Dodaj do ulubionych

grabież w jasny dzień

06.04.20, 20:21
Jak się dowiedziałem polskie banki ograniczają możliwość wypłat z własnego konta w zlotówkach i dewizach.Zabrali ludziom możliwość korzystania z własnych pieniędzy.Na jakiej podstawie??
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: grabież w jasny dzień 06.04.20, 20:34
      Coś tam ci się pokićało .Ograniczenia gotówki zawsze były Bez jaj zajączku .W moim banku Santander mogę dziennie wypłacić 1200 euro dziennie .Mnie wysoki kurs zadawala mnie osobiście Upierdliwe jest to że mam kartę Europejską i muszę czekać w kolejce.Takie życie ,inni mają gorzej .Kiedyś twoje posty były pisane w miarę .Ale szybko się obraziłeś na te forum.Siema i już mnie nie ma.
      • szwampuch58 Re: gdzie sa te scierwa... 06.04.20, 21:22
        ....pisowskie z Niemiec?
        Dzien czwarty i ciula z ta sygnaturka nie ma?
        "Koronawirus najgroźniejszy jest dla seniorów, cierpiących na choroby przewlekłe i członków PO. U tych ostatnich mam wrażenie rozwinął swoistą postać - mózgową. Objawia się wzmożeniem agresji przy kompletnym zaniku zdolności myślenia, analizy logicznej i wszelkiej przyzwoitości.R.Ziemkiewicz. "
        Nie wiesz Drewniok Jozefie?
        • adria231 Re: gdzie sa te scierwa... 07.04.20, 08:31
          Za pomocą mojej karty mogę wybrać tylko 500zł dziennie. Sama zastrzegłam to w banku ( na wypadek kradzieży, itp). Większe wydatki planuję z wyprzedzeniem.
    • no-popis Re: grabież w jasny dzień 07.04.20, 08:35
      99venus napisał:

> Jak się dowiedziałem polskie banki ograniczają możliwość wypłat z własnego kont
      > a w zlotówkach i dewizach.Zabrali ludziom możliwość korzystania z własnych pien
      > iędzy.Na jakiej podstawie??
      Kwota powyżej 20 000zł wypłaty u mnie w banku polskim :) (ING) 3 doby wcześniej trzeba zgłosić.
      Natomiast w banku niemieckim (Volksbanken) mogę pobrać gotówkę powyżej 5 000 euro zgłaszając dwie doby wcześniej.
      • cotojest2020 Re: grabież w jasny dzień 07.04.20, 08:38
        na razie jeszcze nie ma obawy. ale rzekomo w walce z epidemią
        Mogą zabrać nieruchomość, mogą zarekwirować sprzęt firmowy w tym samochody...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka