Dodaj do ulubionych

Co to jest max Kolanko??

07.04.19, 21:39
Zapraszaja go do telewizora na dyskusje dziennikarzy a ma pysk jakby miał za chwilę wybuchnąc o i obryzgać mi telewizor. Dziadu mniej zryj i nie pokazuj sie w telewizorze bo wygladasz jak po zabawie strażackiej. Masz gębę raczej radiową i nie strasz mnie , ze ci pysk eksploduje.
Obserwuj wątek
    • j-k hiba max Kolonko?? 07.04.19, 21:48
      ale ogolnie niezly zartownis

denerwuje - to nie ogladaj.
      • no-popis Re: hiba max Kolonko?? 09.04.19, 07:52
        j-k napisał:

> ale ogolnie niezly zartownis
        >
        > denerwuje - to nie ogladaj.
        zdybex to klasyczny albo komunista, albo faszysta...raczej to pierwsze :)
        Jak coś mu się nie podoba to nietoleruje i by ...zniszczył, z utylizował i unicetwił z nienawiścią, która wyziewa z jego tekstu.
        Kaczyński przy zdybexie to niemal Owsiak :)
    • rzewuski1 Re: Co to jest max Kolanko?? 08.04.19, 00:03
      jakiś kaczysta
    • no-popis Re: Co to jest max Kolanko?? 09.04.19, 07:04
      zdybex napisała:

> Zapraszaja go do telewizora na dyskusje dziennikarzy a ma pysk jakby miał za c
      > hwilę wybuchnąc o i obryzgać mi telewizor. Dziadu mniej zryj i nie pokazuj sie
      > w telewizorze bo wygladasz jak po zabawie strażackiej. Masz gębę raczej radiową
      > i nie strasz mnie , ze ci pysk eksploduje.
      Zamiast się frustrować to uświadom sobie, że od twojego ulubionego okresu gdzie rozkwitała twoja kariera lub twoich rodziców przybyło sporo kanałów telewizyjnych. Nie frustruj się i przełącz na jakiś kanał, w którym pokazują twarze , które lubisz np Najsztuba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka