Dodaj do ulubionych

Hakowanie Dudka

05.02.20, 10:52
Chyba nikt nie ma już wątpliwości, że Dudek gotów jest podpisać im wszystko, ułaskawić ich w dowolnej sprawie, a nawet publicznie wycałować tam, gdzie wy się domyślacie, a ja wstydzę się powiedzieć.

Myślicie, że robi to z własnej, nieprzymuszonej woli i z czystej miłości do tych dwóch kurdupli, których nazwiska zaczynają się na K.?

Myślicie, że Dudek nie został gruntownie prześwietlony przez służby i że nie znaleziono w jego życiorysie takiego gówna, które gwarantowałoby pełną dyspozycyjność i uległość?

Ależ znaleziono - tak samo jak w cv Banasia - a różnica między Dudkiem i Banasiem jest tylko taka, że w przypadku Mariana sprawa już się rypła, a w przypadku Adriana - jeszcze nie.
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Hakowanie Dudka 05.02.20, 11:32
      A wiesz co, myślimy. Dudek został namaszczony ze względu na swoje posłuszeństwo wobec przełożonych, a na gówno uczciwie zapracował przez te pięć lat.

Chociaż wykluczyć nie można, że owszem, to samo posłuszeństwo wibec starszych wpędziło go w przeszłości w jakieś gówno, chociaż chyba żadne przeszłe gówno nie może się równać z obecnym.
      • witek.bis Re: Hakowanie Dudka 05.02.20, 11:47
        Ja oczywiście w żaden sposób go nie usprawiedliwiam, a wręcz przeciwnie - nic nie usprawiedliwia wykręcania się od odpowiedzialności za jakieś własne sprawki w taki sposób, że ładuje się w szajs całą umiłowaną ojczyznę.
        Ale trudno mu odmówić pewnej logiki rozumowania - przestępstwa polityczne nie są w naszym kraju karane, natomiast te inne - np. korupcyjne - czasem są.
        • yoma Re: Hakowanie Dudka 05.02.20, 11:53
          Obalanie ustroju przemocą? Od dziesięciu lat do dożywocia, o ile dobrze pamiętam (mogę się mylić w dolnych widełkach).
        • yoma Re: Hakowanie Dudka 05.02.20, 11:55
          PS W życiu bym nie podejrzewała, że usprawiedliwiasz, nie ciebie :)
    • szwampuch58 Re: Hakowanie Dudka 05.02.20, 11:37
      Od UE oberwiemy wszyscy z wyjątkiem pisich złodziejskich kolaborantów z kaczystowskim okupantem, którzy nawet na zwłokach Rzeczpospolitej się jeszcze skutecznie wyżywią.
      • yoma Re: Hakowanie Dudka 05.02.20, 11:55
        To i mówię, szykować miękkie lądowanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka