Dodaj do ulubionych

Kaczyński w Polsat News

17.10.18, 20:36
W dobrej formie.Informacje o złym stanie mojego zdrowia były przesadzone.Zarzuty że PiS chce wyprowadzić Polskę z Unii ,wyssane z palca.Morawiecki jako premier nie do ruszenia.Opozycja nie ma programu ,Tylko PIS i moje nazwisko.No i co baranki Boże ?Zatkało kakao.m.niezalezna.pl/241079-kaczynski-w-dobrej-formie-opozycja-nie-ma-programu-a-tylko-quotpis-pis-pisquot-i-najczesciej-moje-nazwisko
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Kaczyński w Polsat News 17.10.18, 20:39
      Bobek, stan zdrowia dobry a do sądu wysłał L4. Kiedy kłamał? jak wysyłał czy w Polsacie? Pewnie do tego wyłudził chorobowe.
      • x2468 Re: Kaczyński w Polsat News 18.10.18, 08:30
        Kiedy kłamał, wtedy kiedy wysyłał czy w Polsacie?
        • littleboy Zawsze k lamie bo kłamstwo wyssał z mlekiem matki 18.10.18, 08:32
          x2468 napisał:

> Kiedy kłamał, wtedy kiedy wysyłał czy w Polsacie?
          >
    • ktos_z_kosmosu Re: Kaczyński w Polsat News 17.10.18, 21:04
      A ja w tym momencie lewituję sobie przed laptopem i co rusz pukam sobie w klawiaturę.
      No i co, baranku boży, zatkało kakao?
    • buldog2 Re: Kaczyński w Polsat News 17.10.18, 21:11
      Wolałbym, żeby tak było. Ale nie wierzę, ani jemu, ani w to, że nam się Polexit po prostu nie przytrafi. Jak Brytyjczykom.
      A nasza pozycja jest o wiele gorsza, niż GB.
      • lech1966 Re: Kaczyński w Polsat News 17.10.18, 22:13
        buldog2 napisał:

> Jak Brytyjczykom.
        > A nasza pozycja jest o wiele gorsza, niż GB.

Brytyjczycy zorientowali się jako pierwsi że PE to związek kolesiow pijaków i jelopow i zdecydowali że nie będą brać dalszego udzialu w tym cyrku. To co się tam dzieje ma się nijak do traktatów. Ale wszystko ma swoje granice. Zmiana kanclerz Niemiec zmieni cała UE a to już coraz bliżej.
        • ktos_z_kosmosu Re: Kaczyński w Polsat News 17.10.18, 22:34
          lech1966 napisał:

> buldog2 napisał:
          >
          > > Jak Brytyjczykom.
          > > A nasza pozycja jest o wiele gorsza, niż GB.
          >
          > Brytyjczycy zorientowali się jako pierwsi że PE to związek kolesiow pijaków i j
          > elopow i zdecydowali że nie będą brać dalszego udzialu w tym cyrku. To co się t
          > am dzieje ma się nijak do traktatów.

Gdy to planowali, nie wiedzieli, że w USA wygra Donald Trump, czyli ktoś nieprzewidywalny.
          Gdyby to wiedzieli, to by Unii trzymali się jak rzep psiego ogona.

> Ale wszystko ma swoje granice. Zmiana kanc
          > lerz Niemiec zmieni cała UE a to już coraz bliżej.

Jana twoim miejscu tak bym się nie cieszył. Jeśli ktoś zastąpi Merkel, to prawdopodobnie będzie to radykał i miliony nam z przed nosa zrobią fiuuuuuuuuuu.
          Kiepsko ma ta kobita. Niemcy na nią psioczą bo pomaga Polakom (Niemcy są naszym największym partnerem handlowym + unijna kasa), a Polacy psioczą, bo? Za cholerę nie wiem dlaczego psioczą.
        • pies_na_czarnych Re: Kaczyński w Polsat News 18.10.18, 00:50
          > Brytyjczycy zorientowali się

Zorientowali sie, ale za pozno. Teraz chcieliby zostac w EU, ale tu sie zgina dziob pingwina i niech ida sobie w PiSdu:)
          • lech1966 Re: Kaczyński w Polsat News 18.10.18, 21:05
            pies_na_czarnych napisała:

> > Brytyjczycy zorientowali się
            >
            > Zorientowali sie, ale za pozno. Teraz chcieliby zostac w EU, ale tu sie zgina d
            > ziob pingwina i niech ida sobie w PiSdu:)

Żeby mnie ktoś nie posądził że chcę wyjścia Polski z UE. Absolutnie nie mam takiego zamiaru i gdyby było referendum zawsze,,niezależnie od okoliczności będę za pozostaniem w UE ale ta UE musi się nieco zmienić. Brytyjczycy,,,,,a tak naprawdę ich premier Cameron chciał obudzić,,,czy też potrząsnąć tymi jełopami z UE żeby przynajmniej stosowali się do uchwalonych przez siebie samych zasad. Przez te "podchody" sam wpadł w zastawioną przez siebie pułapkę. Ale nie to jest ważne, ważne jest to że to spłynęło po reszcie jełopów jak poranna mżawka. Nie wyciągnęli żadnych wniosków a pewna grupa państw usiłuje podporządkować sobie lub narzucić własne zdanie innym pouczając je w sprawie wyborów czy światopoglądu. A kto stwierdził lub powiedział że ich światopogląd jest lepszy?, kto stwierdził że to akurat "oni" mają rację? kto powiedział że to my powinniśmy się dostosować do nich a nie oni do nas? i najważniejsze pytanie.
            Dlaczego nie możemy być w UE związani gospodarczo a odrębni kulturowo???
            Każde z państw tworzących UE ma swoje animozje kulturowe czy światopoglądowe, czy w UE musimy być jednakowi jak robieni przez kalkę??
            • taniarada Re: Kaczyński w Polsat News 18.10.18, 21:17
              Niektórym nie wytłumaczysz tego Lechu.Możemy być w Unii .Ale na swoich warunkach.I tak robi PIS.Za PO tumult emigrantów włóczył by się po naszych ulicach.
            • pies_na_czarnych Re: Kaczyński w Polsat News 18.10.18, 21:20
              > premier Cameron chciał obudzić,,,czy też potrząsnąć tymi jełopami z UE

Mylisz sie calkowicie. Jego kalkulacje byly inne. Nie bede ci wyjasnial bo to jest zbyt trudny temat dla ciebie. Dopoki nie zdejmiesz klap z oczu dopoty bedziesz ciemny jak tabaka.
              • lech1966 Re: Kaczyński w Polsat News 18.10.18, 21:31
                pies_na_czarnych napisała:

> > premier Cameron chciał obudzić,,,czy też potrząsnąć tymi jełopami z UE
                >
                > Mylisz sie calkowicie. Jego kalkulacje byly inne. Nie bede ci wyjasnial bo to j
                > est zbyt trudny temat dla ciebie. Dopoki nie zdejmiesz klap z oczu dopoty bedzi
                > esz ciemny jak tabaka.

Nawet mnie to nie uraziło bo widzę jaka durnota tobą teraz powoduje. Włącz sobie Polsat news. Jełopy z PO i N akurat teraz dyskutują na temat poruszony przez posła Kukiz. Gęby im się POotwierały że też nie oni pierwsi na to wpadli bo to takie proste i oczywiste. Gdyby nie on to Senyszyn nie miałaby o czym mówić. To samo jest w PE N. Farage ocenił te 27-1 dla nieroba Tuska który tak streścił temat że nie było co czytać oceniając też tych którzy załatwili te głosy temu nierobowi..
                • pies_na_czarnych Re: Kaczyński w Polsat News 19.10.18, 00:28
                  Widze, ze juz odrobiles dokladnie lekcje. Czytales ta ksiazke jeszcze w rekopisie, bo jeszcze sie. nie ukazala w sprzedazy:

Swoje pięć minut posiada obecnie Wojciech Sumliński, samozwańczy dziennikarz śledczy i autor kuriozalnej książki “Niebezpieczne związki Donalda Tuska”.
                  crowdmedia.pl/skandaliczna-prowokacja-prorzadowych-mediow-w-tuska-wymierzono-najciezsze-dziala/
                  • lech1966 Re: Kaczyński w Polsat News 19.10.18, 10:59
                    O tym akurat nic nie wiem. Nie bazowałem na tym artykule. Każdy myślący może brać pod uwagę taką tezę bo zastanawiająca była zawsze zbieżność interesów niemieckich i PO. Inną sprawą jest znany fakt sponsorowania tej opozycji właśnie przez niemieckie państwo ( w domyśle służby). Można się domyślać że to nie była bezinteresowna pomoc i że kiedyś trzeba będzie spłacić dług u niemieckich przyjaciół
    • pies_na_czarnych Re: Kaczyński w Polsat News 17.10.18, 21:16
      Jak Kaczynski mowi to mowi
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,166980542,166980542,Skoro_Kaczynski_tak_mowi_to_Morawieckiego_niedlugo.html
    • aniechto.only Re: Kaczyński w Polsat News 18.10.18, 09:25
      No skoro tak Kaczyński powiedział, to musi to być prawda.

Modlisz się za niego czy już do niego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka