Dodaj do ulubionych

Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu"

19.10.18, 11:03
W sumie nie byłoby o czym pisać, bo żebranie o litość to chyba najmniej obrzydliwy środek z arsenału prawdziwego pisowca, ale to zdanie mocno się wyróżnia na tle reszty patrysiowego biadolenia:

"Kiedy ja pomagałem potrzebującym, oni ze swoimi kolegami celebrytami nabijali się z rozstrzeliwanych bohaterów".

Czy ktoś z Was wie, o jakich onych chodzi i o co tu w ogóle kaman? Bo Patrysia jakoś dziwnie oszczędnie gospodaruje szczegółami.

natemat.pl/252315,wybory-samorzadowe-2018-nowy-spot-wyborczy-patryka-jakiego
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu" 19.10.18, 11:12
      Nie chcecie, to nie mówcie - bez łachy... Sam już znalazłem. Chodzi o scenkę rozstrzelania Żebrowskiego, który krzyczy "Za Rafała!". Tylko skąd ta pewność, że rozstrzeliwany jest bohater, a nie np. jakiś komuch?
      • witek.bis Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu& 19.10.18, 11:17
        No, proszę... Sprawę tej rozwałki pod koniec lipca nagłośnili Sieciowcy, którzy byli pewni, że chodziło o "rozstrzeliwanie Polaków walczących o naszą wolność"... Jednak ten Żebrowski ma coś szlachetnego w twarzy...
        • pies_na_czarnych Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu& 19.10.18, 11:22
          Moze sugeruje, ze pomagal partyzantom Matolusza walczacym z komuna w opolskich lasach?
          • witek.bis Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu& 19.10.18, 11:29
            Może, ale na razie o tym nie myślę, bo aż się trzęsę z oburzenia... Znalazłem bowiem jeszcze jeden filmik, w którym inny celebryta od tych onych nabija się z polskich inwalidów wojennych...

www.youtube.com/watch?v=OZaHZsl2lrQ
            • pies_na_czarnych Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu& 19.10.18, 11:36
              Dopiero teraz obejrzalem ten spocik i mowie wroc! On nie przykleja sie do partyzanta Matolusza. On wyraznie pije do jego przeszlosci ;)
              "Urodziłem się na tym blokowisku. Nie miałem arystokratycznych korzeni, ani zagranicznych stypendiów".
    • borrka Patryś z podwórka ? 19.10.18, 11:25
      A prezes wszystkich prezesów nie lubi tych z podwórka - bili go od małego:)
      Mówiąć poważnie, świetny spot - tak głupi, jak tylko można.
      Minus pare punktów poparcia.
      Brawo Patryś!
      • borrka PS. Jak "na litość", to tylko z człapiącym Jarkiem 19.10.18, 11:32
        Ostatnio Jarek robi wrazenie całkowicie zagubionego w realiach i tu mógłby pomóc wzbudzić współczucie.
    • pies_na_czarnych Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu" 19.10.18, 12:20
      Jak to pisi ostatnio mowia. "Dla rozluźnienia emocji" ;)
      www.facebook.com/europeancouncilpresident/videos/556264944816569/
    • m.c.hrabia Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu" 19.10.18, 13:08
      żałosny dupek
      • ave.duce Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu& 19.10.18, 13:16
        "Nie mam arystokratycznych korzeni" - oznajmił byle/Jaki.

Przecież to "to widać słychać i czuć"...

"W świetle przewodów, w cieniu sufitów
        W wietrze oddechów, w błocie napisów
        Rodzą się szajby małe i biedne
        Karmię się nimi i karmić się będę"

- żeby się tylko Patryk nie przejadł ;)
    • littleboy PiS_dacka żenua, pan na włościach Opola płacze 19.10.18, 13:11
      w Warszawie.
    • taniarada Wybieracie Rafałka 19.10.18, 13:39
      To metro wam zbuduje.Faszystów pogoni .I kamienice odbierze.😁😃🤗
      • m.c.hrabia Re: Wybieracie Rafałka 19.10.18, 13:43
        taniarada napisał(a):

> To metro wam zbuduje.Faszystów pogoni .I kamienice odbierze.😁😃🤗

ty się nie martw , gowino masz, gowino stracisz,
    • witek.bis Re: Patrysia próbuje jeszcze na "ofiarę losu" 19.10.18, 14:21
      Ale patrzcie Państwo, jak ważna jest ta prezencja! Gdybym na przykład ja zagrał w takim klipie, to widzowie odruchowo pomyśleliby, że rozstrzeliwują huculskiego dezertera z c-k armii, ewentualnie serbskiego grasanta z czasów I wojny bałkańskiej. Albo gdyby w tę role wcielił się Patryk Jaki, to wielu - z całym szacunkiem - mogłoby pomyśleć: "Oho! Rozwalają partyzanta od Pancho Villi". Tymczasem wystarczy, że na ściance pokaże się Żebrowski, a nikt nie ma wątpliwości, że to egzekucja polskiego patrioty, który walczył o naszą wolność.

I teraz chyba trochę lepiej rozumiem tego Jakiego... To nie jest, kuźwa, sprawiedliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka