Dodaj do ulubionych

Typowy PiSowski działacz

10.07.19, 18:13
Nową przewodniczącą Chełmskiej Rady Seniorów II kadencji została Stanisława Jakubczyk:

Nazywam się Stanisława Jakubczyk. Jestem z PiS-u. Niczym się nie zajmuję. Nie wiem, kto mnie rekomendował.
Obserwuj wątek
    • rzewuski1 Re: Typowy PiSowski działacz 10.07.19, 18:18
      A mogli ją zrobić sędzią TK, prezesem stoczni, wiceministrem finansów czy ambasadorem w USA.
      • yoma Re: Typowy PiSowski działacz 10.07.19, 23:26
        Och, rada seniorów to może być początek pięknej kariery.
      • don.kichote A to pech... 10.07.19, 23:41
        rzewuski1 napisał:

> A mogli ją zrobić sędzią TK, prezesem stoczni, wiceministrem finansów czy ambas
        > adorem w USA.
        >
      • inocom Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 02:02
        rzewuski1 napisał:

> ambasadorem w USA.

Nie w, a przy.
        • aniechto.only Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 06:15
          Nie przy, tylko Przyłębski i nie przy USA tylko w Niemczech. Skoro on może być ambasadorem, to pani Jakubczyk również i kto wie, może nawet lepszym.
    • inocom Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 02:11
      aniechto.only napisała:

> Nową przewodniczącą Chełmskiej Rady Seniorów II kadencji została Stanisława Jak
      > ubczyk:
      >
      > Nazywam się Stan
      > isława Jakubczyk. Jestem z PiS-u. Niczym się nie zajmuję. Nie wiem, kto mnie re
      > komendował.

Powiedzmy otwarcie, co liczy się dzisiaj w Unii Europejskiej: kontrola nad unijnym rządem, czyli funkcja szefa Komisji Europejskiej, i nad unijnymi pieniędzmi, czyli funkcja szefa Europejskiego Banku Centralnego - mówi nam Liberadzki. - Tutaj wszystko między siebie podzielili Macron i Merkel - dodaje.

Rzecz dziwna. Zastanawiam się co kontrolował Tusk i na czyje zlecenie?
      • aniechto.only Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 06:06
        Gratuluję, odkryłeś spisek stulecia: wszystko to wina Tuska!
      • pies.na.czarnych Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 11:41
        Rzecz dziwna. Zastanawiam się dlaczego PiS poparł Niemkę. Jak to wytłumaczą Sewerynowi?:D
    • no-popis Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 11:11
      aniechto.only napisała:

> Nową przewodniczącą Chełmskiej Rady Seniorów II kadencji została Stanisława Jak
      > ubczyk:
      >
      > Nazywam się Stan
      > isława Jakubczyk. Jestem z PiS-u. Niczym się nie zajmuję. Nie wiem, kto mnie re
      > komendował.

W tym przypadku POśmiałaś się :
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/prezydent-legionowa-szokuje-seksistowskimi-komentarzami/0b87g7f
      • no-popis Re: Typowa PO wska elita 11.07.19, 11:12
        www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/prezydent-legionowa-szokuje-seksistowskimi-komentarzami/0b87g7f
      • aniechto.only Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 11:23
        Nie, gołąbku, nie pośmiałam się, jak to koślawo ująłeś. To raczej smutne. Ale nie dziwi mnie twoje przekonanie, że seksistowskie komentarze są śmieszne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka