Dodaj do ulubionych

Pozytywy w "Wyborach" P.Dominiki Wielowieyskiej

16.12.18, 10:54
Prof. PIS, Karski, aż tak bardzo domagał się pozytywów w działaniach swojej Partii, aż tak, że spróbuję. Prezes wzywał do walki z opozycją, premier mówił o zgodzie i pojednaniu.

Też zauważyłem, że Agnieszka Ścigaj powiedziała o 30 milionach, w tym niemowląt, głosujących przeciw PO i przeciw PIS. I wszystkie, te niegłosujące, głosują na Kukiza. - Trzy czwarte retoryki Ścigaj ma podobną wartość, reszta jest skutecznie tłumiona.

Wszystkie zabiegi retoryczne, skręcania tematu i przekrzykiwania posła PIS Karskiego, służyły jednemu - zasłonięciu deptanej i palonej flagi Unii Europejskiej, zasłonięciu korupcyjnych i innych afer PIS, w tym wojną z niepokornymi mediami wydaną przez Glapińskiego, o czym za chwilę w kontynuacji wątku.

--
Nasze rządy... Bez żadnego trybu – prezes
Obserwuj wątek
    • klodawa1952 Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 11:04
      buldog2 napisał:

> Prof. PIS, Karski, aż tak bardzo domagał się pozytywów w działaniach swojej Par
      > tii, aż tak, że spróbuję. Prezes wzywał do walki z opozycją, premier mówił o zg
      > odzie i pojednaniu.
      >
      > Też zauważyłem, że Agnieszka Ścigaj powiedziała o 30 milionach, w tym niemowląt
      > , głosujących przeciw PO i przeciw PIS. I wszystkie, te niegłosujące, głosują n
      > a Kukiza. - Trzy czwarte retoryki Ścigaj ma podobną wartość, reszta jest skutec
      > znie tłumiona.
      >
      > Wszystkie zabiegi retoryczne, skręcania tematu i przekrzykiwania posła PIS Kars
      > kiego, służyły jednemu - zasłonięciu deptanej i palonej flagi Unii Europejskiej
      > , zasłonięciu korupcyjnych i innych afer PIS, w tym wojną z niepokornymi mediam
      > i wydaną przez Glapińskiego, o czym za chwilę w kontynuacji wątku.
      >
      > --
      > Nasze rządy... Bez żadnego trybu – prezes
      Nie mogę od lat założyć ani jednego wątku a buldog ...no proszę , może założyć dwa aby wykonać swoją zleconą robotę.
      • x2468 Re: Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 11:38
        Zawszemozesz sie wpisac biedny symetrysto.
        • taniarada Re: Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 12:08
          x2468 napisał:

> Zawszemozesz sie wpisac biedny symetrysto.
          >
          Tak jak ty .I się wpisujesz w durnowatych wątkach.Amen.
        • klodawa1952 Re: Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 15:07
          x2468 napisał:

To wielkie dobro i łaskawość.
          Stalin też bywał dobry chłop bo wysłał na SYbir a mógł rozstrzelać :)
          • buldog2 Re: Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 20:03
            A czego byś jeszcze chciał - 1,75 PLN (+23% VAT) od wPISu? Przenieś się bliżej Nowowiejskiej, to nie tylko za wPIS, ale i 1 eur za usługę podstawową będą naliczać (+VAT).
            Staraj się!
            PISz jeszcze.
            • buldog2 Re: Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 20:04
              Bliżej Nowogrodzkiej, oczywiście.
        • pies_na_czarnych Re: Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 16:45
          x2468 napisał:

>

wPiSać:)
          • x2468 Re: Preferowany żołnierzyk 18.12.18, 10:55
            WpisAĆ.
      • buldog2 Re: Preferowany żołnierzyk 16.12.18, 17:43
        Zdarzało mi się tu mieć zakaz zakładania wątków, od czasu do czasu pisania, ale nie przyszło mi do głowy, żeby wiązać to z twoją misją na forum. Nikt mi tu nie płaci, niczego nie zamawia i żadne 1,7 zł od wPISu, a jeśli masz jakieś inne informacje na temat, to niech się dowiemy wszyscy.
    • taniarada Solorz Wyborcza musi przeprosić 16.12.18, 12:11
      I znowu sąd nad Agorą.wyborcza.pl/7,75398,24280132,zygmunt-solorz-grozi-wyborczej-pozwem.html
      • jureek Re: Solorz Wyborcza musi przeprosić 18.12.18, 09:43
        taniarada napisał(a):

> I znowu sąd nad Agorą.wyborcza.pl/7,75398,24280132,zygmunt-solorz-grozi-wyborczej-pozwem.html

Popierasz byłego agenta?
    • m.c.hrabia Re: Pozytywy w "Wyborach" P.Dominiki Wielowieyski 16.12.18, 12:14
      Agnieszka Ścigaj to jest fenomen, powinna nagrać swoją kwestię i wysłać do wszystkich redakcji , w każdym temacie i każdym programie potarza to samo, ot zdarta płyta.
      • taniarada Re: Pozytywy w "Wyborach" P.Dominiki Wiel 16.12.18, 12:23
        m.c.hrabia napisał:

> Agnieszka Ścigaj to jest fenomen, powinna nagrać swoją kwestię i wysłać do wszy
        > stkich redakcji , w każdym temacie i każdym programie potarza to samo, ot zdart
        > a płyta.
        >
        A Wielowieyska hienę roku.Jak zwykle.Jarzysz to ?Czy ci pomóc ?
        • piq PiSi to agenci, złodzieje, pederaści, durnie lub.. 16.12.18, 14:10
          ...naiwniacy. Nie ma innych grup. Do której z nich należysz? Myślę, że do ostatniej, bo nie masz charakteru sukinsyna. Ale się sukinsynom, agentom, złodziejom, pederastom i durniom wysługujesz.
          • taniarada Re: PiSi to agenci, złodzieje, pederaści, durnie 16.12.18, 19:10
            O jak fajnie .Nie mamy argumentów ,zaczynamy od wyzwisk Żenada i paszoł.
            • x2468 Re: PiSi to agenci, złodzieje, pederaści, durnie 18.12.18, 11:00
              Pilnuj latarni, pewniejszy chleb bo "sużba" wucowi to jest jedynie kwestia czasu:
              bi.im-g.pl/im/f3/28/17/z24282867MS.jpg
    • buldog2 Re: Preferowany żołnierzyk 18.12.18, 10:33
      ludzikow PISz powoli i dużymi literami, może zrozumiesz, co piszesz (choć PIS tego nie wymaga). Napisz, od kogo i kiedy wziąłem pieniądze, za co i ile.
      A ja pozwolę sobie na stosowny komentarz: jesteś ludzikow, mitomanem, kłamcą i oszustem. Tak samo, jak w enuncjacjach o zniknięciu z tego forum. Powoli i dużymi, żeby ci utkwiło:
      Jesteś
      -M-I-T-O-M-A-N-E-M,
      - K-Ł-A-M-C-Ą,
      - O-SZ-U-S-T-E-M.

Może to coś da, kto wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka