Dodaj do ulubionych

"Bochater" Duda

02.02.20, 13:09
nie pojedzie na obchody 10 rocznicy tragedii smoleńskiej, pewnie i nasze dobro narodowe w czystej postaci Kaczyńskiego również tam nie zawita, o reszcie tej swołoczy nie wspomnę bo się na samą myśl o wyjeździe do Smoleńska dostają dyspepsji, ale jacy oni są mocni w gębach, jak to potrafią zza pleców obrażać. A czy cykor nieleczony pojedzie/poleci/popłynie? Bo pytanie kto z tych pisiorów tam był, jest bezzasadne.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25655514,rocznica-katastrofy-smolenskiej-pan-prezydent-osobiscie-nie.html
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: "Bochater" Duda 02.02.20, 13:31
      Dobra decyzja .Już totalni czekają na okazję.A później zwalą winę na Putina.Hitem dnia jest wizyta Emmanuela Macrona. I tu hicior Marszałek Senatu Tomasz Grodzki poinformował na konferencji w Rzeszowie, że na początku lutego ma go odwiedzić prezydent Francji Emmanuel Macron.
      – 3 lutego, niedługo, ma do mnie... ma mnie odwiedzić prezydent Macron, który jest jednym z tych, którzy uważają „dajcie sobie spokój z tą Polską” – mówił na konferencji w Rzeszowie Grodzki.Podziwiam go i Kidawę -Błońską.Platfusy mają taki feler ,że dobry Bóg na starość .Odebrał im rozum.Ja cię kręcę.
    • m.c.hrabia Re: "Bochater" Duda 02.02.20, 13:41
      Tak samo tchórzliwy kundelek jak jego pan...
    • boblebowsky Re: "Bochater" Duda 02.02.20, 13:43
      Obstawiam, że wywiad Maciory znalazł mocne dowody na spisek, wybitni politycy tej rangi są przecież narażeni podwójnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka