witek.bis 15.10.18, 11:36 A tutaj damy jezioro... Będą na nim lądowały hydroplany... Elektryczne... A potem będą startowały.... Te, które wypłyną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 11:52 a gdzie te podwodne helikoptery maja latac? fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/rzad-kupil-upadle-lotnisko-w-radomiu-i-zainwestuje-w-nie-miliard-zlotych,876035.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 11:57 Kwintesencja pisowskiej kompetencji.......kartofel dobrze kumasz Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 11:59 A ty kumasz... tak sobie, niestety, nawet slimaki sa szybsze od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 12:03 Nastepny dowod na to, ze pisi na wszystko musza miec gotowca:) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 12:09 Taki sam pies tepy jak zawsze. Jak sobie kogos z pisem nie skoreluje conajmniej raz dziennie, to mu resztki szarej substancji obumieraja w czaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 12:14 O czym ty znowu bredzisz cieplaku? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 12:22 Chyba o tym, że Stówkę-Morawieckiego z PiS-em skorelowałeś... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 13:41 Nie zgadles, wiciu Burek podworkowy kojarzy np. mnie z pisem, bo burek glupi jest jak kazdy pies lancuchowy. Musieli mu czegos do miski wlozyc, nazarl sie tego i mu na mozg poszlo. Nie pierwszy raz. PS ...mam gleboko w "..." te wszystkie partie lacznie z ich wybrancami Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 13:53 Cieplaku gdybys mial troche rozumu to zauwazylbys, ze moja wypowiedz nie miala nic wspolnego z toba. Sam chcialem ten link podac, ale mnie uprzedziles. To tak dla wyjasnienia, a poza ty to odpie...sie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 12:42 Nastepnym krokiem pisich cymbałów bedzie przeniesienie Warszawy do Radomia. - Wielkim problemem lotniska w Radomiu jest to, że stamtąd mało kto chce latać – powiedział we "Wstajesz i Wiesz" na antenie TVN24 analityk ds. transportu i infrastruktury z "Polityki Insight" Dominik Sapiński. Jak dodał, "Radom jest w tej strefie, która jest już obsługiwana częściowo przez Lublin i Kraków tvn24bis.pl/z-kraju,74/dominik-sapinski-z-lotniska-w-radomiu-malo-kto-chce-latac,876144.html Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Miliard dla Radomia 15.10.18, 12:50 A niech nie latają... Hak im w smak.... Najważniejsze, że wszystkie prace budowlane wykona ten miejscowy przedsiębiorca, który uważa, że posłowie są od naciskania guzików, a premierzy - od dawania miliardzików. Odpowiedz Link Zgłoś