Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 20.10.04, 01:16 Ciekawe jak sie Dorota wykaze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszek.sopot Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 01:54 Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia respekt. Dorota w Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknela z wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 01:59 leszek.sopot napisał: > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia respekt. Dorota w > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknela z wizji. Gawryluk poznałem w TOKFM.Powiem krótko.Intelektualne badziewie.W radio napewno lepiej wygląda, niż w TV. Dobranoc Panom! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 02:15 homosovieticus napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia respekt. Dorota w > > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknela z wizji. > Gawryluk poznałem w TOKFM.Powiem krótko.Intelektualne badziewie.W radio napewno lepiej wygląda, niż w TV. > Dobranoc Panom! Homo zabral glos:(( Dobrze, ze go i nie widac i nie slychac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 02:35 leszek.sopot napisał: > homosovieticus napisał: > > > leszek.sopot napisał: > > > > > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia respekt. Dor > ota w > > > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknela z wizji. > > > Gawryluk poznałem w TOKFM.Powiem krótko.Intelektualne badziewie.W radio > napewno lepiej wygląda, niż w TV. > > Dobranoc Panom! > > Homo zabral glos:(( > Dobrze, ze go i nie widac i nie slychac:)) Powiedz lepiej homo,ktora Ci sie podoba,to bedziemy mieli lepsze rozeznanie w twoich gustach. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 10:02 maksimum napisał: > leszek.sopot napisał: > > > homosovieticus napisał: > > > > > leszek.sopot napisał: > > > > > > > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia respek > t. Dor > > ota w > > > > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknela z wi > zji. > > > > > Gawryluk poznałem w TOKFM.Powiem krótko.Intelektualne badziewie.W r > adio > > napewno lepiej wygląda, niż w TV. > > > Dobranoc Panom! > > > > Homo zabral glos:(( > > Dobrze, ze go i nie widac i nie slychac:)) > > Powiedz lepiej homo,ktora Ci sie podoba,to bedziemy mieli lepsze rozeznanie w > twoich gustach. Znaszych telewizyjnych "babeczek" to jednak Monika.Ma w sobie, tyle nieodkrytego jeszcze ciepła, sporo odkrytej inteligencji, no i ...zgrabne nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 10:05 homosovieticus napisał: > maksimum napisał: > > > leszek.sopot napisał: > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > leszek.sopot napisał: > > > > > > > > > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia > respek > > t. Dor > > > ota w > > > > > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknel > a z wi > > zji. > > > > > > > Gawryluk poznałem w TOKFM.Powiem krótko.Intelektualne badziew > ie.W r > > adio > > > napewno lepiej wygląda, niż w TV. > > > > Dobranoc Panom! > > > > > > Homo zabral glos:(( > > > Dobrze, ze go i nie widac i nie slychac:)) > > > > Powiedz lepiej homo,ktora Ci sie podoba,to bedziemy mieli lepsze rozeznan > ie w > > twoich gustach. > Znaszych telewizyjnych "babeczek" to jednak Monika.Ma w sobie, tyle > nieodkrytego jeszcze ciepła, sporo odkrytej inteligencji, no i ...zgrabne nogi > ! Maciej ma słabość do Kasi Kolendy-Zaleskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 10:19 goniacy.pielegniarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > maksimum napisał: > > > > > leszek.sopot napisał: > > > > > > > homosovieticus napisał: > > > > > > > > > leszek.sopot napisał: > > > > > > > > > > > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby prze > d nia > > respek > > > t. Dor > > > > ota w > > > > > > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie z > niknel > > a z wi > > > zji. > > > > > > > > > Gawryluk poznałem w TOKFM.Powiem krótko.Intelektualne b > adziew > > ie.W r > > > adio > > > > napewno lepiej wygląda, niż w TV. > > > > > Dobranoc Panom! > > > > > > > > Homo zabral glos:(( > > > > Dobrze, ze go i nie widac i nie slychac:)) > > > > > > Powiedz lepiej homo,ktora Ci sie podoba,to bedziemy mieli lepsze ro > zeznan > > ie w > > > twoich gustach. > > Znaszych telewizyjnych "babeczek" to jednak Monika.Ma w sobie, tyle > > nieodkrytego jeszcze ciepła, sporo odkrytej inteligencji, no i ...zgrabn > e nogi > > ! > > > Maciej ma słabość do Kasi Kolendy-Zaleskiej. No cóż, zapodam to przy okazji Grzegorzowi, to mu facjatę obije. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 10:22 homosovieticus napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > homosovieticus napisał: > > Maciej ma słabość do Kasi Kolendy-Zaleskiej. > No cóż, zapodam to przy okazji Grzegorzowi, to mu facjatę obije. Jakiemu Grzegorzowi? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 10:28 goniacy.pielegniarz napisał: > homosovieticus napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > homosovieticus napisał: > > > > Maciej ma słabość do Kasi Kolendy-Zaleskiej. > > No cóż, zapodam to przy okazji Grzegorzowi, to mu facjatę obije. > > Jakiemu Grzegorzowi? Piotrowskiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Durczok do Posatu. A najlepiej do Trwam TV. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? MONIKA vs KASIA 20.10.04, 16:31 > > > Powiedz lepiej homo,ktora Ci sie podoba,to bedziemy mieli lepsze ro > zeznanie w twoich gustach. > > Znaszych telewizyjnych "babeczek" to jednak Monika.Ma w sobie, tyle > > nieodkrytego jeszcze ciepła, sporo odkrytej inteligencji, no i ...zgrabn > e nogi ! > > > Maciej ma słabość do Kasi Kolendy-Zaleskiej. Widzialem kiedys Monike w TV i mimo ze byla u szczytu popularnosci w Polsce,te jej programy nie sprawdzilyby sie w Stanach. Widzialem Kasi zdjecia i nie powiem wole to niz przerwe w zebach Moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? MONIKA vs 20.10.04, 17:19 maksimum napisał: > > > > > Powiedz lepiej homo,ktora Ci sie podoba,to bedziemy mieli lep > sze ro > > zeznanie w twoich gustach. > > > Znaszych telewizyjnych "babeczek" to jednak Monika.Ma w sobie, tyle > > > > nieodkrytego jeszcze ciepła, sporo odkrytej inteligencji, no i ... > zgrabn > > e nogi ! > > > > > > Maciej ma słabość do Kasi Kolendy-Zaleskiej. > > Widzialem kiedys Monike w TV i mimo ze byla u szczytu popularnosci w Polsce,te > jej programy nie sprawdzilyby sie w Stanach. > Widzialem Kasi zdjecia i nie powiem wole to niz przerwe w zebach Moniki. Kasia, też ma przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? MONIKA vs 21.10.04, 23:56 homosovieticus napisał: > maksimum napisał: > > > > > > > > Powiedz lepiej homo,ktora Ci sie podoba,to bedziemy mie > li lepsze ro zeznanie w twoich gustach. > > > > Znaszych telewizyjnych "babeczek" to jednak Monika.Ma w sobie > , tyle nieodkrytego jeszcze ciepła, sporo odkrytej inteligencji, no i . zgrabne nogi ! > > > > > > Maciej ma słabość do Kasi Kolendy-Zaleskiej. > > > > Widzialem kiedys Monike w TV i mimo ze byla u szczytu popularnosci w > Polsce,te > > jej programy nie sprawdzilyby sie w Stanach. > > Widzialem Kasi zdjecia i nie powiem wole to niz przerwe w zebach Moniki. > > Kasia, też ma przerwę. Nie wygaduj swinstw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: Niewierność Maryjana :) IP: *.crowley.pl 20.10.04, 10:28 homosovieticus napisał: Znaszych telewizyjnych "babeczek" to jednak Monika.Ma w sobie, tyle > nieodkrytego jeszcze ciepła, sporo odkrytej inteligencji, no i ...zgrabne nogi Homoniewierny Marianie ! A giczoły Sekretarza to juz "be" są??? A kacze łapki Jednojajowców przestały Cię jarać??? Od kiedy przestałes być Rasputinem Homoerotycznego Kultu ??? Poprawić mi siem kurna bo jurkiem lub kamińskim ,pałę homosovieticalną trza będzie zdzielić ! Za pokutę ,1000 napiszesz "Kaczki są wporzo i najpiękniejsze łapy mają", a w nagrodę weżmiesz udział w kręceniu filmu "Między nami kaczymijaskiniowcami". Rola głazu z epoki kamiennej, jest stworzona specjalnie dla Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Niewierność Maryjana :) 20.10.04, 12:27 Wy mnie wiedźmo, karierą filmową nie skusicie.Chociaż, z drugiejn strony, zagrać głaz z epoki kamiennej to pokusa wielka.Nie wiem czy jest aktor, teraz na Świecie,który podjął by tak trudną rolę. L.Olivier by pewnie podołał, albo Brando, ale obaj , niestety już nie żyją.Może Pitt lub de Niro albo z naszych ,rodzimych kuglarzy, Mazowiecki Tadek ? Sam nie wiem, co Ci odpowiedzieć. Zastanowie się i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Niewierność Maryjana :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.04, 13:49 Wiedźmo niemądra, cały naród wpatrzony jest w nóżki Pana Prezydenta Kwaśniewskiego. Krótkie od kłamstwa, szympansio krzywe i chorowite ale i tak najpiękniejsze. Rączki też ma cudne, te akurat są długie i lepkie. Nie umywają się jednak do rączek tow. Jaskierni, szczególnie jednejrączki. Lewej. Druga też jest cacy ale cały czas ją w kieszeniach trzyma. Kieszeniach społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 10:03 leszek.sopot napisał: > homosovieticus napisał: > > > leszek.sopot napisał: > > > > > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia respekt. Dor > ota w > > > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknela z wizji. > > > Gawryluk poznałem w TOKFM.Powiem krótko.Intelektualne badziewie.W radio > napewno lepiej wygląda, niż w TV. > > Dobranoc Panom! > > Homo zabral glos:(( > Dobrze, ze go i nie widac i nie slychac:)) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.165.63.171.Dial1.Detroit1.Level3.net 20.10.04, 03:21 Fotke swojej laski trzymasz obok cukierniczki i dlatego splodzone przez obcego twoje dzieci nie lubia cukru,heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC a najłądniejszy i NAJMADRZEJSZY JEST OCZYWIŚCIE IP: 213.17.204.* 20.10.04, 09:42 a najłądniejszy i NAJMADRZEJSZY JEST OCZYWIŚCIE HOMOSOVIETICKUS. Chopie, przeciez tobie nikt nie dorówna inteligencją, UHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: a najłądniejszy i NAJMADRZEJSZY JEST OCZYWIŚC 20.10.04, 09:59 Gość portalu: JAC napisał(a): > a najłądniejszy i NAJMADRZEJSZY JEST OCZYWIŚCIE > HOMOSOVIETICKUS. Niestety.Jezdem najpiękniejszy , co widać i najmądrzejszy, czego nie widać. > > Chopie, przeciez tobie nikt nie dorówna inteligencją, UHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA > HAHA Nie przesadzaj, ze skromnością! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 09:34 leszek.sopot napisał: > Mysle, ze bylaby swietna, a politycy czuliby przed nia respekt. Dorota w > Polsacie byla swietna, dobrze by bylo gdyby nie zniknela z wizji. Łatwo się ekscytuje i nawet tego nie potrafiła ukryć, prowadząc wywiady z politykami. A do takiego programu jak Forum bardziej potrzeba moderatora, a nie kogoś, kto będzie naskakiwał na polityków. Zresztą ta jej ostrość w stosunku do polityków to też jakaś taka dziwna była, może dlatego, że jedyne co się za nią kryło, to właśnie ta ekscytacja. A tutaj potrzeba jeszce umieć odpowiednio podejść. Tak to przynajmniej dla mnie wyglądało. Ale może trochę się zmieniła. W Grafiti dużo lepszy był Piasecki z RMFu. Ale zawsze miło byłoby zobaczyć kogoś nowego w TVP, bo przecież to już przekracza granice śmieszności, żeby jeden człowiek w największej stacji telewizyjnej prowadził zarówno główny serwis informacyjny, jak i praktycznie całą publicystykę. Mowa oczywiście o Durczoku. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 09:54 Ja nie za czesto sluchalem jej wywiadow, ale kilka razy boki zrywalem, gdy niby naiwnymi pytaniami wpedzala rozmowce w kozi rog. Durczok niezle prowadzil Forum, ale juz mnie troche znudzil i chcialbym zobaczyc kogos innego. Dorota w wielu rozmowach sie sprawdzila moze sprawdzi sie i w Forum. Kobiety w rozmowach z politykami czesto sa lepsze od mezczyzn, czy sprawdzi sie jako moderator - to nalezy po prostu sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? 20.10.04, 10:35 leszek.sopot napisał: > Ja nie za czesto sluchalem jej wywiadow, ale kilka razy boki zrywalem, gdy niby > naiwnymi pytaniami wpedzala rozmowce w kozi rog. > Durczok niezle prowadzil Forum, ale juz mnie troche znudzil i chcialbym > zobaczyc kogos innego. Dorota w wielu rozmowach sie sprawdzila moze sprawdzi > sie i w Forum. Kobiety w rozmowach z politykami czesto sa lepsze od mezczyzn, > czy sprawdzi sie jako moderator - to nalezy po prostu sprawdzic. To nie jest moim zdaniem kwestia płci, a po prostu pewnych predyspozycji i formuły programu. Ale na ośmiu rozemocjonowach chłopa, może Gawryluk będzie w sam raz i trochę ich tam uciszy. Bo z samego programu i tak nic ciekawego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:06 Spady z Polsatu lądują w TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: 80.48.247.* 20.10.04, 04:52 Ładniutka, ale czy mądrusieńka? Odpowiedz Link Zgłoś
rektordrink Wygryzli Jolke Pienkowska, a teraz ja??? 20.10.04, 07:40 Moze Rysio z Klanu albo Monika ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: 213.199.219.* 20.10.04, 09:16 Jeżeli to prawda, to gratuluje wyboru. Ta pani z pewnością podwyższy wskażnik apolityczności w TV. Pora umierać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABAJAGA Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.10.04, 09:28 Mężczyżni, poprawiają sobie samopoczucie wyżywając się na kobietach.Wyrazy współczucia dla waszych córek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotyFan Re: Forum to gadający głupoty ... IP: *.mofnet.gov.pl 20.10.04, 09:29 reprezentanci społeczeństwa pobierający pensje posłów na Sejm... więc Dorota będzie błyszczała intelektem. No madrzej to nie będzie, ale ŁADNIEJ na pewno. Lecę zapłacić zaległy abonament. Pzdr.DorotyFan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebass Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.ds.uni.wroc.pl 20.10.04, 11:33 To może być ciekawe!!! Rzygam już DURCZOKIEM!!!!Durczok tu,Durczok tam... A Gawryluk jest urocza i "kąśliwa"(lubię takie!!!Politykierzy!miejcie się na baczności!!!) Polsat umarł,gdy tylko pojawił się...Rudy Lisek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Lis Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.eranet.pl 20.10.04, 12:11 Srednio inteligentna osoba, brak obycia i wiedzy nadrabiająca wyszczekaniem. Żałosna.... No i z której strony ona jest ładna ?!? Współczuję Wam panowie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antos No przecie! IP: *.mofnet.gov.pl 20.10.04, 12:16 no przecie ładnijsa od Dorcoka, nie widzis, czy co? to trocha tele- a wincyj vizja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Kuppelweiser Kąśliwa to może i jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:57 Ale ze swoją inteligencją to za dużo nie pokąsa. Inteligencji to ma mniej niż średnio rozwiniety delfin, albo nawet poseł Filipek i to niestety słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanpr Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.10.04, 12:34 Karuzela trwa, zupelnie jak w polityce. Duszą się we własnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 20.10.04, 12:39 A czy pani Gawryluk dopuści w ogóle kogoś do głosu? W prowadzonych przez nią programach (np. Graffitti ) mówiła przeważnie tylko ona, a gość tylko od czasu do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: 213.76.134.* 20.10.04, 15:22 Lis pozbył się też Skowrońskiego i jego programu Czarny pies czy biały kot. Z przyjemnpośćią oglądałem ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakk Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.media / *.media-saturn.com 20.10.04, 16:40 tego zenujacego programu nic(nikt)nie uratuje. zreszta w kazdym programie publicystycznym w tvp prowadzacy jest tylko "dodatkiem" do popisow gadajacych glow. nawet "kobieta pistolet"jaka jest olejnik po prostu zgasla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:16 a ja sie BARDZO CIESZĘ że zobacze Dorotę w tv! świetna prezenterka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam was dość No i dobrze,... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 21:00 Jeszcze jeden powód żeby wywalić TV i zaoszczędzić na abonamencie. Niech ją jeszcze ktoś zabierze z TOK FM. Panienka za głupia, żeby zrozumieć że dziennikarstwo chamowate i bezkompromisowe to dwie róśnie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaac Dorotko olej Lisa jestes o niebo lepsza !!!! IP: *.makolab.pl 21.10.04, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimek Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 21.10.04, 01:07 Komuchy zmarnują Panią, Pani Doroto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staN Precz z Lisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:32 Pani Doroto gratuluję i życże powodzenia! Precz z siepactwem. Lisowi, Smoktunowicz i jej Gachowi precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Gawryluk z Polsatu do "Forum" TVP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 23:31 Jakoś Dorotka nie może zapanować nad tymi smutnymi panami, chociaż urody jej nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg chamska Gawryluk IP: *.pool.mediaWays.net 22.10.04, 13:41 Oglądałem wczoraj p. Gawryluk i byłem więcej niż rozczarowany. Nawet nie obejrzałem tego do końca, tak mnie to widowisko znudziło. I wkurzyło. Gawryluk to taki Durczok w spódnicy. To koleżeństwo w ogóle nie różni się od siebie. On lubił sobie huknąć jak pastuch w oborze i ona pohukuje na gości programu jak na krowy. Nie znoszę takiego chamstwa. Co najgorsze, owo ciągłe wtrącanie się Gawryluk do dyskusji, brutalne wchodzenie w słowo, zabieranie i udzielanie głosu, zdradza kogoś zupełnie płytkiego, bez własnych przemyśleń i kto ma w dupie to, co mieliby do powiedzenia inni. Żałosne widowisko. Kolejny pokaz chamstwa, które w TVP jak widać nadal dominuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: chamska Gawryluk NAGRODA Z BCC 22.10.04, 14:51 Gość portalu: wartburg napisał(a): > Oglądałem wczoraj p. Gawryluk i byłem więcej niż rozczarowany. > > Nawet nie obejrzałem tego do końca, tak mnie to widowisko znudziło. I wkurzyło. > Gawryluk to taki Durczok w spódnicy. To koleżeństwo w ogóle nie różni się od > siebie. On lubił sobie huknąć jak pastuch w oborze i ona pohukuje na gości > programu jak na krowy. Nie znoszę takiego chamstwa. Co najgorsze, owo ciągłe > wtrącanie się Gawryluk do dyskusji, brutalne wchodzenie w słowo, zabieranie i > udzielanie głosu, zdradza kogoś zupełnie płytkiego, bez własnych przemyśleń i > kto ma w dupie to, co mieliby do powiedzenia inni. Żałosne widowisko. >Kolejny pokaz chamstwa, które w TVP jak widać nadal dominuje. serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53884,1997821.html Dostala nagrode BCC za szerzenie wiedzy ekonomicznej i jest tzw ostrym piorem czyli powinienes sie domyslec ze nie bedzie opowiadac bajek dzieciom na dobranoc. PS A z wygladu Ci pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg Re: chamska Gawryluk NAGRODA Z BCC IP: *.pool.mediaWays.net 22.10.04, 15:01 Nie myl BCC z BBC, a ostre pióro może się stępić. Piszę o tym, co widziałem wczoraj i co było na żenująco niskim poziomie. P. Gawryluk jest moim zdaniem do niczego. Również od strony wizualnej. Nie mój typ. Szczególnie u kobiet jestem uczulony na chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: chamska Gawryluk NAGRODA Z BCC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:45 Masz rację i w dodatku ta okropna dykcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: chamska Gawryluk NAGRODA Z BCC IP: *.crowley.pl 22.10.04, 15:04 maksimum napisał: > Dostala nagrode BCC za szerzenie wiedzy ekonomicznej i jest tzw ostrym piorem > czyli powinienes sie domyslec ze nie bedzie opowiadac bajek dzieciom na > dobranoc. > PS A z wygladu Ci pasuje? Mnie to by nawet pasowała,jakby buzię miała zajętą czymś innym niz przerywanie rozmówcom.I nie o czytanie bajek mi chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: chamska Gawryluk NAGRODA Z BCC 22.10.04, 15:11 Gość portalu: omamiony wiedźmin napisał(a): > maksimum napisał: > > Dostala nagrode BCC za szerzenie wiedzy ekonomicznej i jest tzw ostrym p > iorem > > czyli powinienes sie domyslec ze nie bedzie opowiadac bajek dzieciom na > > dobranoc. > > PS A z wygladu Ci pasuje? > > Mnie to by nawet pasowała,jakby buzię miała zajętą czymś innym niz >przerywanie rozmówcom. Sam wiesz,ze nieraz rozmowcy sa namolni a czas programu ograniczony i co ma jakiemus gledzie pozwolic gadac godzinami bo sie dorwal do ekranu? > I nie o czytanie bajek mi chodzi :))) Czyli generalnie buzia moze byc,a okulary Ci nie przeszkadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: chamska Gawryluk NAGRODA Z BCC IP: *.crowley.pl 22.10.04, 15:32 maksimum napisał: > Gość portalu: omamiony wiedźmin napisał(a): > > > maksimum napisał: > > > Dostala nagrode BCC za szerzenie wiedzy ekonomicznej i jest tzw os > trym p > > iorem > > > czyli powinienes sie domyslec ze nie bedzie opowiadac bajek dziecio > m na > > > dobranoc. > > > PS A z wygladu Ci pasuje? > > > > Mnie to by nawet pasowała,jakby buzię miała zajętą czymś innym niz > >przerywanie rozmówcom. > > Sam wiesz,ze nieraz rozmowcy sa namolni a czas programu ograniczony i co ma > jakiemus gledzie pozwolic gadac godzinami bo sie dorwal do ekranu? Oczywiście że nie .Powinna zaopatrzyć się w skórzane ciuszki nabijane ćwiekami,dobry pejczyk i delikwenta ględzącego zbyt długo przelecieć z bicza po pośladach. > > I nie o czytanie bajek mi chodzi :))) > > Czyli generalnie buzia moze byc,a okulary Ci nie przeszkadzaja. Okulary jak i cała scenografia są passe. Program powinien odbywać się w autentycznej rzeźni. Dora w sadorynsztunku ,biczowałaby wszelkie polityczne masoświnie. Koniecznie po niemiecku,jakies ferfluchte schweine,hande hoch -tu Wartburg mógłby pare pomysłów rzucić bo nie znam niemieckiego :) I na koniec każdego programu,wielką orgię uczestników-obłudników urządzać :) Wtedy zobaczylibyśmy kto górą,kto dołem i kto z kim :))) To byłby hicior ! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: chamska Gawryluk 22.10.04, 15:55 Pamiętajmy, że to był pierwszy jej program w takiej formule. Wcześniej prowadziła rozmowy z jednym, góra dwoma osobami. A tutaj ośmiu nakręconych chłopa i każdy chce każdego przekrzyczeć. To jest raczej wina formuły programu, który wiadomo, że taki właśnie będzie, bo za dużo krzykaczy tam występuje. Ale tak jak wcześniej pisałem, ona za bardzo rozemocjonowana jest czasami. Dajmy jej jednak szansę, może się wprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: chamska Gawryluk IP: *.crowley.pl 22.10.04, 16:32 goniacy.pielegniarz napisał: > Pamiętajmy, że to był pierwszy jej program w takiej formule. Wcześniej > prowadziła rozmowy z jednym, góra dwoma osobami. A tutaj ośmiu nakręconych > chłopa i każdy chce każdego przekrzyczeć. To jest raczej wina formuły programu, > który wiadomo, że taki właśnie będzie, bo za dużo krzykaczy tam występuje. Ale > tak jak wcześniej pisałem, ona za bardzo rozemocjonowana jest czasami. Dajmy je > j > jednak szansę, może się wprawi. Skąd takie dobre serce u braci pielęgniarskiej ? Bo Dorotka najmocniej obszczekuje wspólnych wrogów ? Ni ma wyjścia ,trza dać szanse szansonistce :) Szansonista Pospieszalski też dostał i jak ładnie odpłaca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: chamska Gawryluk 22.10.04, 16:59 Gość portalu: omamiony wiedźmin napisał(a): > Skąd takie dobre serce u braci pielęgniarskiej ? > Bo Dorotka najmocniej obszczekuje wspólnych wrogów ? Obszczekiwanie komuchów jest niczym więcej jak tylko objawem zdrowego rozsądku. > Ni ma wyjścia ,trza dać szanse szansonistce :) > Szansonista Pospieszalski też dostał i jak ładnie odpłaca :))) Ja wiem, że Ty byś wolał "demokrację", w której o dekomunizacji rozmawialiby jedynie Michnik, Frasyniuk, Rakowski i Kiszczak, ale ich czas się skończył. Polecam dzisiejszy wątek Lupusa o końcu salonów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Festiwal Ministrantów Nienawisci IP: *.crowley.pl 22.10.04, 20:30 goniacy.pielegniarz napisał: wiem, że Ty byś wolał "demokrację", w której o dekomunizacji rozmawialiby > jedynie Michnik, Frasyniuk, Rakowski i Kiszczak, ale ich czas się skończył. > Polecam dzisiejszy wątek Lupusa o końcu salonów w Polsce. Obiecałem Pierwszemu,ze będę się starać nie bluzgać. Więc nie namawiaj mnie do czytania basinych i lupusich kawałków :) Chcę wytrwać :))) Czytałeś opinię K.Kutza o "Warto rozmawiać" czyli Festiwalu Ministrantów Nienawiści ??? Kolejny omamiony ??? Odpowiedz Link Zgłoś