Dodaj do ulubionych

Strajk kobiet

01.11.20, 06:20
Wydaje mi się , że kobiety dopiero wówczas wygrają, gdy zaopatrzą się w skuteczne w 100% środki antykoncepcyjne i powiększenie rodziny przełożą na bezpieczniejsze czasy. Nie będzie wówczas chrztów i pogrzebów noworodków, o które tak zabiega KK i pozostająca na jego usługach rządząca mafia.
Obserwuj wątek
    • derff Re: Strajk kobiet 01.11.20, 08:48
      Świetny pomysł tylko to tak trochę ,na złość babci niech mi uszy zmarzną
    • taniarada Re: Strajk kobiet 01.11.20, 08:54
      Ja uważam, że kilka tysięcy mandatów po 500 zł może skutecznie zmniejszyć frekwencje na happeningach, zwłaszcza na prowincji (choć problemem może być prawna otoczka takiej akcji). Ciekawe, czy wówczas p. Lempart zorganizuje kolejną zbiórkę. a może dorzucą się dziewuchy z Aborcyjnego Dream Team (tfu!), które ciułają środki na wycieczki do Czech.
      • m.c.hrabia Re: Strajk kobiet 01.11.20, 08:59
        Ja uważam, że kilka tysięcy mandatów po 500 zł może skutecznie zmniejszyć frekwencje na happeningach

a jeszcze skuteczniejszy będzie miłosiernie katolicki strzał w potylicę.
    • borrka Pusty Kościół byłby skuteczniejszy 01.11.20, 09:13
      A to kobiety są siłą napędową uczestnictwa, w różnych obrzędach.
      Faceci się najwyżej słuchają żony :)

Po pierwsze, już tak kiedyś było i niejaki Luther zdołał sporo zmienić, po drugie i mówię to jak katolik, letni bo letni, cała otoczka instytucjonalna tak naprawdę nie jest człowiekowi wierzącemu potrzebna.
      • borrka Jak długo epidiaskop będzie piekłem straszył 01.11.20, 09:25
        Za udział w demonstracji, nie ma wspólnej płaszczyzny z polskim kościołem.
        • yoma Re: Jak długo epidiaskop będzie piekłem straszył 01.11.20, 09:40
          Ktoś jeszcze wierzy w piekło w ogóle?
          • krzy-czy Re: Jak długo epidiaskop będzie piekłem straszył 01.11.20, 09:59
            no w piekiełko wierzymy na zasadzie-
            takie se piekło KArTOfLE wymyślili-to i takie mają.
            • yoma Re: Jak długo epidiaskop będzie piekłem straszył 01.11.20, 10:04
              Gdzieś czytałam, że tylko malutki ułamek, nie pamiętam jaki, wierzących w Boga wierzy w diabła. Powstaje pytanie, czy brak wiary w diabła jest grzechem? :)
          • borrka To tylko figura retoryczna 01.11.20, 10:07
            A powinno być za d.manie ministrantów.
          • smutas13 Re: Jak długo epidiaskop będzie piekłem straszył 01.11.20, 11:25

[i] Ktoś jeszcze wierzy w piekło w ogóle?]/i]

W piekło nie wierzy nawet kler. Gdyby wierzył, nie byłoby wśród nich tylu grzeszników.
    • stasi1 Re: Strajk kobiet 01.11.20, 10:56
      Nie każda może to zrobić. A im wcześniej tym lepiej. Ale chrztu nie musi robić. Mam kolegę w pracy który chciał obiad powitalny dla syna zrobić ale teściowa stwierdziła że już nie ma córki. I z obiadu nici. Chrztu też nie było
    • 141288bs Re: Strajk kobiet 01.11.20, 11:39
      Te 12-letnie, 15-letnie wulgarne dziewczynki...,sa kobietami?
      • yoma Re: Strajk kobiet 01.11.20, 11:46
        Tak, burku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka