacja osławionej wizji Demokrac
                  > ji i Wolności Słowa reprezentowanej na tym forum przez lewactwo i moderatora.

Dokładnie tak.
                • pies_na_czarnych Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 24.09.18, 19:45
                  Niech przestanie spamowac to go nikt nie bedzie kasowal.
            • titerlitury Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 25.09.18, 07:52
              A mnie nigdy nicka nie blokują, może dlatego że nie obrażam, nie spamuję, nie wklejam fejków?
              • buldog2 Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 25.09.18, 08:46
                Z całą pewnością. Ale i dlatego, że pisi cię nie klikają i dostajesz bana z automatu, albo też wchodzisz w kontakty z kimś stale banowanym, jak leszab. Znikają wątki leszaba - usuwane są wpisy jego adwersarzy.

Myślę o zmianie miejsca wymiany poglądów i szukam odpowiedniego.
                • titerlitury Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 25.09.18, 11:43
                  Wyszarzam kolejne wcielenia tych samych maniaków - i tak niczego ciekawego nie jestem w stanie się od nich dowiedzieć
              • gefreiter Re: i PO, i PiS (POPiS) uwielbia KK 25.09.18, 12:55
                titerlitury napisała:

> A mnie nigdy nicka nie blokują, może dlatego że nie obrażam, nie spamuję, nie w
                > klejam fejków?

Ja równie spamuję nie wklejam fejków, mam tylko swoje zdanie, nie obrażam nikogo, dopóki sam jestem nie jestem obrażany ze strony dyżurnych FK - np. eirana,obrazy uczuć, czandry i paru innych. Nie pierwszy raz nakładają mi obrożę po jednym dniu mojej obecności na forum.
                Tobie i innym nigdy nie zablokują nicka, Ty piszesz zgodnie z linią GazWyb. Ja, nie.

• klodawa1952 Ciekawostka 25.09.18, 08:51
        klodawa1952 napisał:

> Dzisiaj kandydat Trzaskowski, marszałek Kidawa, były sekretarz KC PZPR Marcin
        > Święcicki i tłumek innych liberałów, konserwatystów, lewicowców, centrystów, ch
        > rześcijańskich demokratów dają się fotografować na mszy w kościele w ramach kam
        > panii.
        > Rafał Trzaskowski daje sygnał klechom, że też będzie łożył na kościół tak jak t
        > o tradycyjnie Platforma od lat rozdaje ręka w rękę z PiSem.
        Na omawianym foto, w pierwotnej wersji stała obok Trzaskowskiego HGW w ławie kościelnej ale sztab , przed publikacją, HGW z foto wyciął. Czego się wstydzą ?
        • eiran Re: Ciekawostka 25.09.18, 10:25
          Mój Boże - dali się fotografować! A przecież nie powinni się dać. Poza tym, czy kłamliwe źródło z którego przeklejasz, wstydliwie go nie oznaczając, zamieściło tę pierwotną wersję zdjęcia?
    • taniarada Zdjęli dziadowi suspensę 24.09.18, 19:52
      To pyskuje dalej.Amen czarne.
    • tanebo2.0 Re: "Odwal się, klecho" 25.09.18, 06:43
      www.fronda.pl/a/o-prof-jacek-salij-do-kary-smierci-zawsze-mozna-wrocic,115745.html ciekawe czy byłby za karą śmierci za pedofilę...
    • xystos Re: "Odwal się, klecho" 25.09.18, 08:05
      eqskomunikować Lemańskiego!
      Diablo Subito
    • yoma Re: "Odwal się, klecho" 25.09.18, 11:53
      :)

tinyurl.com/y774jp67
    • prawdawaszaboli Lemańskiemu się ulało... 25.09.18, 23:40
      Przez chwilę pokazał swoje prawdziwe oblicze...
    • prawdawaszaboli Prawda zabolała... 25.09.18, 23:51
      Właśnie te słowa skrytykował jezuita Dariusz Kowalczyk.

"Mamy nowy etap. Do niedawna rodzime lewactwo ubolewało, że kościół katolicki ma twarz Rydzyka, a powinien mieć twarz Jana Pawła II. Ale teraz wraz z wejściem "Kleru" do kin lewactwo ogłosiło, że winnym pedofilii w kościele katolickim jest Jan Paweł II. Czyją w tej sytuacji twarz powinien mieć KK? Pieronka? Lemańskiego? Wiem! Michnika!" -
      • yoma Re: Prawda zabolała... 26.09.18, 00:19
        A co to za bełkot?
        • eiran Re: Prawda zabolała... 26.09.18, 06:54
          Zaboli zacytował od połowy, bo nie wkleił tego, co 'skrytykował' jego mistrz Kowalczyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka