Dodaj do ulubionych

Kosiniak chyba ma mój głos

02.05.20, 07:15
Obiecał ze postawi tę mafię przed sądem, w ten oto prosty sposob zdobył mój i moich znajomych głos, tego oczekiwalem od kandydatów, po za Duda bo to również oszust, teraz by przyciągnąć wiecej głosów Duda powimien obiecać że jak wygra, to publicznie powie do kreatury Jarek.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 07:26
      za grosz Kosiniakowi nie wierzę
    • ajr-on Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 07:45
      Naiwny dzieciaku, Kosiniak to, obslizgła kukiełka, która powie wszystko co chciałbyś usłyszeć. Natomiast zrobi wszystko żeby utrzymać się na fali stąd jego wklad w podwyższenie wieku emerytalnego, zero krytyki Pawlaka. Jak trzeba będzie Kaczor zrobi go drugim Gowino-Lepperem.
      • czandra1 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 08:06
        Prawie wszystko to prawda, tylko miast Kosiniak wstaw Duda i użyj czasu terazniejszego, a nie przyszłego.
      • buldog2 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 08:08
        Duda jest na pewno gorszy niż Kosiniak i Hołownia. Jest przestępcą-recydywistą i dlatego właśnie go popieracie.
      • x2468 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 15:26
        Duda to dopiero obslizly pajac. W pajacowaniu nikt mu nie dorowna, Kaczynscy dlugo szukali osobnika na wlasna miare zanim znalezli Dude.
    • buldog2 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 08:06
      Jeszcze poczekajmy, co powie Hołownia.
      Jeśli będzie jedyny, to albo bojkot, albo mój pewnie ma też.
      • taniarada Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 08:22
        buldog2 napisał:

> Jeszcze poczekajmy, co powie Hołownia.
        > Jeśli będzie jedyny, to albo bojkot, albo mój pewnie ma też.
        >
        Szymek Hołownia wyrasta na głównego tuza opozycji. I tak mamy szczęście, że TVN nie wystawiła Wellman.Połknęłaby PAD w pierwszej turze. Razem z Pałacem.Kidawa jak siedziała cicho i była w drugim szeregu miała spokój i jakiś tam szacunek nawet u swoich. Zachciało się prezydentury, dywanów, salonów. Teraz każdy patrzy jak na przygłupa i się śmieje. To samo było z Petru.
        Gowina ciągnie do zielonej szajki? To będzie zgrana klika - Kosiniak, Kukiz,, Protasiewicz, Niesiołowski! Każdy zdradzał dawnych kolegów co najmniej 2-3 razy! Sama pianka kloacznego dołka.Amen.
        • eiran Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 08:34
          Złodziej nie byłby sobą, gdyby nie kradł 24h/dobę:

niepoprawni.pl/blog/smok-eustachy/koronawybory
        • jabbaryt Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 09:33
          Dlaczego TVN nie wystawił Wojewódzkiego. Jest bardziej rozpoznawalny. Hołowni to bym na ulicy nierozpoznał. O Hołoowni nie wiadomo najważniejszego czyli kto za nim stoi. Gadać to sobie może i nawet ładnie nawet w TVNie wymagają dobrej dykcji.
          Co do
          • eiran Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 12:28
            Ziomala z Białegostoku byś "nierozpoznał"? A gdyby zdjął maseczkę?
            • jabbaryt Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 13:28
              On jest z TVNu a nie z Białegostoku. A z TVN-u to ja kojarzę Welmann i Wojewódzkiego. Taki światowiec ze mnie.
              • eiran Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 13:50
                On jest jak najbardziej z Białegostoku, a w TVN co najwyżej był jednym z kilku czy kilkunastu prowadzących w jednym czy dwóch formatowych programach typu "Talent show".

Rozumiem, że chciałbyś się popisać, jak bardzo jesteś jednostką niepodlegającą wpływom medialnym i jak daleko ci od komercyjnych telewizji, ale twoja ulubiona TVP też realizuje kilka formatów w zbliżonej formule.
                • jabbaryt Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 16:49
                  Każdy żyje w swojej bańce informacyjnej i trochę jest od niej uzależniony. Ja nie mam telewizora ale oglądam niektóre programy TVP i TV Republika. TVN to dla mnie jakaś odległa egzotyka. Miałem parę razy sytuację że odwiedzałem domy ludzi, gdzie jak wszedłem to TV odpalone a na ekranie TVN. Tak się złożyło, że z tymi ludźmi już kontaktów nie utrzymuje ale raczej z przyczyn niepolitycznych. Mam więc wrażenie, że ten kanał oglądają ludzie którzy mi generalnie nie pasują.
                  • eiran Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 18:05
                    To jest bardzo dobry sposób. Jak TVN24 pokazuje materiał o śmierci Igora Stachowiaka na posterunku, to TVP pokazuje materiały z akcji "widelec". Kiedy TVN24 pokazuje reportaż o Banasiu, to TVP przypomina proces Sławomira Nowaka w związku z nieumieszczeniem w oświadczeniu majątkowym zegarka za 20 tysięcy. Kiedy TVN24 puszcza nagrania Birgfellnera, to TVP wyciąga świeżutkie, nieznane jeszcze nikomu nagrania od Sowy i ilustruje je zdjęciami Tuska w niemieckim mundurze, obściskującego z Putinem i zakładającego marynarkę Junckerowi. W ten oto sposób jest jak na rysunku Mleczki - byk zadowolony i praktykantka ma robotę.
                    • jabbaryt Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 19:18
                      No to raczki w górę i klaszczemy, że w końcu mamy pluralizm medialny a 9 mln wyborców lewicy nie jest skazane tylko na lewacką propagandę. Mnie to powiewa, bo moim oknem na świat jest internet.
                      • jabbaryt Re: Nie rozśmieszaj mnie 03.05.20, 11:01
                        miało być '9 mlm wyborców prawicy nie jest skazane na lewacka propagandę'
                    • j-k nadal i ty Nie rozśmieszaj mnie 03.05.20, 06:40
                      eiran napisał:
                      byk zadowolony i praktykantka ma robotę.

no i gdzie jest prabliem ?

kazdy oglada to - co lubi.

• jabbaryt Re: nadal i ty Nie rozśmieszaj mnie 03.05.20, 11:17
                        No ale spadamy w rozmaitych rankingach wolności prasy. Więc nie zadowoleni są ci którzy tworzą te rankingi.
        • buldog2 Re: Nie rozśmieszaj mnie 02.05.20, 10:16
          Skarbie,
          Można już przypuszczać, że

Jeśli chodzi o zdrady, niekwestionowanym wielbicielem zdrad jest PIS. Po wielkim rozpoczęciu cyklu zdrad klipem z pustą lodówką i umierającym z głodu człowiekiem (misiem), a później z donosem o dziadku z Wehrmachtu PIS rozsmakował się w zdradach i zdrajcach i starał się za wszelką cenę mieć u siebie. Beger kusił spłatą z państwowych pieniędzy prywatnych długów, a ostatnio próbował przekupić marszałka Grodzkiego.
          Co prawda to prawda, PIS to idealne miejsce dla zdrajców.
    • na_deszczu Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 08:40
      W sierpniowych wyborach będzie się liczył p.Hołownia i p.Kamysz. Oby debata była na poziomie. Pamiętam jak Tusk zaatakował Kwaśniewskiego w jednej, pewnie to była prezydencka. Poleciał o jeden most za daleko i chyba to czuł, że przesadził. Pamiętam to i pamiętam spokojne słowa Kwaśniewskiego, ze jeszcze mu kiedyś opowie, jak się wygrywa wybory prezydenckie. Najlepszy prezydent. Mimo ludzkich wpadek.
      • eiran Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 08:55
        A jakimż to cudem Tusk i Kwaśniewski mieliby brać udział w debacie prezydenckiej?
        • na_deszczu Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 08:57
          No właśnie. To były parlamentarne.
          • taniarada Najlepszy Kwachu? 02.05.20, 11:12
            na_deszczu napisała:

> No właśnie. To były parlamentarne.
            . Jednakże najlepszym prezydentem był Bolesław Bierut. On bardzo kochał sarenki i lud pracujący miast i wsi. To był mąż stanu, ceniony przez przywódcę światowej potęgi, prawdziwy postępowy Europejczyk, który na rządy pisiorów nigdy by nie pozwolił.Jego pomnik jest na Powązkach. Nie ma ludzi niewinnych, są tylko ludzie źle przesłuchani. cytatybaza.pl/autorzy/boleslaw-bierut.html.
            • na_deszczu Re: Najlepszy Kwachu? 02.05.20, 12:20
              Nie widzisz podobieństwa z tym co mamy teraz? Nie dawno słyszałam fajne powiedzenie. Historia się nie powtarza. Historia się rymuje.
              • na_deszczu Re: Najlepszy Kwachu? 02.05.20, 12:24
                Niedawno - uprzedzam atak pisowskich "elit"
                • yoma Re: Najlepszy Kwachu? 02.05.20, 13:57
                  History fucking gets over it all. Nie mogłam się powstrzymać :)
    • qwardian Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 08:49
      Ma również mój, jeżeli zmieni nazwę swojego ugrupowania na Völkische Partei..
      • man_sapiens Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 13:39
        qwardian napisał:

> Ma również mój, jeżeli zmieni nazwę swojego ugrupowania na Völkische Partei..
        >
        Dla ciebie to raczej Narodnaja Partija.
    • yadaxad Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 09:54
      Gdzie, jak, kto normalny nazywa ten proceder wyborami? Po co żyrować oszustom własnym podpisem? A po co ktoś siada do stolika z szulerami? By uwiarygodnić grę? Bo za uwiarygodnienie, coś od nich, za to kapnie?
    • yoma Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 10:02
      Obiecanki macanki. Nie wiesz, że gumofilce to ludek pilnie wsłuchany, skąd wiatr wieje?
    • jabbaryt Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 10:19
      jako pisior to ja właśnie najbardziej obawiałem się Kosiniaka Kamysza ale chyba niepotrzebnie. Wydawał się idealnym kandydatem opozycji totalnej dlatego, że zręcznie udawał że do niej nie należy. Mógł zdobyć trochę głosów elektoratu Dudy. Ale Duda zneutralizował skutecznie KK bo przez cała kadencję jeździł po powiatach spotykał się z mieszkańcami prowincji i nabijał sobie ich głosy. Mam nadzieję, że Duda wygra w I turze. Niemniej znacznie ciekawsze będzie jaki układ sił pojawi się na opozycji. Wygląda na to, że PO przestanie być tzw liderem u totalsów.
    • stanpan A niby jak to zrobi? 02.05.20, 10:55
      Za pomocą ziobrowej zdalnie sterowanej z Nowogrodzkiej prokuratury?

Bo innej już nie ma!
      >
      >
      >
    • pies.na.czarnych Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 12:24
      > Obiecał ze postawi

Duda obiecał, ze da 1200
    • man_sapiens Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 13:33
      czandra1 napisał:

> Obiecał ze postawi tę mafię przed sądem,

To tak, jak Andrzej D. obiecujący, że nie podpisze ustawy likwidującej 500+ ani ustawy pozwalającej marsjanom osiedlać się na Mazurach.

W jaki sposób prezydent może postawić kogoś przed sądem? Dopóki w Sejmie mają większość bolszewicy z PiS a prokuraturą kieruje Ziobro to oskarżenia publicznego nie będzie? Pozew cywilny? Do tego nie potrzeba być prezydentem, to może zrobić każdy obywatel.
      • taniarada I tu mądre pytanie Man? 02.05.20, 13:46
        man_sapiens napisał:

> czandra1 napisał:
        >
        > > Obiecał ze postawi tę mafię przed sądem,
        >
        > To tak, jak Andrzej D. obiecujący, że nie podpisze ustawy likwidującej 500+ ani
        > ustawy pozwalającej marsjanom osiedlać się na Mazurach.
        >
        > W jaki sposób prezydent może postawić kogoś przed sądem? Dopóki w Sejmie mają w
        > iększość bolszewicy z PiS a prokuraturą kieruje Ziobro to oskarżenia publiczneg
        > o nie będzie? Pozew cywilny? Do tego nie potrzeba być prezydentem, to może zrob
        > ić każdy obywatel.
        >
        Co może prezydent .Bo wszyscy się tu podniecają i Czaruś co zmienia poglądy od notowań kandydatów.Prezydent może tylko podpisywać ustawy .A przede wszystkim być z jednej opcji politycznej.Bo jak się zacznie stawiać to taki jeden z drugim powie "prezydent gdzieś poleci i wszystko się skończy.Sam znasz historię prezydentury Lecha Kaczyńskiego i co z nim wyprawiali Platfusy.Dlatego grzecznie poprzeć PADa i nie grymasić .Bo to nic nie da.Siema.
      • buldog2 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 18:20
        Oczywiście, bezpośrednio nie może. Ale może tworzyć klimat, naciskać itd.
        Oczywiście, jeśli zechce. Znaczy, niestety, jeśli uzna że mu się to opłaci, najprędzej tylko wtedy. Ale też jest to i szansa dla nas, możemy próbować, żeby nie opłacało się mu co innego.
        Żaden inny nawet się nie zająknął.
    • ukos Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 13:37
      Ale po co Twój głos w pseudowyborach? Myślisz, że Kosiniak od tego wygra? Nie ma żadnej pewności, że Twój głos zostanie prawidłowo zaliczony, że w Twoim pakiecie po drodze ze skrzynki do politycznej (ministerialnej) komisji koperta z Twoim głosem na Kosiniaka nie zostanie podmieniona na kopertę z lepszym głosem, jedynie suuusznym.
      • m.c.hrabia Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 13:46
        jest 1000% pewności, że nie zostanie prawidłowo zaliczony, jest 1000% pewności, że zostanie podmieniony, z resztą to i tak nie ma znaczenia ,potomek wieprza już ma gotowy końcowy protokół wyborczy i to zatwierdzony przez psychopatę żoliborskiego
    • janja11 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 13:43
      Buahahhaa.
      Kosiniak postawi mafię przed sądem?? Kosiniak w PSLu??
      PSL to jest partia, która wchodziła w układy z każdym i regularnie sprzedawała się dla koryta.
      Prezydent z PSLu musiałby przed sądem postawić też swoich partyjnych towarzyszy, którzy latami z mafią współpracowali i współpracują.
      Kosiniak w tych deklaracjach jest tak samo wiarygodny, jak Duda, który opowiada, że un z PiSem nie ma nic wspólnego .
      • taniarada Jasne jania 02.05.20, 13:50
        janja11 napisał(a):

> Buahahhaa.
        > Kosiniak postawi mafię przed sądem?? Kosiniak w PSLu??
        > PSL to jest partia, która wchodziła w układy z każdym i regularnie sprzedawała
        > się dla koryta.
        > Prezydent z PSLu musiałby przed sądem postawić też swoich partyjnych towarzyszy
        > , którzy latami z mafią współpracowali i współpracują.
        > Kosiniak w tych deklaracjach jest tak samo wiarygodny, jak Duda, który opowiada
        > , że un z PiSem nie ma nic wspólnego .
        Tylko Hołownia zmieni ten kraj .Co ja piszę zmieni ten rząd ,a TVN bedzie telewizją publiczną .Amen.Ogólnie ile ty masz lat?
    • haen2010 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 14:36
      Jakby tak delikatnie - trzeba być umysłowym popaprańcem żeby sądzić iż jakikolwiek głos na opozycję wobec Dudusia ma choć setki promili promila szansy. Lepiej już wypełnić kupon w Lotto. Szansa znacznie większa - 1: 14 mln.
    • pies.na.czarnych Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 15:04
      Mleczko.
      https://nszzp.pl/wp-content/uploads/2018/08/mleczko_zadamy_obietnic.jpg
      • yoma Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 15:58
        11/10. Niestety.
    • x2468 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 15:19
      Klamie, kosciol juz go rozgrzeszyl. Pomijajac jego dotychczasowa polityke, nie jest w stanie postawic kogokolwiek przed sadem.
      Kazdy ktory pojdzie na wybory uznaje ich legalnosc, Kosiniak liczy ze duza czesc elektoratu opozycji nie wezmie w nich udzialu, a ci ktorzy pojda z braku innych kandydatow oddaza na niego glos. Niech spada.
    • janja11 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 17:46
      Kosiniak właśnie deklaruje na czacie LIVE, że nie widzi problemu, aby ojca Rydzyka odwiedzać i chętnie skorzysta z zaproszenia.
      • pies.na.czarnych Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 18:21
        😂
    • janja11 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 18:42
      Żeby było jasne, poniżej link z deklaracją Kosiniaka, że będzie odwiedzał media ojca rydzyka . 9 min
      Tekst linku
      • pies.na.czarnych Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 18:51
        Władziu tygrysek :)
        • buldog2 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 19:10
          KK nie istnieje, to będzie gwóźdź do trumny, jego trumny, w oczach nieZSLowców.
          • janja11 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 19:19
            Przecież to zaraz zniknie, a Władysław będzie przekonywał, że takie deklaracje nigdy nie padły.
    • janja11 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 02.05.20, 19:09
      pies.na.czarnych napisała:

> Władziu tygrysek :)
      >

Pan Kosiniak, to stary wyga od lat w polityce i nie wierzę, że nie wie, że do ojca Rydzyka się z pustymi rękami nie chodzi.
    • erte2 Re: Kosiniak chyba ma mój głos 03.05.20, 02:05
      Gumofilce zawsze będą gumofilcami. Cała kadencja w opozycji to już ponad ich wytrzymałość, już przebierają nogami w gumiakach żeby się gdzieś załapać. To taka ZSL-owska tradycja (bo nikt mi nie wmówi że po wymianie jednej literki całe to towarzystwo wzajemnej adoracji nagle powróciło do korzeni, do prawdziwego przedwojennego PSL-u, tego od Witosa, a później Mikołajczyka. Ich tradycją było dawanie dupy PZPR-owi, a zarówno Pawlak, Pęk, Wojciechowski, a nawet szanowny tatuś to byli działacze ZSL-u, satelickiej partii PZPR firmującej bezprawie PRL-u.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka