iza.bella.iza 25.10.20, 02:38 No, może nie w dudę tylko w drzwi biura poselskiego;-) www.onet.pl/informacje/onettrojmiasto/aborcja-gdynia-kibice-arki-zaatakowali-biuro-posla-pis/g0bgr4w,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 02:37 W Otwocku niewidzialna ręka pochlapała drzwi biura pis czerwoną farbą i napisała PIEKŁO KOBIET. Wiem o jeszcze jednym biurze posła pis, które ma kłopoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 03:20 Poseł zaznaczył, że czeka na "potępienie tego aktu Nie doczekasz kutasie! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 14:57 pies.na.czarnych napisała: > Poseł zaznaczył, że czeka na "potępienie tego aktu > > Nie doczekasz kutasie! > Nie popieram ale rozumiem. (po pisowsku zajechałam) Było nie zaczynać! Spodziewał się buc, że mu pączki przyniosą? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 07:37 Marcin Horała @mhorala "Czekam na potępienie tego aktu fizycznej agresji ze strony „obrońców kobiet”. Wszyscy pracujący w naszym biurze to kobiety." Nie łżyj, Horała, nie łżyj. W biurze w Gdyni (wspólne biuro Horały i Śniadka) pracuje w sumie pięć osób - trzy kobiety (Patrycja Anders-Kozicka, Agnieszka Lange-Budnik i Agnieszka Lange-Budnik) oraz dwóch mężczyzn (Paweł M. Adamiak i Daniel Gogulski). Chyba że na stronach Sejmu wiszą niezgodne z prawdą informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 11:00 >Marcin Horała @mhorala >"Czekam na potępienie tego aktu Było. Nie. Zaczynać. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 15:01 yoma napisała: > >Marcin Horała @mhorala > > >"Czekam na potępienie tego aktu > > Było. > Nie. > Zaczynać. Może on miał na myśli wyrok TK? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 17:40 Snajpi, na czym? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 17:00 Zasłużył.Zabrakło mi tam taczki z perfumami ale liczę na Agrounię. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Posłu Horału kibole nakopali w dudę :P 25.10.20, 21:24 P.S. (Wypier@#&ac) - WU-HAE Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza A tymczasem w Białej Podlaskiej... 26.10.20, 14:44 ...zniszczona została elewacja budynku, w którym znajdują się biura poselskie wicepremiera Jacka Sasina i Dariusza Stefaniuka, biuro senatorskie Grzegorza Biereckiego oraz biuro europoselskie Beaty Mazurek. "...to sytuacja, która nie powinna mieć miejsca, ale ja ich rozumiem" :P wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26437632,biala-podlaska-zdewastowano-budynek-mieszczacy-biura-poselskie.html#s=BoxOpImg3 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Prezesu dziś dali z liścia 27.10.20, 23:09 Symbolicznie tylko, oczywista oczywistość. www.onet.pl/informacje/onetbialystok/apel-kaczynskiego-o-obrone-kosciola-odpowiedz-kibicow-jagiellonii/p9fgkmh,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś