99venus 07.10.18, 09:21 Patryk Jaki dla "Rz": mam lepsze wykształcenie niż wielu liderów PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Jaki chwalipieta-hatakumba 07.10.18, 10:20 Zupełnie nie mogę pojąć, jakim trzeba być debilem, żeby traktować na serio to, co Jaki mówi. A niestety durny motłoch łyka jego gadki. Smutne, że w narodzie jest aż tylu "inteligentnych inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Jaki chwalipieta-hatakumba 07.10.18, 11:30 Poparcie na poziomie przeszło 30% najlepiej świadczy,że PiS zamienił nam Warszawę w Warszawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jaki chwalipieta-hatakumba 07.10.18, 12:02 Zaraz 30, obiecał paru staruszkom z Wawra 10 linii metra... zaraz... obiecał? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Idealizowanie Warszawy 07.10.18, 12:08 Warszawa dziś, to konglomerat "zza Buga", sciany wschodniej i "zrzutków" ogólnopolskich. Uwielbiam Warszawę, ale nie ślepo i wiem, iz wielu Warszawiaków mentalnie nie porzucilo ojcowizny w Kaczych Łapach. Do tego wśród warszawskiej inteligencji ciągle pobrzmiewa pozytywna rola Kościoła w stanie wojennym ... bo była pozytywna. Tylko Kościół dzis nie Wyszyńskiego i Glempa, a Flaszki i Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Idealizowanie Warszawy 07.10.18, 12:29 Świetne wykształcenie Jakiego to wieczorowe kursy politologi, jego uczelnia to klatka schodowa. Odpowiedz Link Zgłoś