man_sapiens 21.10.18, 21:29 Brawo Trzaskowski, brawo Warszawiacy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykiwoborze11 Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 21:42 czyli Warszwiacy wybrali wyrzucanie ludzi z mieszkan Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 21:44 Tabor Jakiego będzie się tam jednak instalował? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Tak. To prawda. 21.10.18, 21:49 Jeśli tylko Jaki zostanie komisarzem i zarządzi eksmisję na bruk, to tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 kolejny frustrat powyborczy 23.10.18, 11:44 bykiwoborze11 napisał(a): > czyli Warszwiacy wybrali wyrzucanie ludzi z mieszkan Nie ! Warszawiacy wybrali , ich zdaniem, lepszego. Takie proste a Ty nie chcesz tego rozumieć. Spróbujcie wystawić swojego kandydata w innym mieście jak wam się wyborca w Warszawie nie podoba pisowskie POPiSki. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 21:50 Po raz kolejny bolszewicy pokonani w bitwie warszawskiej. A także w Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu, Krakowie, Białymstoku, Lublinie... Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 11:10 man_sapiens napisał: Po raz kolejny bolszewicy pokonani w bitwie warszawskiej. A także w Łodzi, Poznaniu, Wrocławiu, Krakowie, Białymstoku, Lublinie... To są pierwsze kamienie w lawinie. Odpowiedz Link Zgłoś
gefreiter Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 21:52 man_sapiens napisał: > Brawo Trzaskowski, brawo Warszawiacy! Brawo? za co ? Trzaskowski to kontynuacja polityki i stylu zarządzania HGW . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:04 powtórka bitwy warszawskiej , ani chybi, stała za tym matka b. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:06 Wgefreiter napisał: > man_sapiens napisał: > > > Brawo Trzaskowski, brawo Warszawiacy! > > > Brawo? za co ? > Trzaskowski to kontynuacja polityki i stylu zarządzania HGW . Wybrali mniejsze zło .Jak zwykle później będą żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:11 taniarada napisał(a): > Wybrali mniejsze zło . bo nie są idiotami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:23 taniarada napisał(a): > Wybrali mniejsze zło .Jak zwykle później będą żałować. Twierdzisz, że powinni wybrać większe zło? Ciekawa koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:16 Brawo za przegraną obiecujących dalsze rozdawnictwo na rachunek przyszłych pokoleń, komunistów i złodziei z PISu, Solidarności i innych przybudówek GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 13:35 buldog2 napisał: > Brawo za przegraną obiecujących dalsze rozdawnictwo na rachunek przyszłych poko > leń, komunistów i złodziei z PISu, Solidarności i innych przybudówek GRU. > BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:24 gefreiter napisał: > Brawo? za co ? > Trzaskowski to kontynuacja polityki i stylu zarządzania HGW . No właśnie za to. S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:35 snajper55 napisał: > gefreiter napisał: > > > Brawo? za co ? > > Trzaskowski to kontynuacja polityki i stylu zarządzania HGW . > > No właśnie za to. > > S. Czyli tolerują warszawiacy złodziejstwo i kłamstwo.Tak jak ty ataki personalne. forum.gazeta.pl/forum/w,28,167003032,167003032,PIS_wygrywa.html?p=167003209 Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 10:56 > Trzaskowski to kontynuacja polityki i stylu zarządzania HGW Niezły komplement dla Trzaskowskiego - gdyby to miała być kontynuacja spuścizny Kaczyńskiego, wtedy byłaby to obelga i zagrożenie dla mieszkańców kamienic, które mogłyby być reprywatyzowane. A poza tym jestem przekonany, że Trzaskowski ma swój styl i swoją politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Cud nad Wisłą 23.10.18, 11:45 gefreiter napisał: > man_sapiens napisał: > > > Brawo Trzaskowski, brawo Warszawiacy! > > > Brawo? za co ? > Trzaskowski to kontynuacja polityki i stylu zarządzania HGW . Brawo za to, że wygrał. Zwycięzcom się gratuleje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Cud nad Wisłą 21.10.18, 22:29 Warszawa obroniona w pięknym stylu. Jaki chyba po raz pierwszy w życiu zarobił u mnie plus gratulując Trzaskowskiemu. On nie równoważy przepastnych minusów, ale zawszeć coś. Łódź najładniej pokazała faka. Duuużego. :-) Poznaniowi troszkę zazdroszczę Jaśkowiaka, ale stary Majcher jeszcze Wannie da radę. I cieszy mnie triumfalnie wywalony jęzor PSL-u. Bo on oznacza, że pisie kłamliwe maratony po rubieżach jednak nie bardzo działają. Ostatnio słuchałam rozmowy dwóch gospodyń jadących do miasta. O tym, że zły Schetyna wyzywa od szarańczy elektorat PiS. To skandal, żeby tacy złodzieje jak PO obrażali porządnych obywateli! - indyczyły się panie. Bałam się że będzie gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce To nie żaden cud ... 22.10.18, 11:34 Raz Warszawa się nabrała na Kaczyńskiego. I wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: To nie żaden cud ... 22.10.18, 11:42 Sam się wtedy nabrałem. Lech Kaczyński miał opinię polityka może niespektakularnego, ale uczciwego. Całkowicie niezasłużoną. Choć akurat w drugiej turze rywalizował wtedy z Balickim - z równie niezasłużonymi pozytywnymi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: To nie żaden cud ... 22.10.18, 11:47 Wtedy zagryzłam zęby i zagłosowałam na (jednak) "mniejsze zło". Pozdr00Fka! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 16:35 Ale czy głosowałeś na Kaczyńskiego czy bardziej aby nie zagłosować na SLD? Ja wtedy już tych kaczyńskich nie lubiłem(sprawiali manilaka w czterdziestolatku- 20 lat później) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: To nie żaden cud ... 22.10.18, 11:51 Grzesio za to jest "spektakularny", co nie meieranek...? centrummedialne.pl/wydarzenia/byly-szef-schetyny-o-liderze-po-polityk-moralnie-zdegradowany Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: To nie żaden cud ... 22.10.18, 13:20 A co to ma do rzeczy, naciemno? Czy p. Janisław to gwiazda polityki gliwickiej, że tak was wsparła potrzeba zacytowania go, mimo ze jako żywo nie pasuje do tematu wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: To nie żaden cud ... 22.10.18, 13:37 ....eee meieranek.... Grzesio to nie gliwicki tylko, tez na g., a mianowicie ... problem krajowy (tak bedzie delikatniej) Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: To nie żaden cud ... 22.10.18, 13:45 Ale ja, naciemno, pytam o p. Janisława. na pewno z jakiegoś powodu jest ci on twoim autorytetem? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 09:16 Znow te wasze standardowe insynuacje oparte na starych schematach, meieranek. Czyjas opinia jest tylko symptomem oceny kompleksow grzesiowych. Ciekawe, z jakich powodow, meieranek, tak angazujecie sie w tej kwestii. Grzesio jest przykladem kontrastow w ocenach, a wy, meieranek, jestescie przykladem intelektualnego zniewiescienia, coraz bardziej postepujacego wraz z klimakterium. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 09:23 No, po prostu, naciemno, niebywale zaangażowałem się "w tej kwestii". Chyba nawet popełniłem jakiś jeden wpis, choć nie jestem pewny czy był "w tej kwestii", która tak was boli. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 10:40 Mnie nic nie boli, a wam sie watroba skreca z powodu jakiegos grzesia - nieudacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 11:22 Mnie się skręca wątroba? Z powodu Schetyny? Niezłym przygłupem trzeba być, żeby coś takiego wymyślić. Ale tow. naciemno daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 11:30 A wy, meieranek, uwazacie, ze Muszynski sie myli co do tego nieposkladanego osobnika? / postawiliscie przeciez pod znakiem zapytania "autorytet" Janislawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 11:38 Myślę, tow, naciemno, ze Muszyński nie jest wiele bystrzejszy od was, a odnośnie do Schetyny, ma mniej więcej tak wiedzę jak wy, czyli mizerną. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: To nie żaden cud ... 23.10.18, 11:57 On ma doskonala wiedze o tym nieposkladancu, a wy, meieranek, o Muszynskim nie macie zadnego pojecia, choc macie "wiedze" ( o kant....). Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 13:11 Cudow jest wiecej: wiadomosci.wp.pl/policja-sprawdza-dlugopisy-do-glosowan-mozna-bylo-wytrzec-krzyzyk-i-postawic-nowy-6308388135692417a Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 13:39 Pisi partacze nawet falszerstw porzadnie nie potrafia przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 13:43 Czyli ty juz wiesz, "kto za tym stoi", co nie? Pisz do prokuratury. Dostaniesz cos smakowitego w miche. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 17:53 Warszawa to jakiś koszmar. Zero lokalności. W każdym pipidówie z reguły powstaje komitet o nazwie 'Obywatele dla Pipidówka' i konkuruje z 'samorzadowym forum Pipidówa'. A Wawce prezydentami zostają głównie aparatczycy partyjni. Niestety taki mamy klimat. Spędziłem ostatnio weekend u znajomych w Miasteczku Wilanów i musiałem to odchorować. Tłok, ścisk i megalomania. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Cud nad Wisłą 22.10.18, 17:58 jaką siłę polityczną Pan Trzaskowski reprezentuje naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Cud nad Wisłą 23.10.18, 08:53 Rewizjonistów z Berlina,to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Cud nad Wisłą 23.10.18, 09:07 Pies łańcuchowy amerykańskiego imperializmu. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Cud nad Wisłą 23.10.18, 10:52 buuuhahaaa.... W Berlinie rewizjonistow mozna szukac ze swieca-gromnica i ta wypali sie przed znalezieniem chocby jednego. W tym miescie ton wszystkiemu nadaje zdeklasowane lewactwo zmieszane z publika zakazanych dla malolatow kabaretow pod teczowa flaga. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zadnych rewelacji. Warszawa to nie Mazowsze. 23.10.18, 09:27 Warszawa to nie Mazowsze. - gdzie sa inne tradycje - niz w stolicy panstwa. Przypominam moj postulat o wydzieleniu Warszawy z Wojewodztwa Mazowieckiego (wojewodztwa majacego tradycje konserwatywne) i uczynienia m.st. Warszawy osobnym wojewodztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zadnych rewelacji. Warszawa to nie Mazowsze. 23.10.18, 09:38 No, "doktorek", biorąc pod uwagę twoje wpływy i rozległe znajomości, skoro już zgłosiłeś taki postulat, a nawet go dodatkowo przypomniałeś, to najpewniej doczeka się on realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Zadnych rewelacji. Warszawa to nie Mazowsze. 23.10.18, 09:54 niewykluczone, ze sie doczeka. kiedys... a problem znam na wylot. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. warszawiak urodzony w niedalekim Wyszogrodzie wskutek wyjazdu/ucieczki rodzicow po powstaniu warszawskim 1944 :) Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Zadnych rewelacji. Warszawa to nie Mazowsze. 23.10.18, 09:58 Biorąc pod uwagę rzeczywistą skalę twoich wpływów i znajomości, to się raczej nie doczeka. A i wylotem, to bym się raczej na twoim miejscu nie chwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nadal. Zadnych rewelacji. Warszawa to nie Mazowsze 23.10.18, 10:06 Oczywiscie, ze mam sie czym chwalic: dziecko warszawiakow, , urodzony w pieknym miasteczku Wyszogrod nad Wisla i do tego absolvent Uniwersytetu Jagiellonskiego dzialacz "S" w 1981 oraz Dr. zachodniego Universytetu - to ladny zyciorys... sama Slubna mi to mowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Nadal. Zadnych rewelacji. Warszawa to nie Maz 23.10.18, 16:41 Ale to było kiedyś! Teraz jesteś zwykłym pisuarem. Jeśli jarek nie wyprowadzi nas z UE to za 10 lat nie będziesz się do tego przyznawał. Jeśl;i wyprowadzi to ja się nie będę dla odmiany przyznawał do tego że byłem twoim przeciwnikiem, ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Bzdura, jestem zwolennikiem Lewicy 23.10.18, 16:55 i boleje nad jej upadkiem - a co do POPiSu - to jest mi obojetne - ktora z jego frakcji przejmie wladze - PO, czy PiS - bo to dla mnie jak wybor miedzy dzuma, a cholera... Z jednego tylko powodu wole PiS: - sa uczciwsi. bo liza d... Kosciolowi oficjalnie. ci z PO tez to robili - tylko, ze w kuluarach - a dla gawiedzi udawali niezaleznych od Kosciola... Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Bzdura, jestem zwolennikiem Lewicy 23.10.18, 19:01 Jeszcze z jednego powodu, ten sam poziom intelektualny co suski czy Karski. Przepity jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Nadal. Zadnych rewelacji. Warszawa to nie Maz 23.10.18, 19:41 rozsądny jesteś Stasi1 Odpowiedz Link Zgłoś
littleboy Dres dostał wpierdy 23.10.18, 19:32 i należało mu się, za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś