Dodaj do ulubionych

Pisi drogi budujom"" :)

08.02.19, 07:34
Pisi drogi budujom"". Juz po pieciu miesiacach winnych szukajom"":)

Odcinek drogi ekspresowej między Legnicą a Zieloną Górą pięć miesięcy temu został oddany kierowcom do użytkowania. Po niespełna pół roku droga jest popękana i pełna łat. Materiał magazynu "Polska i Świat".
www.tvn24.pl/pekajaca-droga-s3-miedzy-legnica-a-zielona-gora,907668,s.html
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 09:40
      Musi ksiundzowi za malo dali za pokropek i siem droga rozeschla.
      • x2468 Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 10:49
        Wysłali ksiundza po zapłatę do sądu, a wystawił fakturę?
        • yoma Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 11:20
          Mówisz, że to słuszny gniew sił nadprzyrodzonych?
      • klodawa1952 Re: Pisi drogi budujom"" :) 11.02.19, 09:01
        pies_na_czarnych napisała:

> Musi ksiundzowi za malo dali za pokropek i siem droga rozeschla.
        Jedni i drudzy tak samo dają na pokropek POPiSowo.
        Ile trzeba było dać na pokropek w tym przypadku :
        youtu.be/DGCgJBpQpzc?t=3
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 11.02.19, 12:58
          Lech1966 to ateista ale nie przeszkadzają mu pokropki w wykonaniu PiSu.
          • klodawa1952 Re: Pisi drogi budujom"" :) 12.02.19, 17:15
            religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Lech1966 to ateista ale nie przeszkadzają mu pokropki w wykonaniu PiSu.
            youtu.be/BWX28COcWeU
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 12.02.19, 17:55
              Ta budowa była ustawką? Od lipca 2017 roku nie można przejechać obwodnicą Inowrocławia w ciągu DK15?
          • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 13.02.19, 22:30

> Lech1966 to ateista ale nie przeszkadzają mu pokropki w wykonaniu PiSu.

W tematach mnie nie interesujących się nie wypowiadam. Daj linka do mojej wypowiedzi na "ten temat".
            Gdzie pochwalałem "kropienie"?????
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 07:27
              Nie napisałem że pochwalasz. Napisałem że ci nie przeszkadza pokropek. Ale romek jak to pisymetrysta jest ślepy na jedno oko a w dodatku głupi.
              • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 18:34
                Oj stary. Gdybym chciał krytykować tak jak robi to opozycja to musiałbym zniżyć się do ich poziomu a wiesz doskonale jak się kończy dyskusja z idiota. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
                Ja jeszcze nie jestem na etapie i poziomie mohera- czy to leminzego czy pisiego.
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 19:41
                  Chodzi ci o krytykę w wykonaniu totalnej opozycji z lat 2007-2015?
                  • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 19:50
                    Chodzi o krytykę 2015>. Przecież trzeba być niespełna rozumu, albo leminżym moherem żeby się przy,,,lać do wszystkiego i we wszystkich kierunkach na raz.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 19:58
                      Czyli ci którzy przypieprzali się o wszystko w latach 2007-2015 to były leminże mohery. Czyli to są ci co to przypieprzali się o podnoszenie wieku emerytalnego, posyłanie sześciolatków do szkół...
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 19:59
                        Nawet o wypadek komunikacyjny w Smoleńsku leminże mohery się przyczepiały...
                        • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 20:24

> Nawet o wypadek komunikacyjny w Smoleńsku leminże mohery się przyczepiały...

Rozumiem że nie pamiętasz, dlatego wyjaśnię że to było w 2010 roku
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 20:31
                            Toteż ja przypominam że piszę o przypueprzaniu się totalnej opozycji do rządu w latach 2007-2015. Uchodźcy be, pieniadze z ofe do zus be, acta be... przypieprzanie się we wszystkich kierunkach na raz.
                            • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 21:25
                              Wiele rzeczy było be, i nie tylko ja doszedłem do takiego wniosku,, dlatego wybory w 2015 wygrał ktoś inny.. Jeśli o mnie chodzi to mógł wygrać każdy,,,byle nie PO..
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 21:49
                                Tak samo teraz wiele rzeczy jest be. Może wygrać każdy byle nie pis.
                                • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 14.02.19, 22:32
                                  Ok. Tylko to nie ja się czepiam ciebie że wczesniej pochwalałeś świecenie dekli do kanalizacji w Łodzi, a to ty się .nie czepiasz ze nie krytykuje. Widzisz, mnie to nie uwiera w gaciach tak jak ciebie, dlatego nie komentuje takich spraw.
                                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 15.02.19, 02:46
                                    Ja się ciebie nie czepiam, ja tylko pokazuję że pisymetrysta romek jest ślepy na jedno oko oraz głupi.
                                    • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 15.02.19, 19:23
                                      Romek nie jest głupi. Jak każdy tu, ma swój pogląd na bieżące sprawy. Ma zawsze swoją rację. Gdyby zgadzal się z tobą to byś go chwalił, a że jesteście po innych- przeciwnych stronach barykady wcale nie znaczy że jest głupi. To świadczy jedynie o tym że wasze poglądy się mijaja, nic poza tym
                                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 15.02.19, 19:38
                                        Ja nikogo na forum nie chwalę z prostego powodu: ja jestem najfajniejszy.
                                        • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 16.02.19, 01:19
                                          To sobie bądź. Ale nie mów że ktoś inny jest głupi.
                                        • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 16.02.19, 01:22
                                          To sobie bądź. Ale nie mów że ktoś inny jest głupi.
                                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 16.02.19, 07:44
                                            Po prostu stwierdzam fakt.
                                            • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 17.02.19, 14:25
                                              I nie przyszło ci do głowy że ten sam fakt może ktoś stwierdzić wobec twojej osoby?? Co za krótkowzroczność z twojej strony.
                                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 17.02.19, 15:50
                                                Ten ktoś nie miałby racji.
                                                • lech1966 Re: Pisi drogi budujom"" :) 17.02.19, 18:54
                                                  A ty masz???? Co cię uprawnia do takiego twierdzenia?
    • yoma Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 11:18
      Ciągle powtarzam: historia nie zna przypadku, żeby pis coś zbudował.
      • pies_na_czarnych Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 12:52
        Nawet z wieżowcem wielkim jak fallus Prezespana nic im nie wychodzi :D:D:D
        • yoma Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 13:11
          Bo to panie kodowcy knują i inne wiadome siły, piasek sypią w szprychy budowy.
    • xystos Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 13:13
      Bravo Prezes Pan

Fürer też drogi budował i niemcy
      mają z tego kożyść do dzisiaj.
      • pies_na_czarnych Re: Pisi drogi budujom"" :) 08.02.19, 13:17
        Z mala roznica. Te drogi wybudowane przez Hitlera do dzisiaj sluza i prawie ich nie trzeba remontowac. W Szczecinie chodniki, ktore polozono za Hitlera sa nie do zdarcia, te nowe pisie po roku trzeba bylo wymieniac :D
      • klodawa1952 Re: Pisi drogi budujom"" :) 11.02.19, 09:02
        xystos napisał:

> Bravo Prezes Pan
        >
        > Fürer też drogi budował i niemcy
        > mają z tego kożyść do dzisiaj.
        Zapewne widzisz różnicę :)
        youtu.be/DGCgJBpQpzc?t=3
    • pies_na_czarnych Re: Pisi drogi budujom"" :) 09.02.19, 22:50
      Komuna pelnya zdradziecka morda :D
      fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/uszkodzona-trasa-s3-pekniecia-byly-juz-piec-miesiecy-przed-otwarciem,908130.html
      • yoma Re: Pisi drogi budujom"" :) 10.02.19, 07:33
        No co, cement rozkradli.
    • zzapijaczony_ryj a wyszło jak zwykle! 10.02.19, 09:02
      Jak ze stępką promu, która gnije, słupkiem na mioerrtzei wiślanej, który zajumali, końmi, które zdechły, czy puszczą, którą wykarczowali.
      Jeno "stodoła Jurgela i "działka Kurskiego majOm się dobrze.
      • xystos Re: a wyszło jak zwykle! 10.02.19, 09:07
        od 09:00 20:00 Msza Święta na PR1

przez tą chwilę spupcie swoje myśli
        na Was samych,na sensie waszej eqzystencji,prosze.

Niech Dobry Bóg bedzie zawsze z Wami
        • pies_na_czarnych Re: a wyszło jak zwykle! 10.02.19, 12:43
          > przez tą chwilę spupcie swoje

pupcie :D
    • 0sz0llom-z-radia-maryja Re: Pisi drogi budujom"" :) 10.02.19, 10:37
      A za waszych rządów to lepiej pod tymwzgl było?
      • pies_na_czarnych Re: Pisi drogi budujom"" :) 10.02.19, 12:46
        0sz0llom-z-radia-maryja napisał:

> A za waszych rządów to lepiej pod tymwzgl było?

a za Mieszka I to wogole autostrad nie bylo i wszystko bylo cacy :D
        • xystos Re: Pisi drogi budujom"" :) 10.02.19, 13:55
          zamiast mostów przez Odrę i Wisłę
          więcej promów potrzeba-szybkość sie
          wyciszy,ludziska w ogónki do promu
          pogadają sobie ..w ogóle fajniej będzie.
    • inocom Hubska miała być skończona we Wrześniu 2018r. 10.02.19, 10:50
      Ale pod rządami totalnych jest tak:

gazetawroclawska.pl/litosci-czy-remont-hubskiej-kiedys-wreszcie-sie-skonczy/ar/13697578
      gazetawroclawska.pl/dramat-koniec-remontu-hubskiej-dopiero-w-kwietniu-a-pulaskiego-w-marcu/ar/13700676
      • pies_na_czarnych Re: Hubska miała być skończona we Wrześniu 2018r. 10.02.19, 12:45
        Pisi rzadzoM jezeli tego nie zauwazyles.
        • inocom Re: Hubska miała być skończona we Wrześniu 2018r. 10.02.19, 21:16
          pies_na_czarnych napisała:

> Pisi rzadzoM jezeli tego nie zauwazyles.

We Wrocławiu? :)
          gazetawroclawska.pl/sutryk-sobota-dzien-kota-internauci-pytaja-a-kiedy-dzien-hubskiej/ar/13876987
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Hubska miała być skończona we Wrześniu 2018r. 10.02.19, 17:31
        To wy totalni jednak rządzicie we Wrocławiu?
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Pisi drogi budujom"" :) 10.02.19, 17:30
      To że się psują to pół biedy. Najgorsze jest to że pis buduje najdroższe drogi w Europie.
      • pies_na_czarnych Re: Pisi drogi budujom"" :) 11.02.19, 09:09
        > Najgorsze jest to że pis buduje najdroższe drogi w Europie.

i od razu popsute :D

Z tymi drogami to bedzie wiekszy przekret niz "Srebrna".
    • j-k Belkot. "wszystkie" Partie drogi budujom. 11.02.19, 09:23
      i PO i PiS - i nie ma to nic wspolnego z opcja polityczna.

klamiesz, as usual.
      • pies_na_czarnych Re: Belkot. "wszystkie" Partie drogi budujom. 11.02.19, 09:28
        Pisi jedna sa unikalni. Pisi buduja popsute drogi. Rodzina musi zarobic na ich remoncie jak najszybciej i jak najwiecej bo koryto zaczyna przeciekac.
      • man_sapiens Re: Belkot. "wszystkie" Partie drogi budujom. 11.02.19, 12:57
        Czy jest cokolwiek, co pisiewicze robią bez partactwa?
        Pytanie retoryczne.
        • yoma Re: Belkot. "wszystkie" Partie drogi budu 11.02.19, 13:19
          Retoryczne, ale odpowiem: nie ma. Z czego korzyść jest taka, że w październiku pozabijają się o własne nogi.
          • man_sapiens Re: Belkot. "wszystkie" Partie drogi budu 11.02.19, 14:49
            Śmieszy mnie bardzo to pisiackie odnoszenie się do PO: PO nie była lepsza od nas, czyli jesteśmy dobrzy
            Pomijając że PO bez porównania lepiej załatwiało codzienne obowiązki rządzących - nie wstyd wam, pisiewicze, traktować PO jako niedoścignioną miarę dobrego działania?
            • yoma Re: Belkot. "wszystkie" Partie drogi budu 11.02.19, 15:04
              👍
        • klodawa1952 Re: Belkot. "wszystkie" Partie drogi budu 11.02.19, 13:56
          man_sapiens napisał:

> Czy jest cokolwiek, co pisiewicze robią bez partactwa?
          > Pytanie retoryczne.
          Są równie utalentowani :
          youtu.be/DGCgJBpQpzc?t=3
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Belkot. "wszystkie" Partie drogi budu 11.02.19, 14:17
            Co widać tutaj:
            www.youtube.com/watch?v=sxdws2k5y7c
    • privus Raczej "budujom" 11.02.19, 13:01
      własne interesy.
    • inocom To specjalnie by się PO pozabijało 13.02.19, 23:08
      pies.na.czarnych napisała:

> Pisi drogi budujom"".

gazetawroclawska.pl/wroclaw-grozny-wypadek-radiowozu-ranny-wazny-urzednik/ar/13885315
      Biedny totalny rozjechany swoją służbową Superb kołami wrocławskiej drogówki na sygnale.
    • privus Ale "planujom", że o ho ho!!! :) 13.02.19, 23:48
      Droga dzieląca Warszawę do Gdańska budowana jest już co najmniej od 30 lat, co daje ok. 11 km rocznie i jeszcze nie została wybudowana. Nie chcę wróżyć, ile lat będą budowali te drogi na we wschodniej Polsce:
      www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/szesc-nowych-inwestycji-drogowych-wazne-dla-wschodniej-polski/1qc7ghj
      Z mapy wynika, że nie sześć tych dróg planuje się na wschodzie a pięć. Z tego dwie na niecałym odcinku prowadzącym z Lublina do Dorohuska i Hrebennego.

Tzw. ściana wschodnia jak była zaniedbana, tak jest do dzisiaj i nie tylko z punktu widzenia komunikacji drogowej. Papierami i propagandą przykrywali całą kadencję i co z tego wyszło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka