Dodaj do ulubionych

Duda zafrasowany

13.03.20, 17:54
Razem z Szumowskim studiują jakieś grafiki, pewnie kto i ile dostał kasy, czekam na zdjęcie Dudy jak msze prowadzi, zdjęcia Dudy z operacji neurochirurgicznej bez narkozy, czekam na zdjęcia z lądowania Dudy na Marsie, zdjęcia Dudy ze środka ziemi, takiej żenującej kampanii to jeszcze nikt o zdrowych zmysłach nie widział, czy on naprawdę te ponad połowę Polaków traktuje jak idiotów? Infantylny i dowcipny jak na pisiora przystało, typowy syn pisizmu, mało rozumny, ale jaki wierny, ostatnio zrobili go w klacz, a ten łazi dumny że mało co nie podpisał 10 dużych baniek.

natemat.pl/302319,duda-i-szumowski-czytaja-o-koronawirusie-internauci-krytykuja-zdjecie
Obserwuj wątek
    • motocyklista175 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 17:59
      Wybory.Trzeba pisiemu motłochowi pokazać zatroskanego losem Polski pisiego kandydata....
      • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:21
        motocyklista175 napisał(a):

> Wybory.Trzeba pisiemu motłochowi pokazać zatroskanego losem Polski pisiego kand
        > ydata....

Ty się może zajmij POkazywaniem zatroskanej kandydatki POKO.
        • motocyklista175 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:23
          A już się martwiłem, że obrazisz się za "'pisi motłoch".......
          • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:28
            A ty nie obrazisz się na "leminze barachlo"?.
          • adria231 Re: Duda zafrasowany 14.03.20, 07:39
            Du.a objawił się wczoraj w mundurku harcerskim. Na obóz wybiera się? To mistrz przebieranek w słowach i czynach. Doradza mu krawcowa Agaty ?
      • boblebowsky Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:30
        motocyklista175 napisał(a):

> Wybory.Trzeba pisiemu motłochowi pokazać zatroskanego losem Polski pisiego kand
        > ydata....

Dokładnie, to była zwykła sesja fotograficzna na potrzeby kampanii, miało wyjść naturalnie a wyszło jak tania reklama.
    • boblebowsky Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:06
      czandra3 napisał:

> Razem z Szumowskim studiują jakieś grafiki, pewnie kto i ile dostał kasy, czeka
      > m na zdjęcie Dudy jak msze prowadzi, zdjęcia Dudy z operacji neurochirurgicznej
      > bez narkozy, czekam na zdjęcia z lądowania Dudy na Marsie, zdjęcia Dudy ze śro
      > dka ziemi, takiej żenującej kampanii to jeszcze nikt o zdrowych zmysłach nie wi
      > dział, czy on naprawdę te ponad połowę Polaków traktuje jak idiotów? Infantylny
      > i dowcipny jak na pisiora przystało, typowy syn pisizmu, mało rozumny, ale jak
      > i wierny, ostatnio zrobili go w klacz, a ten łazi dumny że mało co nie podpisał
      > 10 dużych baniek.
      >
      > natemat.pl/302319,duda-i-szumowski-czytaja-o-koronawirusie-internauci-krytykuja-zdjecie

Kampania trwa w najlepsze. Co prawda inni mają trochę ograniczone pole, ale kto by się drobiazgami przejmował.
    • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:17
      czandra3 napisał:

> Razem z Szumowskim studiują jakieś grafiki, pewnie kto i ile dostał kasy, czeka
      > m na zdjęcie Dudy jak msze prowadzi, zdjęcia Dudy z operacji neurochirurgicznej
      > bez narkozy, czekam na zdjęcia z lądowania Dudy na Marsie, zdjęcia Dudy ze śro
      > dka ziemi, takiej żenującej kampanii to jeszcze nikt o zdrowych zmysłach nie wi
      > dział, czy on naprawdę te ponad połowę Polaków traktuje jak idiotów? Infantylny
      > i dowcipny jak na pisiora przystało, typowy syn pisizmu, mało rozumny, ale jak
      > i wierny, ostatnio zrobili go w klacz, a ten łazi dumny że mało co nie podpisał
      > 10 dużych baniek.
      >
      > natemat.pl/302319,duda-i-szumowski-czytaja-o-koronawirusie-internauci-krytykuja-zdjecie

Czandra!!!. Obsesje można z dobrym skutkiem leczyć. Nie żartuje. To prawda.
      • czandra3 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:30
        Już niedługo lechujek Jasiu, będzie dawał nam maluczkim, grafiki tygodniowe, o kim nam wolno pisać i w jakim tonie.
        Weź, nieprzesadnie inteligentny Jasiu, daj sobie i mi spokój, mam wyrobione zdanie o tobie i stanie twojego, cholera, jak to napisać, sprytu, przebiegłości, intuicji, bo rozumu, mi przez klawiaturę nie przejdzie, i tego twoje pseudodowcipne wypociny cieszą li tylko ciebie, tak sobie piszę, bo wiem że do ciebie to nie dotrze, ciebie chroni pole błogosławionej głupoty.
        • czandra3 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:32
          Miast te napisałem tego nie wiem dlaczego.
          • taniarada Weź melisę z czosnkiem 13.03.20, 18:35
            czandra3 napisał:

> Miast te napisałem tego nie wiem dlaczego.
            Sam widzisz że nie panujesz nad słowem pisanym.Po co obrażasz Lecha?
          • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:42
            Ile razy będziesz zakładał wątki na ten sam temat? Nie możesz pisać w poprzednim który odnosi się do tego samego? Zapetliles się w jednym temacie i walkujesz go codziennie. Stąd moje pytanie o dręczące cię obsesje i próba zwrócenia ci uwagi na to co robisz bo większość pacjentów klinik psychiatrycznych nie zdaje sobie sprawy z tego co codziennie robi. Niektórzy nawet tracą POczucie czasu.
            • czandra3 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:47
              A podaj Jasiu jakiż to wątek powielam? Skoro Duda codziennie dostarcza mi rozrywki, więc dlaczego nie mam się tym podzielić z ludźmi normalnymi? A to że tegonie rozumiesz nie moja Jasiu wina.
              • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 20:14
                Choćby ten też o Dudzie.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,169547838,169547838,PiS_wyrolowal_Dude.html

Ile razy bym nie wszedł na wątek twojego autorstwa to ty piszesz o Dudzie. Ale OK. Skoro robisz to świadomie i celowo to jestem w stanie to zrozumieć. Myślałem że sobie nie zdajesz sprawy z tego że piszesz ciągle to samo zmieniając jedynie szyk w zdaniu.
                Nie będę się już wtrącał do twoich nowych wątków, ale na ten sam temat. To się robi nudne.
      • peace2u Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:04
        on nienawidzi Dude z calego serca i nic na to nie poradzisz
        On bedzie mial problem jak Duda wygra wybory
        Problem z nienawiscia do kogos jest taki ze predzej czy pozniej uderzy to w stan zdrowia nienawidzacego.
        Nie zapominajmy, ze w 80 procentach jestesmy zbudowni z wody a tu pokazane jest co sie dzieje z woda pod wplywem umyslu
        MASARU EMOTO - CZARODZIEJ WODY [napisy PL kliknij na CC]
        • czandra3 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:14
          Nie wiem kim jesteś, ale wiem jedno za normalny to ty nie jesteś, nie wolno krytykować Dudę, bo to obsesja, a jak mieliście ryje pełne jadu w stosunku do Komorowskiego to było w normie?
          A z wodą to lepiej pisz do kaczyńskiego, on z natury lubi wodę, a te czary dla maluczkich umysłem, to na waszym spędzie staruszków pokazuj.
          • yoma Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:19
            Błoto. Nie wodę.
            • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 20:16
              yoma napisała:

> Błoto. Nie wodę.

Błoto lubi Jażdzewski. No i oprócz błota lubi jeszcze zwierzęta domowe razem z nim w tym błocie.
          • peace2u Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:21
            nawet nie widzisz ze nienawidzisz Dude? :D
            jakbym tylko ja ci to powiedzial to moglbys mowic, ze jestem nienormalny ale to chyba juz pare osob to wyrazilo a z pewnoscia wiecej zauwazylo, ze jestes monotematyczny.
            Poza tym ja np nie lubie Tuska i Komorowskiego ale nie przyszloby mi do glowy zakladac dziennie kilku watkow co znowu s3,14erdolili :D Dzkoda na nich marnowac czas i energie.
            Ale twoj wybor - robta co chceta
            • yoma Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:24
              Dudy, kurrrrr...! Kogo czego dudy!
              • peace2u Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:33
                ale "polonistka" z ciebie :D
                • yoma Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:36
                  Dentystka raczej. Od lat proszę waszych prowadzących, żeby was wysyłali na kursy doszkalające, bo zęby bolą patrzeć.
                  • peace2u Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 22:17
                    prowadzacych? :D bredzisz
                  • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 22:32
                    yoma napisała:

> Dentystka raczej.

Don nas Boże Mahomecie przed tymi dentystami

Spraw aby dentyści zniknęli, a zostali stomatolodzy w RP.
                    • lechutek1966 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 22:32
                      Broń. Sorki
    • taniarada Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:33
      Byś w tych dniach nie hejtował i dał sobie na wstrzymanie .A nie pieprzył farmazony.Nie możesz bez nich wytrzymać.Nie napiszesz nic pozytywnego tylko jakieś fekalia wklejasz.Podesłał samolot narciarzom .Tego nie napiszesz tylko bzdury.Wyluzuj ,pomóż ludziom starszym .Jeśli jesteś człowiekiem .
      • czandra3 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 18:40
        Tobie na pewno nie pomogę. To jest news, podesłał narciarzom samolot, a za czyje to on dany samolot podesłał, czyżby za moje i innych płacących podatki, nie lepiej bedzie gdy związek sam załatwia powrót, a ten nieudany kandydat przekaże te pieniądze, na respiratory, ale to za trudne na taki pusty łeb jak twsój.
      • man_sapiens Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 20:21
        taniarada napisał(a):
        > Byś w tych dniach nie hejtował

A chorym na raka faka, zamiast 10mld., taniasz.
    • cogito50 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 19:13
      w tle telewizor a na nim tvp ukochanego kurskiego.
    • x2468 Re: Duda zafrasowany 13.03.20, 20:11
      Probuje dorownac Putinowi. Z Szumowskim pewnie rozmawiali o warunkach sniegowych w Piemoncie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka