Dodaj do ulubionych

Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji w Be

02.11.20, 02:33
Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji w Berlinie

Dziewuchy Berlin rozdały ulotkę demaskującą, kim jest Julia Przyłębska jej berlińskim sąsiadom, a także manikiurzystce, kosmetyczce, fryzjerce, handlarzowi win, lokalnej parafii i ulubionej restauracji. Protesty wypłoszyły Przyłębskich z ambasadorskiej willi. "Może uda nam się wytropić, gdzie się schowali"
„Żeby poczuła ten strach, który czują w Polsce dziewczyny kiedy robią test ciążowy i widzą te czerwone kreski, albo gdy lekarz USG mówi, że wie pani, dziecko nie jest zdrowe. Niech wraca do Polski, niech stanie przed dziewczynami, które protestują na na ulicach.

oko.press/dziewuchy-wykurzyly-przylebskich-z-rezydencji-w-berlinie/?fbclid=IwAR1MCB0BAOhI0fOH2qYVWq3Bdgdc2M558Nb2QpOosoObf1qXvv1tdpXPGFs
Obserwuj wątek
    • bardzo.cicho Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 03:13
      Chyba pani Przyłębska nie wstydzi się swoich przekonań przed sąsiadami i kobietami, z których usług korzysta.
    • ktos_z_kosmosu Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 06:22
      Ta baba nie ma wstydu.
      Ma tylko jeden czuły punkt, jako PiS.urwie, komenda wypierdalać brzmi jak szum wierzb w Żelazowej Woli, ale verdammt noch mal raus już nie ścierpi.
      Pewnie zaszyła się gdzieś w dzielnicy islamskiej. Tylko tam może być pewna, że w jakaś podpaska nie pacnie jej po jej sprzedajnym pysku.
      Kosmos na swojej liście Polaków objętych infamią, tę babę plasuje tuż za prezesem w pozycji 2.
      • taziuta Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 07:07
        ktos_z_kosmosu napisał:

> Ta baba nie ma wstydu.
        /.../
        > Pewnie zaszyła się gdzieś w dzielnicy islamskiej. Tylko tam może być pewna, że
        > w jakaś podpaska nie pacnie jej po jej sprzedajnym pysku.
        > Kosmos na swojej liście Polaków objętych infamią, tę babę plasuje tuż za prezesem w pozycji 2.

De gustibus...
        Bezwstydników u nich mrowie, tę umieścili na świeczniku więc wali po oczach.
        U mnie na drugim miejscu plasuje się psychol Ziobro a na trzecim obłudnik Gowin.
        • taziuta Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 07:24
          taziuta napisał:

/.../
          > U mnie na drugim miejscu plasuje się psychol Ziobro a na trzecim obłudnik Gowin.

Myślę, że w przypadku Ziobry bardziej pasuje jednak socjopata.
          • ktos_z_kosmosu Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 09:46
            taziuta napisał:

> Myślę, że w przypadku Ziobry bardziej pasuje jednak socjopata.

Inna kwalifikacja, czyli inna lista.
        • stasi1 Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 09:12
          Akurat Gowin jest w miarę jednym z najbardziej normalnych w tej bandzie. Niewiele brakowało a by stracił swoją partię kiedy trochę postawił się kaczelnikowi
          • m.c.hrabia Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 09:29
            Jeśli kogoś z gumowym kręgosłupem można uważać za normalnego, to jest,
            dla mnie wybryk natury.
            • horpyna4 Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 09:38
              To prawda, on jest po prostu mniej szkodliwy. Jest glistą, ale nie fanatykiem, jak Ziobro.
            • stasi1 Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 04.11.20, 08:38
              Może i jest z gumowym ale nie cieszy się jak coś złego kaczelnik zrobi dla Polski. Inni w niebogłosy wtedy chwalą przenikliwość pana
        • ktos_z_kosmosu Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 09:44
          taziuta napisał:

> Bezwstydników u nich mrowie, tę umieścili na świeczniku więc wali po oczach.
          > U mnie na drugim miejscu plasuje się psychol Ziobro a na trzecim obłudnik Gowin

Ziobro i Gowin to politycy, a politycy z zasady, jedną ręką dziecko po główce głaszczą, a drugą mu cukierki podbierają.
          Z omawianą tu babą jest nieco inaczej. Ta zdradziła swoje środowisko tylko dla kariery i mamony, a też możliwe, by na tych czy owych się zemścić.
          Ta kobieta to dureń. Dziś jest wielka, jutro ją porzuconą przez kaczora, koledzy zgnoją.
          Capone swoich ludzi ostrzegał.
          - Nie strzelajcie do policjantów i dziennikarzy. O prawnikach nie wspominał bo to żelazna oczywistość.
    • yoma Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 09:54
      Baby górą :)

Czy oko.press zgłupiało, nigdzie się nie będę logować. Jeszcze czego.
      • met_ol Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 09:59
        Nawet w Berlinie.
        • yoma Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:08
          Gdzie facet nie ma jaj, tam baba załatwia sprawę :) Kurde zaczynam być dumna, że jestem babą :)
          • met_ol Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:12
            Szanuj (ja też szanuję niezwykle) przysłowia - są mądrością narodów....
            "Gdzie diabeł nie może - tam Babę pośle"....
            • yoma Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:22
              Och, a wiesz, ile razy mi się to sprawdzało? ;)
              • met_ol Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:33
                Domyślam się.
                • yoma Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:38
                  Albowiem przysłowia mądrością :) Nie dotyczy przysłów rolniczych o pogodzie.
                  • met_ol Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:41
                    Góralskich także "....abo bedzie padało, abo nie bedzie padało..." ."Będą burze i opady duże. Będzie lało ile będzie chciało"....
                    • yoma Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:45
                      Kiedy na świętego Prota jest pogoda albo słota, na świętego Hieronima descyk jest albo go nima :) No i słynny hak góralski, czyli do wjirsycku dwa kilometry z hakiem.

Ale górale to pisiory i pijoki :)
                      • met_ol Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 10:53
                        .... a ten "hak" ma 5 kilometrów. Słynne.
                        • horpyna4 Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 11:16
                          Ja z ludowych przysłów bardzo lubię to: "dłużej klasztora, niż przeora".
                          • taziuta Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 11:31
                            horpyna4 napisała:

> Ja z ludowych przysłów bardzo lubię to: "dłużej klasztora, niż przeora".

No i "więcej dni niż kiełbas".
                            • horpyna4 Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 11:37
                              Nie znałam. Też optymistyczne.
                          • yoma Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 11:37
                            Ja tego nienawidzę. Nie na mój temperament :)
    • borrka U-Bahn w Berlinówku 02.11.20, 11:19
      www.facebook.com/100010407635004/posts/1269368810086695/?sfnsn=scwspwa
      • yoma Re: U-Bahn w Berlinówku 02.11.20, 11:38
        Ihaha 👍
    • kylax4 Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 02.11.20, 11:41
      Choć zwyczjajowo nie popieram stalkowania ludzi po domach, to w tym przypadku muszę powiedzieć: BRAWO DZIEWUCHY BERLIN!
    • topiramax Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 04.11.20, 14:20
      No to teraz wzorem Ricardo Clementa uciekną do Argentyny?
    • 99venus Re: Dziewuchy wykurzyły Przyłębskich z rezydencji 04.11.20, 15:21
      Mają to na co zasłuzyli.Popieram i mam nadzieję,że na tym się nie skończy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka