skarpeta105l 06.04.19, 21:56 Tak to z kurwikami w oczach! CZy wiecie jak teraz wygląda? 120 kg żywej wagi!!! Ale z jednym się zgadzam, LEPPER był za dużym twardzielem by popełnić "SAMOBÓJSTWO"!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k jechalismy kiedys "Syrenka" do NRD... 06.04.19, 22:03 bylo to jeszcze za komuny. na granicy celnik niemiecki kazal otworzyc bagaznik - a bagaznik byl pelen czesci zamiennych... - celnik spytal - a co to jest ? a na to moj kumpel : - to czesci zamienne do mojego samochodu... celnik zwatpil... ale popatrzyl i przepuscil :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta105l Przegiąłeś, albo kumpel był głupi 07.04.19, 08:53 j-k napisał: > bylo to jeszcze za komuny. > na granicy celnik niemiecki kazal otworzyc bagaznik - a bagaznik byl pelen czes > ci zamiennych... > > - celnik spytal - a co to jest ? > > a na to moj kumpel : - to czesci zamienne do mojego samochodu... > > celnik zwatpil... ale popatrzyl i przepuscil :))) Wystarczyło mieć ze sobą młotek, przegub homokinetyczny , dwa łozyka i cewkę zapłonową. No i oczywiscie koniecznie czujni (młotek). Bez młotka w skarpecie nie zrobiłeś nic. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Przegiąłeś, albo kumpel był głupi 07.04.19, 15:31 skarpeta105l napisała: Wystarczyło mieć ze sobą młotek, przegub homokinetyczny , dwa łozyka i cewkę zapłonową. Wytwór polskiej myśli technicznej nie posiadał przegubów homokinetycznych. To co było przy przednich kołach to były przeguby zawiasowe (inaczej pseudohomokinetyczne) które powodowały niemiłosierne szarpanie kierownicy przy dodaniu gazu na skręconych kołach (stąd brała się druga najczęstsza przypadłość owej limuzyny - mianowicie pękanie wałka kierowniczego przy samej przekładni /bo był on sztywny/, a to już było śmiertelnie groźne). Pasjonaci tego wehikułu przerabiali układ napędowy zastępując ów przegub podwójnym Cardanem co poprawiało nieco własności trakcyjne i komfort jazdy, a poza tym dobrze dobrane Cardany były o niebo trwalsze. A z trwałością łożysk w przednich kołach radzono sobie w ten sposób że zamiast tulei dystansowej dodawano trzecie łożysko (idealnie pasowało) i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Renata Beger 07.04.19, 09:00 Wypisz, wymaluj: Beger , to prekursorka Brochy.Podobny wygląd, maniery i intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Renata Beger 07.04.19, 09:54 adria231 napisała: > Wypisz, wymaluj: Beger , to prekursorka Brochy.Podobny wygląd, maniery i intele > kt. A co budkę z piwskiem ci zamknęli i delira wywaliła chamstwo tu na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta105l Re: Renata Beger 07.04.19, 09:56 adria231 napisała: > Wypisz, wymaluj: Beger , to prekursorka Brochy.Podobny wygląd, maniery i intele > kt. I też kloconoga, a poza tym łączy je umiejętność posługiwania się widłami. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Begerową widzałem na żywo w samolocie 07.04.19, 10:56 Wioskowa, ale Becia do pięt jej nie dorasta. Begerowa była oryginałem, Becia to Jarkowy homunkulus. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta105l Re: Begerową widzałem na żywo w samolocie 07.04.19, 13:08 borrka napisał: > Wioskowa, ale Becia do pięt jej nie dorasta. > Begerowa była oryginałem, Becia to Jarkowy homunkulus. > > Tak jak jego wszystkie maarionetki zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Renata Beger 07.04.19, 10:31 adria231 napisała: > Wypisz, wymaluj: Beger , to prekursorka Brochy.Podobny wygląd, maniery i intele > kt. ale przynajmniej ma ..wiki w oczach i lubi seks . Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Renata Beger 07.04.19, 10:59 brocha też lubi. Przecież po drodze na orgietki rozwaliła limuzynę za ponad 2 miliony, a sądom do tej pory nie ma końca. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpeta105l Re: Renata Beger 07.04.19, 13:32 adria231 napisała: > brocha też lubi. Przecież po drodze na orgietki rozwaliła limuzynę za ponad 2 m > iliony, a sądom do tej pory nie ma końca. mąż dzwonił, ze juz łyknął wiagrę, to kazała gnać na złamanie karku. A prokuraturze z wyjaśnieniem się nie spieszy, zupełnie jak z kopertą Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Nie!Nie!! 07.04.19, 11:35 Beger wyraźnie góruje nad Brochą. Temperamentem, bezinteresownością (próby przekupstwa samymi pieniędzmi odrzuciła) poziomem intelektu, zdolnością do refleksji. Brochy (każdego innego PISowca też) nigdy nie byłoby stać ani na taką uwagę na swój temat. Zresztą ja Brochę rozumiem. Przy jej IQ PISowca = 0,289 punktu to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Nie!Nie!! 07.04.19, 15:39 Tak sobie teraz myślę czy "rzekomo nasza" Bieńkowska nie jest Renata Berger europarlamentu? Odpowiedz Link Zgłoś