kadziteusz 15.09.19, 12:14 Najważniejsze jest pińcet + studioopinii.pl/archiwa/194869 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszo-lom-z-rm Re: Aż strach się bać 15.09.19, 12:33 Mam dłuższy staż i więcej wątków mi wywalili nie mówiąc już o tym ile razy mnie trwałe zbanowali ... Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz Re: Aż strach się bać 15.09.19, 12:42 oszo-lom-z-rm napisał: > Mam dłuższy staż i więcej wątków mi wywalili nie mówiąc już o tym ile razy mnie > trwałe zbanowali ... , Znaczy mam rację, ze cię nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Aż strach się bać 15.09.19, 12:51 oszo-lom-z-rm napisał: > Mam dłuższy staż i więcej wątków mi wywalili nie mówiąc już o tym ile razy mnie > trwałe zbanowali ... To czuj się jako dziecko szczęścia. U nas w kosmosie byś był potraktowany pestycydem. Odpowiedz Link Zgłoś
kadziteusz W kosmos wylatują najlepsze watki krytykujące 15.09.19, 16:47 ktos_z_kosmosu napisał: > oszo-lom-z-rm napisał: > > > Mam dłuższy staż i więcej wątków mi wywalili nie mówiąc już o tym ile raz > y mnie > > trwałe zbanowali ... > > To czuj się jako dziecko szczęścia. > U nas w kosmosie byś był potraktowany pestycydem. PiS i samego NI Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W kosmos wylatują najlepsze watki krytykujące 15.09.19, 19:16 kadziteusz napisał: > PiS i samego NI Zapewne twoje to wątki :) Odpowiedz Link Zgłoś