Dodaj do ulubionych

Białoruś pod lupą Samoobrony

IP: *.zabrze.net.pl 23.10.04, 01:21
Lepper wodzu prowadz!!! do boju
Obserwuj wątek
    • Gość: oburzony Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 01:22
      Jestem bardzo ciekaw, kto popiera tych pseudo-chlopow?
      Przeciez od dawna wiadomo, ze to byla ubecja i beton PZPRowski.
      We wszystkich liczacych sie glosowaniach w Sejmie stawali po stronie SLD i
      towarzysza Millera.
      Trzeba byc na prawde slepym, albo nie chciec tego widziec.
      Sympatie tych ludzi do bialoruskiej tyranii sa kolejnym dowodem na to kim sa
      ci ludzie, na pewno nie dzialaja w interesie Polski, moze w swoim wlasnym,
      ale raczej ich sympatie sa wyraznie okreslone.
      Tesknia za radzieckim systemem i radziecka dominacja - widac lubia czyscic
      radzieckie buty.
      • lindow1 Re: Białoruś pod lupą Samoobrony 23.10.04, 11:51
        Hej Oburzony! Kiedy byłeś na Białorusi ostatnio oczywiście, nie za władzy tzw.
        ludowej z Pociągiem Przyjaźni? Wyglądzasz mi na prawdziwego Polaka. Wiesz co
        mówisz, czy tylko mówisz co wiesz? Samoobrona to taka "kurwikowa" partia
        małojców i różnej sfrustowanej inaczej zbieraniny.Ale Lepper przy całej swojej
        cwaniacko - remizowej aparycji i zachowaniach wierzy w to, co widzi. I dał temu
        wyraz . Kiedy widzę te manipulacje medialne obrzydzające interesownie Polakowi -
        katolikowi jego wschodnich sąsiadów, obzrydzające przy pomocy kłamstw,
        niedomówień, sugestii, zwykłego ściemniania przy pomocy jakichś "baterów" i hgw
        skąd biorą, żeby użyć sformułowania kardynała Glempa - takich piesków
        dziennikarskich, to nasuwa mi się jedno, jedyne stwierdzenie: za tzw. komuny
        manipulowanie opinią społeczną to było małe piwo, betka, żarty niewinnego
        oseska. No więc kiedy byłeś ostatnio na Białorusi i porozmawiałeś z tym
        biednymi lecz zadowolonymi z tego , co mają ludzmi. Rzecz jasna , że nie mówię
        o tej nowej garstce prących do władzy ambitnych, młodych zaprzańców swoich
        korzeni. Oni dla nas, Polaków, też będą kiedyś tylko "ruskimi"
        albo "białorusami" czyli naszymi murzynkami Bambo
        • Gość: źrenica no, no POJECHALI NA PRAKTYKI... PEWNIACY!!! IP: *.toya.net.pl 23.10.04, 20:56
          ale to dobrze, mamy jaśniejszą sytuację... TAKIE ŚWIADECTWO!!!!
      • Gość: Olek Chodzi o kasę i azyl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:00
        Lepper to idiota, ale chyba wie, że takie stanowisko w sprawie Białorusi nie
        pomaga wizerunkowi jego ani Samoonany. Więc dlaczego to robi? Sądzę że dostaje
        kasę od Łukaszenki. I promesę azylu, gdyby mu się u nas nareszcie ABW lub CBŚ
        chciał dobrać do d. A to się stanie po wyborach gdy odejdą stamtąd sługusy SLD.
    • Gość: Finwal Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.net.autocom.pl 23.10.04, 01:24
      A może to zapowiedź przeprowadzki na wschód ... Ech, rozmażyłem się.
    • Gość: XYZ Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.proxy.aol.com 23.10.04, 02:15
      TOW. LEPPER wam to sie w glowie strasznie popierdolilo, czy wiecie ze
      NIMIACHY wykupuja okolice Darlowa iDarlowka, i co wy nato towarzyszu. Gdzie
      bedziecie mieszkac? CHyba na BIALORUSI tam wasze przwznaczenie. Pozdrawlaju
      was.
    • Gość: polak Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 02:17
      I tak wódz Leper został łukaszystą. Będzie miał w statucie: "Łukaszyści
      wszystkich komunistów łączta się. Kupy nikt nie ruszy". Stare dobre
      powiedzienie mówi: "jak się ch.... urodził kanarkiem nie zdechnie".
      • Gość: KWIATUSZEK Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.dyn.optonline.net 23.10.04, 04:55
        Ten burak caly czas brak mu wyobrazni nadal nie wierzy ze,buraka na wiosne
        zasadza a jesienia wykopia,indetyczna role odegral kolezka po kondzieli w Dumie-
        Zyrinowski-tak buraku Lepert?

d
        • Gość: Josef Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 23.10.04, 05:54
          Czy nie było żadnego polskiego dziennikarza w czsie wyborów na Białorusi??Nikt
          nic nie pisze jak w rzeczywistości było,a tylko wszyscy krytykują.A może tam
          naprawdę nic się nie działo,tylko nasza polska nagonka działa??W telewizji są
          migawki,ale pojedyncze i jeszcze do końca nie wiadomo kiedy były kręcone.Wydaje
          mi się,że media ludzmi manipulują ,a ludzie się niepotrzebnie podniecają!!!
          • Gość: lala Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:18
            Joze fie, Jozefie... kupcie se nowa glowe bo stara juz sparciala..
    • Gość: kr Glosuj na Leppera-bedziesz mial nastepne wybory IP: *.abhsia.telus.net 23.10.04, 06:33
      po bialorusku.
    • Gość: polonus Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.243.116.147.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 23.10.04, 06:38
      chciales chyba kmiocie prowadz do ...gnoju....!!!
      • Gość: samobrona... Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 06:49
        Jedynie Josrf przytomnie zwrócił uwagę, że umysły wszystkich wczesniej
        piszących na forum są ukształtowane przez media, które jak powszecznie wiadomo
        polskie nie są. Media ukształtowały wasze umysły grając półsłówkami, wyrwanymi
        z kontekstu zdaniami, umiejetnie manipulując filmowymi relacjami.. A przecież
        Lepper i jego delegacja mówił tylko o faktach, które widział podczas
        jednodniowego pobytu na białorusi w dniu wyborów (za zgodą marszałka Sejmu).
        Nigdzie nie usłyszałem ani nie zobaczyłem aby Lepper wychwalał reżim
        Łukaszenki. Trzeba było głąby posłuchać jego wypowiedzi dla 1 programu
        POLSKIEGO (jeszcze) RADIA. A co do obaw pismaków z pejsiastej wyborczej gazety
        co do Mateusza Piskorskiego, którzy bez tołku wypominają mu jego przeszłość z
        okresu studiów to się w sumie nie dziwię. Wszystko co jest związane z ideologią
        nazistowską musi w nich budzić skojarzenia z kominem Oświęcimia. Czyżbyscie wy
        i inne media będące w rękach pejsiastego kapitału w tym oszalałym ze strachu
        przed Lepperem działaniu zapomnieli, że jesteście agentami globalnego kapitału,
        któremu marzy się kolejny kąsek rynku światowego jakim jest po wchłonięciu (40
        mln) Polski (7 mln) Białoruś. Obudźcie się !!!
        • Gość: Lilia Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.adsl.pi.be 23.10.04, 07:51
          No dobra, dzieci, czas na wasze codzienne lekarstwa. A samobrona jako najciezej
          chory dostanie dzisiaj podwojna dawke i zostanie przypiety do lozka, zeby sobie
          w nocy krzywdy nie zrobil basenem.
          Boze, gdzies ty sie chlopie taki uchowal?! W stogu siana za domem leppera!?
          • Gość: woj Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 07:55
            Zamiast lekarstw proponuje bilet w jedna strone na Bialorus. Ja stawiam.
            • Gość: zgredziol WOJ!!!!!!!!!1 IP: *.chorzow-jedenastego.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 11:28
              Nie unieszczesliwiaj Bialorusinow takim gestem!!! Banda Lukaszenki to i tak za
              duzo na ten znekany narod!!!
        • Gość: zgredziol co oni mogli widziec???!!! IP: *.chorzow-jedenastego.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 11:22
          To buractwo z "szamboobrony" nie bylo w stanie nic widziec!!! Byli opici do
          nieprzytomnosci!!! Wiec pozostal im tylko belkot lojalny wobec nalewajacego
          alkohol ...
          Alienowac "szamboobrone" i "lpr"!!
        • Gość: zainteresowany Drugi Piskorski IP: *.chello.pl 23.10.04, 12:16
          Czy to jakaś rodzina z delegatem do PE?
          Kiedy obronił doktorat i na jaki temat (w 3 lata - to bardzo szybko jak na
          polskie stosunki) ?
    • Gość: Piotr z Chrzanowa Zachlany świński ryj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 07:46
      Jak Lepper mógł cokolwiek widzieć skoro cały czas był zalany.
      Po tej opuchniętej ogorzałej mordzie widać że za kołnierz nie wylewa.
    • Gość: ats Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: 80.109.9.* 23.10.04, 07:58
      mistrzu lepper ty nam pokazesz swietlana przyszlosc republika
      burakland kocha cie wodzu
    • Gość: Analityk Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: 194.152.131.* 23.10.04, 08:08
      Zadziwiajaca jest glupota maluczkich polaczkow dajacych sie tak latwo
      manipulowac przez cwierc-inteligentnych ludzikow koszernego zurnala.
      • Gość: mkspolem Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.10.04, 12:31
        Gość portalu: Analityk napisał(a):

> Zadziwiajaca jest glupota maluczkich polaczkow dajacych sie tak latwo
        > manipulowac przez cwierc-inteligentnych ludzikow koszernego zurnala.

lol... Odezwal sie Polakozerca!
    • Gość: Julian Kosik Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 08:17
      Zapraszam na:
      www.samoobrona.org.pl/pages/02.Partia/03.Stanowiska/index.php?document=/14.html
      • Gość: Glob Ale sie porobilo !!!! IP: *.dyn.iinet.net.au 23.10.04, 08:36
        Ten kraj w ktorym jeszcze nie rzadza Zydzi jest niedemokratyczny i zacofany.
        Kraj taki jak Polska, w ktorym jedna trzecia Narodu przymiera glodem jest
        demokratyczny i nowoczesny, a wiekszosc ludzi, ktorzy wypowiadaja sie na forum
        jest tak "swiatla" i "postepowa", ze nie widzi zupelnie wlasnego smrodu.
        Czytajcie hasla Globalistow. Moze to Was oswieci???

www.grazingsheep.com/artp/glob/nwo-cyt.htm
    • Gość: czerwony Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 23.10.04, 08:43
      a ja się zapytuje: i co z tego? Bardziej wierze im bo byli i widzieli niż
      autorowi tego artykułu który powtarza to co mu kazała zachodnia agentura
    • Gość: leo czy klamca ktory zawsze klamie IP: 5.5R2D* / *.pg.com 23.10.04, 09:04
      to jak klamie to klamie to czy mówi prawdę ???
    • Gość: joj Banda durniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:15
      SamaBrona to sciek wszelkiego plugastwa i tyle.
    • Gość: sdfg PEWNIE,ŻE WYBORY WPORZĄDKU-TYLKO WYNIK SFAŁSZOWANO IP: *.chello.pl 23.10.04, 09:20
    • Gość: 23 Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:00
      TOWARZYSZE Z GAZETY WYBORCZEJ DALEJ WSPIERAJCIE TO CZERWONE ŁAJNO,TZN. SLD ,
      KTÓRE W IMIĘ WŁASNYCH INTERESÓW ZROBI WSZYSTKO , ABY BYĆ PRZY KORYCIE, DLATEGO
      SZUKAJĄ TAKICH KOALICJANTÓW JK SAMOBRONA, GDZIE JEST BARDZO DUŻO CVZERWONEGO
      ŚMIECIA.
    • Gość: Saint -Just Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 23.10.04, 10:13
      "Nie do przyjęcia jest twierdzenie,iż po upadku komunizmu jedyna alternatywą
      jest kapitalizm". Społeczna gospodarka rynkowa z ograniczoną ale znaczną rola
      państwa ..to propozycja Samoobrony.Program społeczno gospodarczy Samoobrony RP -
      to szansa wydarcia Polski z krwiożerczych gardeł kapitalistycznych wampirów.
      Nic dziwnego,że te KRWAWE BESTIE tak WYJĄ i SZCZEKAJĄ ze strachu przed widmem
      ich ZAGŁADY bliskiej bardzo bliskiej z pomocą SAMOOBRONY RP i jej programu
      REANIMACJI PAŃSTWA POLSKIEGO i jego NARODU ,umęczonego i wyniszczonego 15 letnią
      BESTIALSKĄ SAMOWOLĄ kapitalistycznych BARBARZYŃCÓW !!!
      BÓJCIE się KACI POLSKI bo SPRAWIEDLIWOŚĆ was nie OMINIE a za wasze krwią
      poplamione zyski KUPICIE sobie LUKSUSOWE "domki wieczności" i kwatery
      w "ALEJACH POTĘPIONYCH" !!!
    • Gość: CYTATLepper.com.pl Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 10:42
      "W tym dniu, w niedzielę w tych lokalach, gdzie ja byłem, przeprowadziłem
      rozmowy z opozycją, z mężami zaufania opozycji - żaden z nich nie powiedział ani
      mnie, ani przedstawicielom, którzy tam przychodzili przy mnie również z innych
      państw, że urna była nie zaplombowana, że była pusta i tak dalej, wszyscy
      powiedzieli, że jest wszystko w porządku. Więc jeżeli oni tak stwierdzili,
      jeżeli ja nie stwierdziłem nic innego, to co ja mogę powiedzieć?..."
    • Gość: Annette zaorac leppera i innych pojeb.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:04
      mam dosyc czytania bzdur o tym palancie dosyc dosyc, niech go ktos do cholery w
      ciemnym wreszcie kacie utlucze.. tego pieprzonego "obronce" praw czloweika ,
      demokracji itd.... jabym byla Bialorusinka to bym gnoja dopadla!!!!!!
      Swoja droga, kots sie moze orientuje jak pomoc Bialorusinom?
      • Gość: wawiak Re: zaorac leppera i innych pojeb.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 11:22
        > Swoja droga, kots sie moze orientuje jak pomoc Bialorusinom?

Nikt. Oni sami nie wiedza, bo swiadomi są ze jesli jakims cudem obalą system
        łukaszenkowski to wszystko sie tam zawali i bedzie znacznie gorzej niz u nas w
        1989. A jak Łukaszenki nie obalą, to cywilizacyjnie i gospodarczo zostaną
        daleko z tyłu za sasiadami. Wpadli jak sliwka w gow.o jednym slowem, ja im
        bardzo wspolczuje.
      • lindow1 Re: zaorac leppera i innych pojeb.... 23.10.04, 12:14
        Gość portalu: Annette napisał(a):

> mam dosyc czytania bzdur o tym palancie dosyc dosyc, niech go ktos do cholery
        w
        >
        > ciemnym wreszcie kacie utlucze.. tego pieprzonego "obronce" praw czloweika ,
        > demokracji itd.... jabym byla Bialorusinka to bym gnoja dopadla!!!!!!
        > Swoja droga, kots sie moze orientuje jak pomoc Bialorusinom?
        Brawo Anetta. TY jesteś prawdziwa 100 proc.Polka! Podkochujesz się zapewne w
        swoim młodym wikarym, który też nie lubi Łukaszenki, bo nie lubi go także jego
        proboszcz, a już najbardziej nie lubi Ich wszystkich i tego Łukaszenkę przy
        okazji sam biskup. Przecież oni wszyscy to prawosławni. Nawet nasi księza
        naszego Pana Boga, sam ich biskup a może już kardynał Kondrusik wygląda prawwie
        jak ruski pop - prawda? A jak pomóc Białorusinom, już ci mówię: trzeba
        poprostu po polsku zająć się swoimi śmieciami, a Białorusinów, ten biedny
        naród niechaj "polski Pan" zostawi w spokoju, jeśli oni sami nie proszą nas o
        pomoc.
    • Gość: j23 Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.10.04, 11:22
      Wy naprawdę nie kumacie o co chodzi?! Ile Lep(per) może stracić w Polsce?
      Kilkudziesięciu? A ile może zyskać jego kilkunastu przydupasów finansujących
      tego debila? Tu chodzi o gigantyczne kontrakty na Białorusi! Pewnie zdajecie
      sobie sprawę co na Bialorusi oznacza zielone światło dane od samego dyktotora
      Łukaszenki!!!
      Przecież tu chodzi tylko o to: ZIELONE ŚWIATŁO I KART BLANCHE OD ŁUKASZENKI !!!
      Reszta przyjdzie z pomocnym skorumpowanym zapleczem Samoobrony i kapitalem
      niewiadomego pochodzenia.
    • Gość: Ja, Polak UPORZADKOWAC DOM POLSKI IP: *.73.156.15.ip.tele2adsl.dk 23.10.04, 11:30
      Brakuje mi w Polsce czasopisma, które podjeloby dyskusje z "-izmami" z chorymi
      teoriami Samopotwora (samoobryony) i innych "narodowców". Czasopisma majacego
      dobre korzenie w spoleczenstwie polskim. Sadze, ze demaskowanie chorych
      ideologii pomogloby przecietnemu Kowalskiemu wybrac to co jest dla Polski dobre
      i ma przyszlosc, to co nie doprowadzi nas do obledu.

GW ma profil dziennika informacyjneg, zas tu jest potrzebne czasopismo, kt. z
      zalozenia podejmuje dyskusje i... podejmie leczenie. W gronie tym powinni
      znalezc sie niezalezni dziennikarze, socjologowie, psychologowie, tolerancyjni
      przedstawiciele duchowienstwa róznych wyznan - od chrzescijanskiego po
      zydowskie, kt. stanowilyby trzon gazety oraz inne reprezentowane w Polsce
      wyznania i ideologie kt. nie sa ideologiami skrajnymi.

Brakuje mi tez poruszania tego probelmu w TV, gdzie w programach cyklicznych
      podejmowano by rozmowy z przedstawicielami róznych opcji ideologicznych i
      religijnych. Programu prowadzonego na zasadzie spokojnej, bezemocjonalnej
      dyskusji i przedstawienia pogladów, gdzie ogladajacy mieliby prawo sami
      wyciagac wnioski. Podstawe takze bym widzial w glównych nurtach
      reprezentujacych polska scene polityczna (lewica, prawica, centrum).
      Chodzi mi o przedstawienie zdrowych pogladów lewicowych, zdrowych zalozen
      prawicy i dlaczego istnieje centrum, które "moze laczyc".

Chodzi o to, aby pokazac nam wszystkim, ze mozemy miec rózne poglady lecz "caly
      dowcip" polega na tolerancji i uczenia sie od siebie na wzajem.
    • Gość: Markus Znajdą się półgłówki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 11:55
      I tak znajdą się półgłówki które mu uwierzą.
    • Gość: jasiu22 Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:03
      No to teraz możemy spokojnie spać ,pewni demokracji na Białorusi skoro sama
      Samoobrona maich pod lupą.
    • Gość: erazm z Warszawy Łukaszenka idolem Leppera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 12:05
      Jeżeli tak, to aż strach pomyśleć, co by się działo u nas gdyby ten prostak
      Lipper doszedł do władzy. Jestem pewien, że w jego skołatanej brakiem wiedzy i
      rozumku główce kiełkuje właśnie scenariuisz a'la Łukaszenka.
    • Gość: konopny jas Re: Białoruś pod lupą Samoobrony IP: *.chello.pl 23.10.04, 12:21
      Kto ich wpuscil do Polski.Powini tam zostac na stale ,jesli wszystko tam jest OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka