aniechto.only 10.07.19, 18:13 Nową przewodniczącą Chełmskiej Rady Seniorów II kadencji została Stanisława Jakubczyk: Nazywam się Stanisława Jakubczyk. Jestem z PiS-u. Niczym się nie zajmuję. Nie wiem, kto mnie rekomendował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Typowy PiSowski działacz 10.07.19, 18:18 A mogli ją zrobić sędzią TK, prezesem stoczni, wiceministrem finansów czy ambasadorem w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Typowy PiSowski działacz 10.07.19, 23:26 Och, rada seniorów to może być początek pięknej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote A to pech... 10.07.19, 23:41 rzewuski1 napisał: > A mogli ją zrobić sędzią TK, prezesem stoczni, wiceministrem finansów czy ambas > adorem w USA. > Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 02:02 rzewuski1 napisał: > ambasadorem w USA. Nie w, a przy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 06:15 Nie przy, tylko Przyłębski i nie przy USA tylko w Niemczech. Skoro on może być ambasadorem, to pani Jakubczyk również i kto wie, może nawet lepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 02:11 aniechto.only napisała: > Nową przewodniczącą Chełmskiej Rady Seniorów II kadencji została Stanisława Jak > ubczyk: > > Nazywam się Stan > isława Jakubczyk. Jestem z PiS-u. Niczym się nie zajmuję. Nie wiem, kto mnie re > komendował. Powiedzmy otwarcie, co liczy się dzisiaj w Unii Europejskiej: kontrola nad unijnym rządem, czyli funkcja szefa Komisji Europejskiej, i nad unijnymi pieniędzmi, czyli funkcja szefa Europejskiego Banku Centralnego - mówi nam Liberadzki. - Tutaj wszystko między siebie podzielili Macron i Merkel - dodaje. Rzecz dziwna. Zastanawiam się co kontrolował Tusk i na czyje zlecenie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 06:06 Gratuluję, odkryłeś spisek stulecia: wszystko to wina Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 11:41 Rzecz dziwna. Zastanawiam się dlaczego PiS poparł Niemkę. Jak to wytłumaczą Sewerynowi?:D Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 11:11 aniechto.only napisała: > Nową przewodniczącą Chełmskiej Rady Seniorów II kadencji została Stanisława Jak > ubczyk: > > Nazywam się Stan > isława Jakubczyk. Jestem z PiS-u. Niczym się nie zajmuję. Nie wiem, kto mnie re > komendował. W tym przypadku POśmiałaś się : www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/prezydent-legionowa-szokuje-seksistowskimi-komentarzami/0b87g7f Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Typowa PO wska elita 11.07.19, 11:12 www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/prezydent-legionowa-szokuje-seksistowskimi-komentarzami/0b87g7f Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Typowy PiSowski działacz 11.07.19, 11:23 Nie, gołąbku, nie pośmiałam się, jak to koślawo ująłeś. To raczej smutne. Ale nie dziwi mnie twoje przekonanie, że seksistowskie komentarze są śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś