Dodaj do ulubionych

Schetyna się ogarnia.

06.02.19, 08:11
Zamiast intrygować jak wykończyć KOD przy pomocy platfusa-bogatego homosia z miasta Sopot czy Nowoczesną Rysia do spółki z damulką Lubnauer - zaczyna myśleć jak rasowy polityk.

Stary knur polityki poczuł się zagrożony, autentycznie. Zaczął konstruować realny, w przeciwieństwie do cacanek pary homosi - program polityczny platfusiarni.

W ogóle platforma ogarnęła się. To przyniesie plusy dodatnie przed serią wyborczą.

Z przyjemnością zagłosujemy na Nowacką w Warszawie, jeżeli stare kapcie z PO dadzą nam taką szansę.
Obserwuj wątek
    • adam.eu Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 08:27
      A jakie jego działania masz na myśli? Coś z Nowacką?
      • haen2010 Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 08:40
        Po prostu linię polityczną, którą obecnie zaprezentował w swoim wywiadzie z TOKFM. Potwierdzają to inne platfusy. Nie chce mi się tego opisywać.
        Wie, że z celebrytami typu Robert i Krzysiu trzeba delikatnie, żeby nie wejść w ich buty - jesteś zacofany cham, prostak i ksenofob. Może nawet rasista.
        • nazimno Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 09:03
          Optymalym ogarnieciem byloby odejscie.
          Mniej toksyczny wariant.
          • gelati Schetyna się ogania:) 06.02.19, 18:11
            Nie ogoni się:))).
          • 141288bs Re: Schetyna się ogarnia. 08.02.19, 07:53
            On nie odejdzie, ma duze mniemanie o sobie...wciaz liczy w swojej naiwnosci, ze wkrotce bedzie pierwszym. A tu nawet pedal, nie daje mu szansy na bycie pierwszym.
            • haen2010 Re: Schetyna się ogarnia. 08.02.19, 08:32
              Nigdzie nie odejdzie. O Schetynie, w jego zakulisowych grach wiele świństw się przebija. Tym niemniej ten facet po sromotnej klęsce i trzyletniej nagonce mafii pisowskiej utrzymał i nawet wzmocnił platfusiarnię. Mam spory podziw dla tego twardego knura politycznego.
              Na pewno, gdyby wreszcie dorwał fotel premiera, Polsce nie zaszkodzi. I rozprawi się z mafią pisowską, a kościelną będzie musiał zredukować. Polacy przechodzą gwałtowną reedukację polityczną i on się do niej dostosuje.
              • xystos Re: Schetyna się ogarnia. 08.02.19, 13:23
                Donald dobrze wiedział co robi odsówając Grześka na wewnętrzną
                banicje już po pierwszym parlamentarnym zwycięstwie.
                Grzesiek to energetyczny Wampir.
                • lech1966 Re: Schetyna się ogarnia. 09.02.19, 21:53
                  xystos napisał:

> Donald dobrze wiedział co robi odsówając Grześka na wewnętrzną
                  > banicje już po pierwszym parlamentarnym zwycięstwie.
                  > Grzesiek to energetyczny Wampir.

Jaki on wampir to zwyczajny je......p .
    • ktos_z_kosmosu Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 19:25
      Wy sobie głosujcie jak chcecie, my w kosmosie jesteśmy zniesmaczeni ostatnio powstałym paktem PiS/PO w kwestii obsobaczenia wyrażających przed TV swoją dezaprobatę wobec silikonu i wazeliny w polskiej polityce i mediach.
      Ktoś napisze, drobiazg, to ja mu, że to właśnie z drobiazgów składa się całość. Ponadto śledząc drobiazgi, można łatwo odczytać całość, bo ten, który ma coś do ukrycia, drobiazgów nie ukrywa, bo myśli (jeśli myśli), że to takie tam tyci tyci i nikt nie zauważy
    • lech1966 Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 19:46
      haen2010 napisał:
      >
      > Stary knur polityki poczuł się zagrożony, autentycznie. Zaczął konstruować real
      > ny, w przeciwieństwie do cacanek pary homosi - program polityczny platfusiarni.
      >
      > W ogóle platforma ogarnęła się. To przyniesie plusy dodatnie przed serią wyborc
      > zą.

Przyznajesz tym samym heniek że ani Schetyna ani POKO nie nadaje się do rządzenia europejskim krajem. Bo co to za partia i co to za lider który płaszczy cztery litery i odcina kupony ( czytaj,,,nic nie robi przez trzy lata) i dopiero jak zagląda mu w oczy śmierć głodowa bierze się na poważnie do roboty
      Tak samo robił Tusk przez dwie kadencje.

Piszę to dla tych którzy rozważają oddanie na nich głosu. Jeśli mają oddać niech zrobią to świadomie żeby później nie było spazmów że POKO obiecało i nic nie zrobiło ( jak zwykle z resztą)
      • adam.eu Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 20:38
        Masz trochę racji, bowiem pozwoli PISowi wygrać wybory. A ja nie chcę żyć w państwie, w którym potęgują się podziały, w którym pod wieloma względami cofamy się do PRL, w którym prokurator i sędzia jest zależny od jednego człowieka, i tak można by mnożyć. Hołubienie narodowców, propaganda w środkach masowego przekazu, prowokacje Ogórka i robienie z tego afery a równocześnie seryjne umarzanie spraw grożenia śmiercią działaczom PO. Zwróć uwagę też jakiego języka używają Twoi polityczni koledzy. Jakie Ty dziwaczne
        • adam.eu Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 20:42
          Sorry, poszło niedokończone. Jakich Ty dziwacznych karkołomnych i żałosnych argumentów używasz w swoich dyskusjach.
          • haen2010 Re: Schetyna się ogarnia. 07.02.19, 05:22
            Ja mam sporo argumentów na moją prawdę o polityce. Łącznie z osławionym: Cui Bono? I mogę ci przekazać, że wolę starego knura Schetynę od super postępowej pary homosi - celebrytów. Bije w oczy ich narcyzm, nepotyzm i fałsz.

Obecnie łupiące Polskę bez znieczulenia dwie mafie - pisowska z kościelną nie są już warte komentarza. Leży te cuchnące danie na talerzu szwedzkiego stołu. Każdy może powąchać. Ja ten smród czułem już dawno, ale ludzie stale lubią być ogłupiani przez polityków. Ostatnio przez Biedronia.
        • gelati Hit the road Jack! 06.02.19, 21:11
          adam.eu napisał:

"Masz trochę racji, bowiem pozwoli PISowi wygrać wybory. A ja nie chcę żyć w państwie…"

Bądź gotowy do podróży. PiS wygra wybory. Amen.
          • adam.eu Re: Hit the road Jack! 06.02.19, 21:17
            Być może lepiej, żeby PIS jeszcze wygrał te wybory....
            • cossa.nostra Re: Hit the road Jack! 06.02.19, 22:00
              Wygra. Śpij spokojnie w swojej galaktyce. I wygra następne...
        • lech1966 Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 21:17
          adam.eu napisał:

> Masz trochę racji, bowiem pozwoli PISowi wygrać wybory. A ja nie chcę żyć w pań
          > stwie, w którym potęgują się podziały, w którym pod wieloma względami cofamy si
          > ę do PRL, w którym prokurator i sędzia jest zależny od jednego człowieka, i tak
          > można by mnożyć. Hołubienie narodowców, propaganda w środkach masowego przekaz
          > u, prowokacje Ogórka i robienie z tego afery a równocześnie seryjne umarzanie s
          > praw grożenia śmiercią działaczom PO. Zwróć uwagę też jakiego języka używają Tw
          > oi polityczni koledzy. Jakie Ty dziwaczne

Adamie,,,,może dla ciebie te argumenty są karkołomne, ale dla mnie są jak najbardziej normalne Tak odbieram i oceniam ośmioletnie starania rządu Tuska aby dogodzić Niemcom a nie Polakom.. Ja rozumiem że musimy się liczyć ze zdaniem UE i powinniśmy się z nią zgadzać, ale bez przesady. Nie ma rządu w UE który godzi się na 100% z unią ( obecnie nawet Polska się nie zgadza). Ja też chcę żyć w jak najbardziej normalnym państwie, bez nienawiści i podziałów. Czy ty myślisz że ja chcę czegoś innego? Przecież nienawiść PO pompuje automatycznie narodowców, a najgorsze jest to że to samonapędzająca się maszyna i każdy kolejny wybryk jednej strony skutkuje wybuchem albo tylko eskalacją drugiej.
          Trzeba to przerwać, stonować emocje i rozstrzygnąć wszystkie kwestie przy urnie. (wybory za pasem i można się wykazać)
          • adam.eu Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 21:34
            Lepiej uważaj mnie za "drugi sort", za "zdradziecką mordę" niż masz mi wciskać, że Polska nie przesuwa się w kierunku dyktatury, w kierunku zaostrzającego się podziału społeczeństwa. Idą wybory, to pewnie niektórzy politycy, a nawet cześć trolli na forum będzie złagodzi język. Lechu, o czym wczoraj chciałeś na forum przekonać? A co z szubienicami i prokuraturą umarzająca takie postępowania? A co z prowokacjami w stylu PRL?
            I po co z Tobą i o czym dyskutować, jak Ty wszystko lepiej wiesz?
            • lech1966 Re: Schetyna się ogarnia. 06.02.19, 21:58
              Ja ciebie nie uważam ani za jednego ani za drugiego. Demokracja ma to do siebie że nie wszyscy mają identyczne poglądy, ale dzięki szacunkowi do innych obywateli możemy żyć obok siebie a władza jest przekazywana przy urnie a nie na "ulicy i zagranicy" Teraz powiedz mi kto wymyślił termin "ulica i zagranica"????
              Adamie a co z marszami niepodległości? co z budkami wartowników pod ambasadą rosyjską?. Co z innymi rzeczami które działy się za rządów PO?? Itd, itp.
              A co do dyskusji? Dyskutuje się o argumentach jednej i drugiej strony. To co ty proponujesz nazywamy monologiem.
      • stasi1 Re: Schetyna się ogarnia. 07.02.19, 09:54
        Ale jaka śmierć głodowa? W najbliższych wyborach miałby może t rochę mniej niż w poprzednich, więc dla niego by starczyło. Tak samo jak PiS miało by połowę mniej pieniędzy(legalnie) to i tak na ochronę Kaczyńskiego było by
        • lech1966 Re: Schetyna się ogarnia. 07.02.19, 21:22
          No tak stasi. Ale robienie newsa z tego że Schetyna ruszył ręką jest chyba nie na miejscu. To jest publiczne forum czy klinika "Budzik"???? Ile razy Tusk mówił............,............... ale on tylko mówił, robić robił dokładnie na odwrót niż mówił.
          • stasi1 Re: Schetyna się ogarnia. 13.02.19, 10:50
            Skoro są chętni to czytać to czemu nie? Gazeta zarabia nawet na tym że ty ją komentujesz. A pewnie byś wolał dać zarobić Gazecie Polskiej
    • klodawa1952 Re: Schetyna się ogarnia...na razie 08.02.19, 05:11
      Na razie to się ogarnia ale juz za chwilę "nie będzie miał z kim przegrać" a jeszcze za chwilkę ..."prędzej pijany Tusk wsiądzie za kierownicę i przejedzie zakonnicę w ciąży....".
      Skąd my to znamy :)
    • klodawa1952 Re: Schetyna się ogarnia. 13.02.19, 12:27
      haen2010 napisał:

> Zamiast intrygować jak wykończyć KOD przy pomocy platfusa-bogatego homosia z mi
      > asta Sopot czy Nowoczesną Rysia do spółki z damulką Lubnauer - zaczyna myśleć j
      > ak rasowy polityk.
      >
      > Stary knur polityki poczuł się zagrożony, autentycznie. Zaczął konstruować real
      > ny, w przeciwieństwie do cacanek pary homosi - program polityczny platfusiarni.
      >
      > W ogóle platforma ogarnęła się. To przyniesie plusy dodatnie przed serią wyborc
      > zą.
      Dla PO to dobre ale tylko dla PO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka