borrka 17.09.19, 16:54 Jestem niedopoinformowany, więc pytam: czy to prawda, że wielebny ojciec Szydło zrobił bambino ? Komu zrobił? Mam nadzieje, że bez żadnych in-witrów. A jaka płeć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Hello everybody ! 17.09.19, 17:02 Jak rany, ludzie, też się macie czym ekscytować. Zrobił to zrobił, znaczy sprawny jest i nic mu nie brakuje. Albowiem Pismo powiada: Bądźcie płodni i rozmnażajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Cieszymy się szczęściem babci ! 17.09.19, 17:10 A epidiaskop wyprawkę godną dał ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Cieszymy się szczęściem babci ! 17.09.19, 17:12 Z tych ciuszków, co zalewska kradła. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Cieszymy się szczęściem babci ! 17.09.19, 17:43 Będą musieli uchwalić jakieś specjalne +. Proponuję robocza nazwę tej ustawy „Podsutannowe+”. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Hello everybody ! 17.09.19, 17:22 borrka napisał: > Jestem niedopoinformowany, więc pytam: > czy to prawda, że wielebny ojciec Szydło zrobił bambino ? > > Komu zrobił? > Mam nadzieje, że bez żadnych in-witrów. > A jaka płeć ? Tego dowiesz się tylko na OKO.PRESS lub na #silnirazem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Hello everybody ! 17.09.19, 17:36 Czy Tvpis nie pogratuluje babci Beci? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Hello everybody ! 17.09.19, 17:41 No właśnie, czy babcia Becia jest szczęśliwa? Edek chyba odsapnął. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Hello everybody ! 17.09.19, 18:31 kolor napisał: > Czy Tvpis nie pogratuluje babci Beci? TVP nie jest dla mnie żródłem rzetelnych wiadomości zarówno jako TVPO jaki teraz jako TVPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Hello everybody ! 17.09.19, 18:40 Najważniejsze, że siostry Karnowskie są dla ludzikowa wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Hello everybody ! 17.09.19, 18:19 Pewne jest, że siostry Karnowskie, których twórczość ludzikow gorliwie dystrybuuje, o tym nie napiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Hello everybody ! 17.09.19, 18:09 Moje szczere gratulacja dla babci Szydlo ,dziadka Edka Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Hello everybody ! 17.09.19, 18:33 man_sapiens napisał: > Wzorowa polska rodzina. czyli to jest już fakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Hello everybody ! 17.09.19, 18:41 a imię już znane? Stawiam na Jarosław Lech lub Maria Magdalena. CZy zakłady sa już obstawiane? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Hello everybody ! 17.09.19, 19:59 Kocia łapa w tej rodzinie przejdzie. Pisi lubią koty. Niechby spróbowali nie. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Hello everybody ! 17.09.19, 18:51 Umberto Eco w Wahadle Foucaulta wspominał okolicznościowy tytuł "Cnotliwe macanki". Tu otrzymujemy więcej. Wielbiciele Ojca Dyrektora odbędą specjalny cykle rozmów niedokończonych na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Hello everybody ! 17.09.19, 19:13 branzlują się a nie myjąc rąk maczają je w zasobnikami z wodą na wejściu, a niewiasty też tam ręce maczają. A z reklam w TV wiem, że maja upławy i świądy to się drapią i stąd jest tyle niespodziewanych poczęć. Praktyka z basenów publicznych też za tym przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Hello everybody ! 17.09.19, 20:31 O płci, której ono zrobił, nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś