jakielowski 23.12.18, 14:29 Jaki procent w wyborach da Pisowi posiadanie tych mediów? Zwłaszcza Polsat, czy da Pisowi głosy centrum, które teraz są za KO? Czy w czasach internetu posiadanie większości mediów tradycyjnych ma jeszcze znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 14:36 Jestem abonentem Polsatu, ale nie będą oglądać kanałów informacyjnych jak będą tubą rządu. Telewizji publicznej nie oglądam i nie oglądałam, bo to zawsze była telewizja rządowa, niezależnie od tego która partia była u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:22 asia-loi napisała: > Jestem abonentem Polsatu, ale nie będą oglądać kanałów informacyjnych jak będą > tubą rządu. > Telewizji publicznej nie oglądam i nie oglądałam, bo to zawsze była telewizja r > ządowa, niezależnie od tego która partia była u władzy. > Nawet M jak miłość ,czy ojca Mateusza?Dziwne .Żyj sobie w swoim realu.😋 Odpowiedz Link Zgłoś
epokasto Rozumiem. Wolisz mieć klapki na uszach i oczach. 23.12.18, 19:19 Rozumiem. Ja to oglądam wszystko, gdyż nie chcę mieć klapek na uszach i oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Rozumiem. Wolisz mieć klapki na uszach i ocza 23.12.18, 21:10 epokasto napisał: > Rozumiem. > Ja to oglądam wszystko, gdyż nie chcę mieć klapek na uszach i oczach. Wszystko co ciekawsze, bulwersujące, śmieszne - jest w publicznej, jest zaraz w necie, więc jestem w miarę na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
epokasto To TVN24 też oglądać nie musisz. 24.12.18, 14:00 Wszystko co tam jest zaraz jest w Necie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 25.12.18, 12:26 A czemuż to z ciebie taka nie rządnica jest ?Nie wstyd.ci? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 14:40 to są tylko spekulacje,ale możliwe jest że ten co zapłaci więcej dostanie więcej minut na antenie,tak jest wszędzie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 14:47 Pisi wykupuja, seweryn placi. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 15:50 pies_na_czarnych napisała: > Pisi wykupuja, seweryn placi. Żyjesz urojeniami. Skup się i napisz co pisi wykupili. Nie panikuj, nie zapłakuj się, nie wpadaj w depresję. Niedługo wybory i jak Schetynę z Lubnauer schowacie to pisi odejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:15 Trocinowy lbie przypatrz sie w jaki sposob PiS "odzyskuje" te stacje. Myslisz, ze to wszystko jest za free? Ja widze korupcje, szantaż i przekupstwa polityczne. Skup sie bardziej, tylko uwazaj abys nie narobil w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:25 pies_na_czarnych napisała: > Trocinowy lbie przypatrz sie w jaki sposob PiS "odzyskuje" te stacje. Myslisz, > ze to wszystko jest za free? Ja widze korupcje, szantaż i przekupstwa polityczn > e. Skup sie bardziej, tylko uwazaj abys nie narobil w gacie. Chcesz rozmawiać określając rozmówcę " trocinowym łbem "? Te decyzję, które w życiu podjąłeś a które wywołują u ciebie taką agresję nie ja podejmowaniem a ty. Miej więc pretensje do siebie i do tych co ci tę krzywdę wyrządzili a nie do mnie. Chyba, że to ty komuś krzywdę wyrządzileś i próbujesz ten sposób zagłuszyć własne resztki sumienia. Rodzaj autoterapii w tej twojej nienawiści i agresji ? Reszta to teoria spiskowa. Porozmawiaj o tym z Maciarewiczem a robisz to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:41 > Chcesz rozmawiać określając rozmówcę " trocinowym łbem "? Przyganial kociol garnkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:43 na domiar złego wiarygodność TVN osiągneła dno-to telewizja dla niereformowalnych,taki klub dżemtelmenów. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 15:48 jakielowski napisał: > Jaki procent w wyborach da Pisowi posiadanie tych mediów? Zwłaszcza Polsat, czy > da Pisowi głosy centrum, które teraz są za KO? Czy w czasach internetu posiada > nie większości mediów tradycyjnych ma jeszcze znaczenie? Coś ty uroił z tym Polsatem. Każda telewizja, która nie zaprasza raz w tygodniu Czempińskiego i Dukaczewskiego jest dla Ciebie pisowska ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:19 > Coś ty uroił z tym Polsatem. Oczywiscie Matolusz i Solorz modlili sie razem na tajnym spotkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:51 pies_na_czarnych napisała: > > Coś ty uroił z tym Polsatem. > > Oczywiscie Matolusz i Solorz modlili sie razem na tajnym spotkaniu. > Pogadaj o tym z Macierewiczem. On też ma podobne teorie. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 17:10 Tajne spotkanie w miejscu publicznym? Panowie chyba chcieli pokazać że spotykają sie razem Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 17:35 Kancelaria Świątyni Opatrzności Bożej to miejsce publiczne?Jest wprawdzie otwarta dla wiernych codziennie przez godzinę, ale akurat nie w tych godzinach, w których panowie się spotkali. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran tematyka rozmów według Kopcińskiej 23.12.18, 18:07 "Spotkanie odbyło się z inicjatywy Prezesa Centrum Opatrzności Bożej i dotyczyło kwestii związanych z przygotowaniami do obchodów 100. rocznicy odzyskania Niepodległości, których istotna część odbywała się w Świątyni Opatrzności w Wilanowie i była relacjonowana przez media ogólnopolskie. Dyskutowano także na temat inicjatyw kulturalnych towarzyszących obchodom 100-lecia Niepodległości, takich jak produkcja i zaplanowana na 12.11 premiera filmu "Niepodległość", który okazał się olbrzymim sukcesem. Warto przypomnieć, że w dniu premiery obejrzało go ok. 6 mln widzów zarówno telewizji publicznej, jak i komercyjnej". Czyli, premier rządu RP spotkał się z właścicielem jednej z dwóch największych komercyjnych stacji telewizyjnych, w celu omówienia emisji filmu, który dwanaście dni później miało obejrzeć 6 mln widzów, w tym część w telewizji Polsat. W zasadzie trudno nawet powiedzieć, co chce uzyskać rzeczniczka Kopcińska wygłaszając tak idiotyczne dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:07 >Polsat, czy da Pisowi głosy centrum, które teraz są za KO? Jołasia raczy żartować. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:18 > Czy w czasach internetu posiadanie większości mediów tradycyjnych ma jeszcze znaczenie? Internauci to jest maly procent pisiego elektoratu. Wiekszosc z nich gapi sie w szklane okienko. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:26 pies_na_czarnych napisała: > > Czy w czasach internetu posiadanie większości mediów tradycyjnych ma jesz > cze znaczenie? > > Internauci to jest maly procent pisiego elektoratu. Wiekszosc z nich gapi sie w > szklane okienko. > Serio? Inteligentni tylko w PO ,w Nowośmiesznych i SLD.Powiem ci w sekrecie ,że Twitter jest obsadzony przez zwolenników PIS.Bój się. Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:33 Ma znaczenie bo wielomilionowa rzesza debili w Polsce nie ma mozgu Jak PIS bedzie mial 7 na 10 zrodel informacji i tam bedzie mowil ze 2+2 jest 5 to prymitywy pisowskie beda w to wierzyc. Zwlaszcza ze w tych 7 mediachbeda mowic ze w tych pozostalych 3 klamia Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:48 Polsat jest w rekach Solorza a nie PiSu a on działa biznesowo a nie politycznie. Po co ma odrzuacac elektrat pisowki, którego jest parę milionów. Tak wiec Polsat stępił ostrze ataków antypisowskich bo z tego jest kasa. TVN tego zrobic nie może bo ten kanal oglada najgłupszy sort lemingów i dla nich wszelkie odchylenia oznaczają zdradę 'ideałów ciamajdanu'. Jezeli Pis przejmie Radio Zet to będzie dobry news bo nie ma radia prawicowego świeckiego i ogolnodostepnego. A jest ogromna publiczność, które chetnie bedzie tego słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 16:54 jabbaryt napisał: > Polsat jest w rekach Solorza a nie PiSu a on działa biznesowo a nie politycznie > . Po co ma odrzuacac elektrat pisowki, którego jest parę milionów. Tak wiec Pol > sat stępił ostrze ataków antypisowskich bo z tego jest kasa. TVN tego zrobic ni > e może bo ten kanal oglada najgłupszy sort lemingów i dla nich wszelkie odchyle > nia oznaczają zdradę 'ideałów ciamajdanu'. Co zresztą widać na codzień na tym forum. > Jezeli Pis przejmie Radio Zet to będzie dobry news PiS i to zepsują. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 20:25 Gdyby była ogromna publiczność która chciała by tego słuchać na pewno już by powstało. To czemu trójka pod rządami pisuarów spadłą o dwa miejsca? Za mało pisia? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 24.12.18, 11:26 Też mam takie wrażenie że Trójka jest za mało pisia albo raczej zespół redakcyjny nie chcę sie narazić żadnej ze stron. Staraja się być obiektywni. Co do mediów które niby miałby powstac to trzeba było miec koncesje na nadawanie. A te kiedys wydawała KRRiTw. a tam siedzieli słuszni wtereani okragłego stołu. Peowska władza niszczyła wszystkie prawicowe inicjatywy medialne. Przypomnijemy sobie 'wpływanie' na to aby FAkt zmienił linie programową. Przypomnijmy sobie jak Hajdarowicz i Graś zgnoili Uważam Rze. Tak wiec przejecie Radia Zet przez KArnowskich to jest sytuacja dla PiS win-win. Jezeli Karnowskim sie uda to my pisiory bdziemy w końcu mieli radio którego da sie słuchać. A jak sie nie uda to lemingi beda miały jedno radio mniej którego oni z kolei moga słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 24.12.18, 14:12 Powtarzasz w kółko o niszczeniu "Uważam Rze" przez Grasia. |Ja poproszę o jakieś szczegóły, potwierdzające że Graś miał cokolwiek wspólnego z upadkiem tej groteskowej próby uwłaszczenia się red. Lisickiego na majątku i marce rzepy. Ale szczegóły niepolegające na zachęcaniu mnie, bym sam coś sobie wyszukał, tylko konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 25.12.18, 07:46 Ja przestałem słuchać trójki za pierwszego kaczora. Już później do niej nie wróciłem. Wtedy była za bardzo pisia. Ale w tamtym czasie jednak publiczną telewizję oglądałem, a za drugiego kaczora już nie. To co w radiu nie zrobili czystki? A co do stacji radiowych jeśli będzie możliwość słuchania niepisowskich stacji to coś sobie znajdziemy. W końcu lemingi są dość cennym klientem dla reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 23.12.18, 17:27 Myślę że podobny do tego jaki dał im "Expreess Wieczorny" pod zarządem "profesora" Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Polsat, TVP, Radio Zet w rękach PIS 26.12.18, 14:13 Kto jest największym prezesem w PISie i dlaczego jest to pan prezes i dlaczego wszyscy mamy go... w poważaniu. PISz, Jołasiu, jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
annakarenina Ma znaczenie, bo internet to też te media 26.12.18, 14:42 najlepszym przykładem jak media bronią PiS jest Ośla ławka GW. Odpowiedz Link Zgłoś