Dodaj do ulubionych

Debata Newsweeka.

02.05.20, 05:40

Przedziwna historia. Trzech eunuchów, jedna ciota i jedna kobieta z cojones jak bycze.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 05:46
      haen2010 napisał:

>
      > Przedziwna historia. Trzech eunuchów, jedna ciota
      To wyżej świadczy o tym kim jesteś. Homofobem, zaściankowym prostakiem.

> i jedna kobieta z cojones jak bycze.
      Tacy jak Ty tak uważają. Jest Was chorych psychicznie w społeczeństwach niedużo więc poparcie dla cojones to już 2 % czyli na poziomie patologii.
    • haen2010 Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 06:21
      Bardzo się cieszę na debatę w gościnie u Jacusia K. Podobno eunuchy i pałacowy pajac mają rozjechać w niej panią Małgosię.
      • ajr-on Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 07:57
        Nie można rozjechać czegoś czego już nie ma.
        • haen2010 Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 08:18
          Tak sądzisz? Zobaczymy. Ja debatę u Jacusia Kur .... sobie obejrzę. Dziwne czasy, burdel uber alles i jedna przyzwoita.
          • no-popis Re: Debata Newsweeka. 03.05.20, 07:17
            haen2010 napisał:

> Tak sądzisz? Zobaczymy. Ja debatę u Jacusia Kur .... sobie obejrzę. Dziwne czas
            > y, burdel uber alles i jedna przyzwoita.
            Jesteś osobiście i Twoja cojones przedstawicielami tego burdelu, który jest przyczyną władzy Naczelnika Kaczyńskiego. Burdel w głowie ma Twoja kandydatka bo raz jest za a raz jest przeciw. Burdel jest w opozycji, któr anie potrafiła wystawić silnych kandydatów i bezwolnie występuje w teatrzyku wg scenariuszy Kaczyńskiego.
            • haen2010 Re: Debata Newsweeka. 03.05.20, 07:26
              Muszę przyznać, że wasz hejt na wszystkich forach na moją kandydatkę znakomicie poprawia samopoczucie. Pisowskie śmiecie naprawdę czują mores przed panią na 2%.
              • no-popis Re: Debata Newsweeka. 03.05.20, 07:39
                haen2010 napisał:

> Muszę przyznać, że wasz hejt na wszystkich forach na moją kandydatkę znakomicie
                > poprawia samopoczucie. Pisowskie śmiecie naprawdę czują mores przed panią na 2
                > %.
                Pisząc "pisowskie śmiecie" zarzucasz innym hejt ? :) Masz burdel w rozumieniu pojęć to takie coś jak mylenie respiratora z inspiratorem lub prostytury ( Freud?!) z prezydenturą.
              • j-k PeOvieckie PeOviecki - sa przegrane. 03.05.20, 07:40
                PeOvieckie PeOviecki - sa przegrane.

i to nie dlatego - bym kochal PiSich.
    • haen2010 Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 15:17
      Ja tylko dopiszę. Elektorat pani Małgorzaty Kidawy - Błońskiej jest w tych 80 procentach, co na pewno nie pójdą legalizować majówkę czubków i upośledzonych na umyśle. Takich, co mają świadectwo ukończenia czwartej klasy podstawówki.
      • no-popis czyli 03.05.20, 07:40
        haen2010 napisał:

> Ja tylko dopiszę. Elektorat pani Małgorzaty Kidawy - Błońskiej jest w tych 80 p
        > rocentach, co na pewno nie pójdą legalizować majówkę czubków i upośledzonych na
        > umyśle. Takich, co mają świadectwo ukończenia czwartej klasy podstawówki.
        ...czyli znowu przegrana ale ...wygrana moralna :)
      • j-k czyli PO wybory oddaje. 03.05.20, 07:43
        masz z tym problem?, - bo ja nie .

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

zwolennik Lewicy (ale bez Biedronki)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka