haen2010 02.05.20, 05:40 Przedziwna historia. Trzech eunuchów, jedna ciota i jedna kobieta z cojones jak bycze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 05:46 haen2010 napisał: > > Przedziwna historia. Trzech eunuchów, jedna ciota To wyżej świadczy o tym kim jesteś. Homofobem, zaściankowym prostakiem. > i jedna kobieta z cojones jak bycze. Tacy jak Ty tak uważają. Jest Was chorych psychicznie w społeczeństwach niedużo więc poparcie dla cojones to już 2 % czyli na poziomie patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 06:21 Bardzo się cieszę na debatę w gościnie u Jacusia K. Podobno eunuchy i pałacowy pajac mają rozjechać w niej panią Małgosię. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 07:57 Nie można rozjechać czegoś czego już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 08:18 Tak sądzisz? Zobaczymy. Ja debatę u Jacusia Kur .... sobie obejrzę. Dziwne czasy, burdel uber alles i jedna przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debata Newsweeka. 03.05.20, 07:17 haen2010 napisał: > Tak sądzisz? Zobaczymy. Ja debatę u Jacusia Kur .... sobie obejrzę. Dziwne czas > y, burdel uber alles i jedna przyzwoita. Jesteś osobiście i Twoja cojones przedstawicielami tego burdelu, który jest przyczyną władzy Naczelnika Kaczyńskiego. Burdel w głowie ma Twoja kandydatka bo raz jest za a raz jest przeciw. Burdel jest w opozycji, któr anie potrafiła wystawić silnych kandydatów i bezwolnie występuje w teatrzyku wg scenariuszy Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Debata Newsweeka. 03.05.20, 07:26 Muszę przyznać, że wasz hejt na wszystkich forach na moją kandydatkę znakomicie poprawia samopoczucie. Pisowskie śmiecie naprawdę czują mores przed panią na 2%. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debata Newsweeka. 03.05.20, 07:39 haen2010 napisał: > Muszę przyznać, że wasz hejt na wszystkich forach na moją kandydatkę znakomicie > poprawia samopoczucie. Pisowskie śmiecie naprawdę czują mores przed panią na 2 > %. Pisząc "pisowskie śmiecie" zarzucasz innym hejt ? :) Masz burdel w rozumieniu pojęć to takie coś jak mylenie respiratora z inspiratorem lub prostytury ( Freud?!) z prezydenturą. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k PeOvieckie PeOviecki - sa przegrane. 03.05.20, 07:40 PeOvieckie PeOviecki - sa przegrane. i to nie dlatego - bym kochal PiSich. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Debata Newsweeka. 02.05.20, 15:17 Ja tylko dopiszę. Elektorat pani Małgorzaty Kidawy - Błońskiej jest w tych 80 procentach, co na pewno nie pójdą legalizować majówkę czubków i upośledzonych na umyśle. Takich, co mają świadectwo ukończenia czwartej klasy podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis czyli 03.05.20, 07:40 haen2010 napisał: > Ja tylko dopiszę. Elektorat pani Małgorzaty Kidawy - Błońskiej jest w tych 80 p > rocentach, co na pewno nie pójdą legalizować majówkę czubków i upośledzonych na > umyśle. Takich, co mają świadectwo ukończenia czwartej klasy podstawówki. ...czyli znowu przegrana ale ...wygrana moralna :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k czyli PO wybory oddaje. 03.05.20, 07:43 masz z tym problem?, - bo ja nie . Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. zwolennik Lewicy (ale bez Biedronki) Odpowiedz Link Zgłoś