Dodaj do ulubionych

Oktoberfest Toruń 2020

15.08.20, 12:33
Tak kilka dni temu wyglądało huczne otwarcie Parku Pamięci Narodowej. I mały cytat z oficjalnej strony tego przybytku. To również miejsce tolerancji, które nie wyklucza nikogo.

Park Pamięci Narodowej jest miejscem hołdu oddanego wszystkim Polakom, którzy w chwili najwyższej próby człowieczeństwa, zachowali się jak trzeba..... Wypisanych jest 16 tysięcy nazwisk Polaków, którzy w czasie II wojny światowej ratowali Żydów przed śmiercią...... Świadectw tych heroicznych czynów jest około 40 tysięcy.

__
Obserwuj wątek
    • motocyklista175 Re: Oktoberfest Toruń 2020 15.08.20, 12:36
      Dobrze, że hailujący nie byli ubrani w coś tęczowego, bo byłby skandal....
    • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 15.08.20, 13:19
      Faszyzm w Polsce jest poza prawem. Niby gloryfikowanie faszyzmu jest zabronione. W tym teoretycznym kraju wszystko jest na niby.
      • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 12:08
        "Faszyzm w Polsce jest poza prawem. Niby gloryfikowanie faszyzmu jest zabronione"

Nie jest zabronione.
        • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 12:36
          Nie mam zamiaru ci udowadniać, że jednak jest. Swoim wpisem jeszcze bardziej ośmieszasz swój kraj.
          • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 08:04
            " Nie mam zamiaru ci udowadniać, że jednak jest. Swoim wpisem jeszcze bardziej ośmieszasz swój kraj"

I bardzo dobrze, że nie masz zamiaru, bo nie jest zabronione. Konstytucja zakazuje istnienia partii i stowarzyszeń odwołujących się do praktyk totalitarnych. Kodeks karny penalizuje propagowanie faszyzmu. Nigdzie nie ma zakazu gloryfikowania faszyzmu.
            • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 20:37
              No to teraz poszukaj sobie definicje słów gloryfikuje i propaguje. Znajdź różnice i zastanów się nad tym co napisałeś.
              • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 20:43
                > Konstytucja zakazuje istnienia partii i stowarzyszeń odwołujących się do praktyk totalitarnych.

To na jakiej zasadzie jest możliwe istnienie tej organizacji widocznej na zdjęciu? Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to jest organizacja paramilitarna kultywująca totalitaryzm.
                • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 08:06
                  "To na jakiej zasadzie jest możliwe istnienie tej organizacji widocznej na zdjęciu? Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to jest organizacja paramilitarna kultywująca totalitaryzm"

A po czym na pierwszy rzut oka widać, że kultywują ustrój totalitarny? Strój i gest świadczą raczej o uznawanej ideologii, a że istnieje różnica między ideologią a ustrojem, to dostrzegł nawet nasz Trybunał Konstytucyjny (jeszcze w 2011 roku, więc chyba legalny, prawda?).
              • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 08:03
                "No to teraz poszukaj sobie definicje słów gloryfikuje i propaguje. Znajdź różnice i zastanów się nad tym co napisałeś"

Ja różnice znam, Ty najwyraźniej nie, więc pozwól, że Ci wytłumaczę:
                gloryfikuje - wychwala, pochwala
                propaguje - prezentuje w zamiarze przekonania.

Przy gloryfikacji nie ma znaczenia czy ktoś chce kogokolwiek do czegokolwiek przekonać ("faszyści mieli ciekawe pomysły na rozwiązanie bezrobocia"). Przy propagowaniu nie ma znaczenia osobisty stosunek ("osobiście nie pochwalam takich rozwiązań, ale likwidując bezrobocie powinniśmy przyjąć metody stosowane przez faszystów").

• pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 10:59
                  Nadajesz się na ziobrowego prokuratora. Solicytuj póki jeszcze czas.
                  • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 11:49
                    "Nadajesz się na ziobrowego prokuratora. Solicytuj póki jeszcze czas"

Ciekawe, że nie nadaję się na sędziego Sądu Najwyższego, który taki wyrok wydał. Kolejny raz potwierdzasz, że masz mentalność pisowca.
                    • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 12:24
                      Mylisz się. Ja żyję w normalnym kraju gdzie paradowanie faszystów w mundurach spotyka się z natychmiastową reakcją służb i policji. Nie ma gloryfikowania, czy propagowania faszyzmu bez względu na interpretację tys słów.
                      Nazisci po wojnie również tłumaczyli się, że działali zgodnie z ówczesnym prawem. Na szczęście nie było litości.
                      • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 15:01
                        "Mylisz się. Ja żyję w normalnym kraju gdzie paradowanie faszystów w mundurach spotyka się z natychmiastową reakcją służb i policji"

Mylisz się. Cierpisz na dysonans poznawczy, a nie żyjesz w normalnym kraju. Wasze służby i policja natychmiastowo reagują na gówniarza w mundurze nazistowskim, ale ledwo palcami kiwają, gdy radykalny muzułmanin wzywa do dżihadu przeciw Zachodowi.

"Nazisci po wojnie również tłumaczyli się, że działali zgodnie z ówczesnym prawem. Na szczęście nie było litości"

A Leopold II ma nadal swoje pomniki.

• pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 15:08
                          Czerpiesz informacje z biuletynów partyjnych. Weź kilka dni urlopu i przejedź się po kilku normalnych krajach i wówczas pogadamy.
                          • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 15:16
                            "Czerpiesz informacje z biuletynów partyjnych. Weź kilka dni urlopu i przejedź się po kilku normalnych krajach i wówczas pogadamy"

Jak odwiedzę kilka normalnych państw, to z pewnością nie zawitam do Belgii, kraju, który w 2020 roku wciąż ma pomniki kolonialnego zbrodniarza odpowiedzialnego za śmierć nawet 15 milionów osób.
                            • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 15:28
                              Never say Never. Zwłaszcza jako przedstawiciel grupy, która stawia pomniki mordercom z czasów II WS i pedofilom. Gdybyś był konsekwentny to na liście krajów, których nie odwiedzasz musiałbyś wstawić wszystkie kraje europejskie włącznie z Watykanem, a nawet zwłaszcza z Watykanem.

BTW sprawa pomników Leopolda II jest juz w parlamencie i niedługo znikną z publicznych miejsc. Zaznaczam jednocześnie, ze w czasach Leopolda II Kongo nie było koloniom Belgii. Leopold II byl wlascicielem Kongo. To jest subtelna różnica, o której na zebraniach partyjnych nie wspominacie.
    • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 15.08.20, 14:07
      Ten fason spodni jest już nie modny. W ogóle czy ta dziewczyna przejrzała się wczesniej w lustrze?
      • motocyklista175 Re: Oktoberfest Toruń 2020 15.08.20, 14:57
        Widać faszole lubią takie utuczone....
        ''..typ aryjski, rasa nordycka...'
        • buldog2 Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 11:42
          rasa mięsna : D
          • x2468 Re: Oktoberfest Toruń 2020 22.08.20, 10:30
            Polska , biała zwisłoucha.
            Na czele ruchów prawicowych zawsze stali pederaści Röhm, Hajder, Kühnen to tylko trzy powszechnie znane nazwiska. Jak to wygląda wśród krajowych gejów, ilu ich jest w naczelnych władzach np. Konfederacji?
            • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 22.08.20, 10:56
              Jest w necie wypowiedź Bosaka, że "homoseksualista może być w Ruchu Narodowym, ale musi żyć w czystości". Te wysokie standardy wobec rzekomych praw boskich (rodzina to tylko kobieta i mężczyzna) kończą się często żadnymi standardami wobec kobiet. Wielu gejów żyje w związkach z kobietami: z wyrachowania, z chęci posiadania potomstwa, z obawy przed linczem, wykluczeniem. Czy kobieta jest szczęśliwa w takim pseudozwiazku? Na pewno nie, ale do głowy jej nie przyjdzie, że może być coś nie tak z orientacja jej partnera. Szybciej szuka winy w sobie. Ale cóż kobieta znaczy dla konfederatów.

• yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 12:32
        To akurat nie jest najważniejsze w tym wątku. Pokaż swoją focię.
        • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:03
          A moja focia taka istotna? Staram się ubierać stosownie do sytuacji. Czarnemu kotu i złote i srebrne pasują dodatki .
          • yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:29
            A istotna, istotna. Bo żeby skręcać wątek o faszyzmie w tym kraju na to, czy faszolce dobrze w danym kroju spodni, to trzeba mieć jednak narobione pod kopułą.
            • buldog2 Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:34
              Bez przesady. Złośliwość, w żadnym razie skręcanie wątku.
              • yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:13
                Ja wiem, że faceci uwielbiają plotkować, ale bez przesady. OK, jeśli nie skręcanie, to tym gorzej.

Bo wtedy argument brzmi "faszyzm jest brzydki, bo faszolki nie umieją się ubrać". Brawo wy, panowie.
                • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:16
                  Yoma. I tak cię lubię.
                  • yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:33
                    Ja ciebie też. Ale umówmy się, że człowiek jednak co do zasady ma prawo zakładać na tyłek takie gacie, jakie mu się żywnie podoba.
                • aniechto.only Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:18
                  yoma napisała:

> Ja wiem, że faceci uwielbiają plotkować, ale bez przesady. OK, jeśli nie skręca
                  > nie, to tym gorzej.
                  >
                  > Bo wtedy argument brzmi "faszyzm jest brzydki, bo faszolki nie umieją się ubrać
                  > ". Brawo wy, panowie.

Czysty seksizm. Na zdjęciu dwóch facetów i jedna kobieta. Krytyce oczywiście podlega wyłącznie kobieta.

• yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:36
                    Oj tam seksizm. Po prostu zebrało się trzech i plotkują jak stare baby 😸 (pani, a widziałaś pani, co ta spod trójki dzisiaj miała na sobie?)

Powiedziałabym: chodź obgadamy jakieś ciacho, tylko skąd na tym forum wziąć ciacho... 🐗
                    • aniechto.only Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:43
                      yoma napisała:

> Oj tam seksizm. Po prostu zebrało się trzech i plotkują jak stare baby 😸 (pani
                      > , a widziałaś pani, co ta spod trójki dzisiaj miała na sobie?)

No i obdarłaś ich z resztek godności 😆
                      • yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:49
                        Ja? Czy sami siebie? 😸
                  • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 16:47
                    Kobieta powiadasz.
                    https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/117819728_3319408714784699_6504026390014221758_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=825194&_nc_ohc=Z_mcs4CRmskAX_apBBf&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=be69bf83eb47fdcc4a21e11e6a59a186&oe=5F5E0748
                • buldog2 Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 20:59
                  Nie, to z powyższych wpisów nie wynika. O spodniach to uwaga oderwana, złośliwość, bez związku z tematem rozmowy.
            • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:39
              A to już wiem, czemu mi pomysłu na komentarz sytuacji zabrakło. Ale zgadzasz sie że dziewczyna chciała prezentować się ładnie, do tego poważnie i podniośle. A ubrała się na jak na rozpoczęcie roku w gimnazjum.
              • yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:10
                Nie obchodzi mnie, co ma na sobie. Obchodzi mnie, czemu daje wyraz.
                • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 08:06
                  " Nie obchodzi mnie, co ma na sobie. Obchodzi mnie, czemu daje wyraz"

A jednak obchodzi, bo gdyby ubrana była w rzymską togę a na skroniach miała wieniec laurowy, uznałabyś sytuację za odtworzenie sceny z Cesarstwa.
                  • yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 20:29
                    Nie uważasz, że trochę zanadto się we mnie wcielasz?
                    • sverir Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 07:51
                      Dobrze mi idzie?
      • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 20:46
        dwaczarnekoty napisał(a):

> Ten fason spodni jest już nie modny. W ogóle czy ta dziewczyna przejrzała się w
        > czesniej w lustrze?

Kolorki takie same jak mundury SA w latach 30. Spieprzyła całość tymi dżinksami od Aldiego.😂
        • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 20:54
          Dajmy pokój dzinksom. Nie jedna kobieta nadal ma ten fason w szafie, bo akurat jej pasuje i nie goni za modą. No ale jak się jednak jest w reprezentacji to wypadałoby się reprezentacyjnie ubrać, a nie dzinksy i za krótka koszula. Dwa czarne koty nie lubią stylu reprezentacyjnego przyodziewać stąd na gale się nie pchają.

• dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 21:01
            Pół wątku o dżinksach. Już wiadomo na jakie lajtowe tematy można w tym męskim gronie rozmowy kierować.
            • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 21:19
              Tak, ale sam przyznasz, ze ona przy tych dwóch ze Sturmkommando wyglada jak przysłowiowa cipa. Jest tyle pięknych zdjąć w internecie z których powinna byla skorzystać.

https://www.usmbooks.com/images/ORGbk/1937/NSOB37-1.jpg
              • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 21:35
                Podejrzewam kompleksy, które nie pozwoliły jej ubrać się z klasą i kobieco. Ale gdyby nie miała kompleksow nie stałby w tym towarzystwie - miałaby lepsze pomysły na siebie i spędzanie czasu. Ten ostatni płaszczyk byłby ok Jest taki, taki oversize - tuszuje co nieco. Choć może coś z tych fasonów z paskiem, aby talie podkreślić. Myślę, myślę....
                • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 21:40
                  No dobra dajmy spokój dziewczynie. Widać młoda. Jeszcze zmądrzeje.
                  • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 17.08.20, 21:47
                    Pomijam fakt co to za uroczystość. Skupiam się po plotkarsku, że to reprezentacja
        • x2468 Re: Oktoberfest Toruń 2020 22.08.20, 11:09
          Ciekawe czy mundurek z wyprzedaży. Te koszule w które ubrali były właśnie z wyprzedaży, właśnie taki mundurki były za grosze na zbyciu, wiec je kupili, przyjmując barwę za swoja.
    • szwampuch58 Re: Oktoberfest Toruń 2020 15.08.20, 15:09
      Przeciez to jest jakas masakra
      • motocyklista175 Re: Oktoberfest Toruń 2020 15.08.20, 15:32
        Polska 2020.....
        • szwampuch58 Re: Oktoberfest Toruń 2020 15.08.20, 15:34
          niewiarygodne by w tym kraju.akurat w tym
    • szwampuch58 Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 11:33
      nie ma co owijać w bawełnę Polska jest chora
      metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,26214358,marsz-narodowcow-mial-uczcic-bitwe-warszawska-a-wznoszono.html#s=BoxOpImg6
    • aniechto.only Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 12:58
      boblebowsky napisał:

> Tak kilka dni temu wyglądało huczne otwarcie Parku Pamięci Narodowej. I mały cy

Zdjęcie jest z 2018 r.
      • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:06
        Przez dwa lata zaszła cudowna zmiana.
        • aniechto.only Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:35
          ONR uczestniczyło w otwarciu Parku Pamięci Narodowej?
          • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 16:34
            Pisi rząd to tez narodowcy.
      • boblebowsky Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 19:48
        aniechto.only napisała:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > Tak kilka dni temu wyglądało huczne otwarcie Parku Pamięci Narodowej. I m
        > ały cy
        >
        > Zdjęcie jest z 2018 r.

Ze smutkiem przyznaję, że dałem się zmanipulować. Nawet nie jestem w stanie stwierdzić, kto jest autorem, na FB ktoś wrzucił i emocje poniosły..... Wątek nadaje się do kosza.
        • szwampuch58 Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 19:55
          a co za roznica ze 2018,brunatne goooooowno istnieje nadal w roku 2020 w Polsce
          • boblebowsky Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 20:00
            szwampuch58 napisał:

> a co za roznica ze 2018,brunatne goooooowno istnieje nadal w roku 2020 w Polsce
            >

Różnica o charakterze rzeczowym. Zgadza się, brunatne goowno istnieje nadal, ale nie odważa się wprost manifestować swojej prawdziwej twarzy, tak jak to miało miejsce jeszcze kilka lat temu.
    • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:13
      Nielegalny marsz, ale naziści w tym kraju mogą więcej i milicja może im naskoczyć.
      metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,26214358,marsz-narodowcow-mial-uczcic-bitwe-warszawska-a-wznoszono.html#do_w=57&do_v=67&do_a=330&s=BoxOpLink
      • kobalt_x Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:37
        Nie rozumiem jak polscy nacjonaliści używają grafiki i symboliki, które kojarzą się tylko z niemieckim nazizmem?
        • snajper55 Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:49
          kobalt_x napisała:

> Nie rozumiem jak polscy nacjonaliści używają grafiki i symboliki, które kojarzą
          > się tylko z niemieckim nazizmem?

A jakiej symboliki mają używać polscy naziści jak nie nazistowskiej?

S.
    • pkt4a Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:48
      A czy była może delegacja z Jedwabnego na otwarciu tego parku ?

--------------------------------------------------------
      cyt.

" - Polska ziemia i polskie serca są areną wielkiej wojny cywilizacyjnej. Trzeba bronić ojczyzny przed walcem LGBT - przekonuje proboszcz z Nowego Tomyśla. Aktywistów LGBT nazywa przestępcami i chuliganami.

Kazanie wymierzone w środowisko LGBT wygłosił w sobotę rano ks. Tadeusz Sobolewski, proboszcz parafii pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Nowym Tomyślu (woj. wielkopolskie). Parafia transmitowała mszę na swoim kanale w portalu YouTube, ale nagranie już z niego zniknęło. Mamy jednak jego kopię. "
    • queen.maeve Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 13:53
      Nic dziwnego, jak się korzysta ze internacjonalistycznych specjalistów Bilderberg Group. Obecna sytuacja permanentnego ataku na Polskę wymusza radykalną walkę i jednoznaczne opowiedzenie się po stronie normalności i stronie dobra. Tak jak wykłada to w swoich książkach prof. Henryk Pająk.
      • snajper55 Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:05
        queen.maeve napisał(a):

> Nic dziwnego, jak się korzysta ze internacjonalistycznych specjalistów Bilderbe
        > rg Group. Obecna sytuacja permanentnego ataku na Polskę wymusza radykalną walkę
        > i jednoznaczne opowiedzenie się po stronie normalności i stronie dobra. Tak ja
        > k wykłada to w swoich książkach prof. Henryk Pająk.

Henio Pająk profesorem? :D:D :D

S.
      • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:07
        Atak na Polskę idzie z wewnątrz. Ktoś chce zrobić z nas swój prywatny folwark. Ale to już nie ta mentalność. Białorus się budzi. Przyjdzie czas na Rosję. Osobnicy ze zdjęcia to margines. Elektorat tęskniący za zamordyzmem wymiera. Świat dąży do humanizmu, prawa do godnego życia każdego człowieka, spokojnej egzystencji. Budzi się w ludziach świadomość i odpowiedzialność za ludzkość jako całość. W dobie globalizacji takiej jak dziś, widać jak jesteśmy ze sobą połaczeni i jak blisko siebie jesteśmy i współodczuwamy mimo odległych szerokosci geograficznych. Koniec przekazu. Amen.
      • yoma Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 14:38
        Piśforek, to ty? 😂
      • boblebowsky Re: Oktoberfest Toruń 2020 16.08.20, 19:50
        queen.maeve napisał(a):

> Nic dziwnego, jak się korzysta ze internacjonalistycznych specjalistów Bilderbe
        > rg Group. Obecna sytuacja permanentnego ataku na Polskę wymusza radykalną walkę
        > i jednoznaczne opowiedzenie się po stronie normalności i stronie dobra. Tak ja
        > k wykłada to w swoich książkach prof. Henryk Pająk.

A moim zdaniem "dobro" i "normalność" to pacyfikowanie takich kanalii jak ty, no i....?
    • qwardian Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 08:21
      NSDAP to mój styl życia, nie ideologia..
      • dwaczarnekoty Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 11:22
        A ten "styl" życia szanuje prawo innych do własnego stylu życia? Bo czy nazwiesz styl czy ideologa chodzi o to, aby cudzych granic nie przekraczać w tym do życia bez względu na kolor skóry, narodowość, preferencje seksualne.
      • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 12:26
        qwardian napisał:

> NSDAP to mój styl życia, nie ideologia..
        >

Za taką wypowiedz nawet w tolerancyjnej Ameryce miałbyś już służby na karku.
        • margit49 Re: Oktoberfest Toruń 2020 18.08.20, 16:39
          pies.na.czarnych napisała:

> qwardian napisał:
          >
          > > NSDAP to mój styl życia, nie ideologia..
          > >
          >
          > Za taką wypowiedz nawet w tolerancyjnej Ameryce miałbyś już służby na karku.

No właśnie - gdzie jest moderacja? Styl życia! Polski pogrobowiec Hitlera i ani chybi były strażnik obozowy, sądząc po nicku
          >
          >
          • qwardian Re: Oktoberfest Toruń 2020 19.08.20, 06:56
            Jestem strażnikiem ognia..
            • margit49 Re: Oktoberfest Toruń 2020 21.08.20, 12:08
              aha - w krematorium
    • pies.na.czarnych Re: Oktoberfest Toruń 2020 19.08.20, 11:40
      I pomyśleć, że Anglia kiedyś była krajem wolności i prawa;)

"Kol.Jakub Grygowski, szef O/KORWiN w Londynie na manifestacji LGBTQZ został pobity przez AntiFę, tlerancyjnie zamknięty na 24 h przez policję, zabrano Mu komórkę i policja sprawdza, czy nie ma "powiązań homofobicznych".

Szef KORWiN w UK zatrzymany za głoszenie rasistowskich i homofobicznych haseł. Wcześniej śpiewał o zrzucaniu ludzi z helikopterów
      koduj24.pl/szef-korwin-w-uk-zatrzymany-za-gloszenie-rasistowskich-i-homofobicznych-hasel-wczesniej-spiewal-o-zrzucaniu-ludzi-z-helikopterow/?fbclid=IwAR3OjwcPJikc6Jc8gjYJTNiNZneIulTjCfmMTTN3SODruejkSE-ozWJKWF0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka