Dodaj do ulubionych

Na TO czekałem

13.05.20, 05:52
Macierewicz: To nie jest zwykła pandemia.Należy rozważać, że mamy do czynienia właśnie z zagrożeniem użycia broni biologicznej
To mnie nawet nie zdziwiło, posunął się go tego że włożył w usta Trumpa słowa i intencje o których ten nawet nie wspomniał. Ale ten kawałek jest cudem samym w sobie, Na tym tle Polska jest bezpieczna. My przygotowaliśmy narzędzia nie tylko finansowe, administracyjne, medyczne, ale także związane z bezpieczeństwem państwa, jakim są Wojska Obrony Terytorialnej do zwalczania zagrożeń, kataklizmów i ataków, jakie mogą na Polskę spaść Zgraja nieprzeszkolonych chłopaków i dziewczyn ma zwalczać kataklizmy i ataki, czy on nie ma dostępu do lekarza?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25937179,macierewicz-to-nie-jest-zwykla-pandemia-mowi-o-scenariuszu.html
Obserwuj wątek
    • adria231 Re: Na TO czekałem 13.05.20, 06:58
      Antek potrzebuje pieniędzy na nową komisję , tym razem ds. broni biologicznej i znowu fantazjuje. A może by wrócił do parówek i samolocików, którymi bawił się przez ostatnie 10 lat,
    • czandra3 Re: Na TO czekałem 13.05.20, 08:00
      Może lepiej by coś porapował na wzór Dudy, a nie wsadzał takie "kfiatuszki" Pan prezydent Donald Trump wprost niedawno tak właśnie zdiagnozował obecną sytuację, wskazując na Chiny jako państwo odpowiedzialne za ten biologiczny atak Udaje czy naprawdę nie rozumie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka