Dodaj do ulubionych

Duda Tusk dwa bratanki

27.09.18, 01:16
Duda Tusk dwa bratanki. Az trudno uwierzyc, ze to sie dzieje naprawdę. Wyglada na to, ze z Prezesem jest bardzo zle skoro Duda pozwala sobie na takie smichy chichy:D
www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/rozmowa-dudy-i-tuska-w-siedzibie-onz-komentarze-politykow,871327.html
Troche wiecej o tajemniczej rozmowie
fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/tajemnicza-rozmowa-dudy-i-tuska-nawet-eksperci-nie-sa-w-stanie-pomoc,871424.html
Obserwuj wątek
    • ta Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 02:05
      Panowie na luziku omawiali układ choreograficzny pani Agaty Dudy. Pan Duda był bardzo zadowolony, a pan Tusk kurtuazyjnie współodczuwał.
    • inocom Duda opowiedział jak Dudowa 27.09.18, 02:30
      rozegrała totalnych dyrygując im :)

PS
      Muszę przyznać, że myliłem się co do Tuska. Totalny to on nie jest. Ma poczucie humoru.
    • pies_na_czarnych Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 09:58
      Duda nie tłumacz sie. Prezes wie swoje
      www.tvn24.pl/duda-o-rozmowie-z-tuskiem-spotkanie-techniczne-jak-polak-z-polakiem,871543,s.html
    • yoma Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 10:29
      Ja tam wychwyciłam "Donek, ale szepniesz za mną słówko w Trybunale Stanu?".
      • borrka W punkt! 27.09.18, 11:32
        Bo o to właśnie chodzi panu prezydentowi.
        Nie jest może orłem, ale rozumie, że wytypowano go na stos pisowskiej ekspiacji.
        NIKT palcem nie ruszy, gdy go odstrzelą swoi.
        • erte2 Re: W punkt! 27.09.18, 14:08
          borrka napisał:
          Nie jest może orłem, ale rozumie, że wytypowano go na stos pisowskiej ekspiacji

Nie bądź naiwny; nie będzie żadnej ekspiacji, żadnego tłumaczenia się i żalu za grzechy. Bo tak jak w każdej innej mafii obowiązuje dwie zasady: pójście "w zaparte" i omerta.
          Oni do końca, nawet przed Trybunałem Stanu i zwykłym sądem karnym będą utrzymywali że to co zrobili, ta cała masakra państwa prawa i demokracji, ten zbiorowy gwałt na Konstytucji to wszystko dla naszego dobra i zgodnie z prawem. A jeśli już to wzorem hitlerowskich zbrodniarzy będą utrzymywać że oni tylko wykonywali rozkazy, i że winien jest tylko ten od zwyrodniałego kolana.
          • gefreiter Re: W punkt! 27.09.18, 14:18
            erte2 napisał:

> borrka napisał:
            > Nie jest może orłem, ale rozumie, że wytypowano go na stos pisowskiej ekspia
            > cji

>
            > Nie bądź naiwny; nie będzie żadnej ekspiacji, żadnego tłumaczenia się i żalu za
            > grzechy. Bo tak jak w każdej innej mafii obowiązuje dwie zasady: pójście "w za
            > parte" i omerta.
            > Oni do końca, nawet przed Trybunałem Stanu i zwykłym sądem karnym będą utrzymyw
            > ali że to co zrobili, ta cała masakra państwa prawa i demokracji, ten zbiorowy
            > gwałt na Konstytucji to wszystko dla naszego dobra i zgodnie z prawem. A jeśli
            > już to wzorem hitlerowskich zbrodniarzy będą utrzymywać że oni tylko wykonywali
            > rozkazy, i że winien jest tylko ten od zwyrodniałego kolana.

Czyli wszystkiemu winien Jarosław- zwany - Kaczorem.
            Wiesz co będzie jak dojdzie do głosowanie nad postawieniem Jarosława przed TS?
            To samo, co było jak zabrakło głosów PO, żeby postawić Ziobru przed TS.
            Pamiętasz?
            PO - to banda tchórzy i eunuchów.

• borrka Zabraknie determinacji i pozostanie Duda 27.09.18, 14:56
              On się świetnie nadaje na ofiarę, jeśli mafia bedzie musiała kogoś poświęcić, a moim zdaniem będzie musiała.

Od dawna twierdze, że gang nie poniesie kary, ale w chwili , gdy odwróci sie nawet lud boży smoleński, a Jarek zejdzie, co oczywiste, na stos pójdzie pan prezydent.
            • yoma Re: W punkt! 27.09.18, 15:26
              Kaczorowi nawet TS się nie należy. Zwykły sąd karny i żadnego głosowania nie trzeba.

Przewidywany wyrok - 25 lat bez możliwości warunkowego, czyli w praktyce dożywocie.
    • szwampuch58 Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 15:34
      Tusk to inna liga
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23974603,donald-tusk-w-nowym-jorku-jak-na-okladce-the-beatles-zdjecie.html#s=BoxNewsMT&a=167&c=125
      • gefreiter Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 17:39
        szwampuch58 napisał:

> Tusk to inna liga
        > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23974603,donald-tusk-w-nowym-jorku-jak-na-okladce-the-beatles-zdjecie.html#s=BoxNewsMT&a=167&c=125

Eeeeh karTofel, łysiejący Tusk jako the Beatles....ja pier...
        • szwampuch58 Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 17:43
          wiem... ciagle kaczora,brrrr
        • yoma Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 17:47
          A twoim zdaniem Starr ile ma teraz włosów? :D Już nie mówiąc o takim, dajmy na to, dudzie.
          • gefreiter Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 18:12
            yoma napisała:

> A twoim zdaniem Starr ile ma teraz włosów? :D Już nie mówiąc o takim, dajmy na
            > to, dudzie.
            >

Złamię się raz...
            Ringo Starr jest co najmniej 17 lat starszy od Donalda.
            • yoma Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 18:49
              A duda młodszy. I co z tego wynika poza tym, żeś rozwielitka?
              • gefreiter Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 18:57
                yoma napisała:

> A duda młodszy. I co z tego wynika poza tym, żeś rozwielitka?
                >

Chętnie bym ci odpisał, ale zaraz to ślepy snajper skasuje.
                Tak, jak napisałem, raz się złamię i odpowiem - drugi raz tego błędu nie popełnię.
                • yoma Re: Duda Tusk dwa bratanki 27.09.18, 20:12
                  Powiedziałabym, że właśnie popełniłeś...
      • borrka Donek, to inna liga 27.09.18, 18:39
        To w zasadzie kończy dyskusję.
        Natomiast pani prezydentowa pokazała ostatnio, iż jest w tej samej, co małzonek:)
        A ja, głupi, stawiałem na inną!
        • yoma Re: Donek, to inna liga 27.09.18, 18:51
          No i widzisz, jak dobrze pani prezydentowa zrobiła? :)

Bez jaj, gdyby była w innej, nie pozwoliłaby adriankowi objąć tej funkcji.
        • szwampuch58 Re: Donek, to inna liga 28.09.18, 09:15
          ano,udowadnia to ciagle
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23977520,symboliczny-wpis-donalda-tuska-najpotezniejsi-swiatowi-przywodcy.html#s=BoxOpMT
    • j-k Naturalnie, tak, no i ? - lubisz pobelkotac ? 27.09.18, 18:58
      Prezydent Duda reprezentuje (przynajmniej zgodnie z prawem) - wszystkich Polakow.

a Przewodniczacy Tusk reprezentuje UE.

a ze i drugi z nich jest Polakiem - to przypadek historyczny.

nie ma nic niewlasciwego, zeby najwyzszy przdstawiciel RP spotkal sie z najwyzszym przedstawicielem UE.
    • inocom Jeśli o bratankach mowa to wchodzą to Włosi. 27.09.18, 19:07
      pies_na_czarnych napisała:

> Duda Tusk dwa bratanki.

wpolityce.pl/swiat/414151-wlochy-murem-za-viktorem-orbanem
      • pies_na_czarnych Re: Jeśli o bratankach mowa to wchodzą to Włosi. 27.09.18, 19:22
        Putin takosz.
      • szwampuch58 Re: Jeśli o bratankach mowa to wchodzą to Włosi. 27.09.18, 19:33
        wsadz se te newsy -fake ciotek Karnowskich w kuper cyngiel ,Włoska Izba Deputowanych to nie jest ostateczne stanowisko Wloch
        • j-k jesli rzad jest wiekszosciowy 27.09.18, 19:39
          szwampuch58 napisał:
          Włoska Izba Deputowanych to nie jest ostateczne stanowisko Wloch
          >
          jesli rzad jest wiekszosciowy - to praktycznie to to samo.
          • yoma Re: jesli rzad jest wiekszosciowy 27.09.18, 20:13
            Cholera, politolog :D
            • szwampuch58 Re: jesli rzad jest wiekszosciowy 27.09.18, 20:39
              " wszystkie one" politolodzy pisowskie stali na lotnisku z kwiatami witajac Becie po " sukcesie" zwanym 27 do jednego,nic nowego w tym Matrix kaczym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka