Dodaj do ulubionych

Pegasus nadaje?

03.12.20, 09:55
Zdalne połączenia TVN24 z rozmówcami padają dziwnie częściej niż połączenia innych stacji. Nawet prowadzący te wywiady rzucił niedawno "mam nadzieję, że to nie Pegasus". Ta nadzieja ma jakieś podstawy?
Obserwuj wątek
    • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:08
      A ten Pegasus to z jakiego kraju przybył?
      • margit49 Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:16
        peace2u napisał(a):

> A ten Pegasus to z jakiego kraju przybył?

przybył czy został z rozmysłem zakupiony?
        • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:22
          Ale od kogo? I ilu było kupców?
          • eiran Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:36
            Na pewno, pistuju, macie lepsze relacje ze środowiskiem Mariusza Kamińskiego, niż osoby do których kierujecie swoje pytania.
            • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:42
              Ha ha. Źle interpretujesz mój nick. Nie mam nic wspólnego z Kamińskim.
              Doświadczyłem sam na moim sprzęcie elektronicznym wielu ataków od 2010 do 2015 roku.
              Śmieszy mnie teraz że ci u góry udają że nie wiedzą że wszystko jest "monitorowane". Najbardziej przez pewne takie jedno państwo. Chyba każdy już wie że minix w procesorach tam wszystko kieruje.
              • eiran Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:50
                Ja w ogóle nie interpretuję nicka, a jedynie stosuję jego transkrypcję na język mówiony . Ale ponieważ twój sprzęt elektroniczny podlegał atakom w okresie 2010-2015, a następnie ustał, więc jest to jasna przesłanka, że obecne służby, podlegające Mariuszowi Kamińskiemu (który objął urząd pod koniec 2015 roku właśnie), nie prowadzą inwigilacji "twojej osoby", co jednoznacznie wskazuje, że zaliczasz się do elitarnego grona, które jest ich zdaniem godne zaufania.
                • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:54
                  I fajnie ominąłeś kto w tych latach był zainteresowany tym co pisałem o zamachu w Smoleńsku
                  • eiran Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:02
                    Nie mam pojęcia, kto był zainteresowany (lub nie) twoimi elukubracjami, a więc trudno bym coś w tej sprawie pomijał (lub nie).
                    • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:09
                      Największemu wrogowi nie życzę żeby przechodził nowoczesną formę inwigilacji. Zwłaszcza to co z angielskiego nazywają targeting individuals, gang stalking czy gaslighting
                      • eiran Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:17
                        Myślę że twoim największym wrogiem jest ten, którego podejrzewasz o prowadzenie tej nowoczesnej inwigilacji, tak że treść twoich życzeń wydaje się zawierać błąd logiczny.
                        • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:19
                          Ha ha
                          Ja wiem a nie podejrzewam
          • margit49 Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:49
            peace2u napisał(a):

> Ale od kogo? I ilu było kupców?

śmiało, odpowiadaj, podziel się dobrą nowiną. Ja wiem, że pisie służby zakupiły, na pewno. Pisie państwo kontroluje swoich obywateli we wszystkich sferach życia
            • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 10:52
              Państwo które sprzedaje Pegasus ma i inne narzędzia jak np Minix w procesorach Intela. Mają wszystko a nie tylko wybrane rozmowy TVN.
              • margit49 Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:05
                peace2u napisał(a):

> Państwo które sprzedaje Pegasus ma i inne narzędzia jak np Minix w procesorach
                > Intela. Mają wszystko a nie tylko wybrane rozmowy TVN.

to mówisz, że mają wszystko za zgodą pisich?
                • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:10
                  Mają wszystko bez niczyjej zgody. Mówię tutaj o pewnym państwie innym niż Polska.
                  • margit49 Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:32
                    peace2u napisał(a):

> Mają wszystko bez niczyjej zgody. Mówię tutaj o pewnym państwie innym niż Polsk
                    > a.

Etam, mnie interesuje Polska - pisi nie-rząd korzysta z tego programu i wcale nie za darmo. A, że program powstał poza Polską, to oczywiste. U nas więcej wydaje się na scholastykę niż na rozwój nauki i technologii.
                    • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:34
                      To państwo ma wszystko również z Polski. Bez niczyjego pozwolenia.
                      • margit49 Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:47
                        peace2u napisał(a):

> To państwo ma wszystko również z Polski. Bez niczyjego pozwolenia.

nie może być! pisi za mało się modlą czy jak
                      • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:03
                        peace2u napisał(a):

> To państwo ma wszystko również z Polski. Bez niczyjego pozwolenia.

Ma również wiadomą rozmowę bliźniaków i dlatego pisi rząd jest taki usłużny wobec tego państwa.
                        • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:37
                          Tę rozmowę znają wszystkie ważniejsze państwa i organizacje
                          USA mają na wszystkich częstotliwościach fal elektromagnetycznych z satelity nagrany Smoleńsk 10 IV 2010.
                          Czyż to nie dziwne że nie chcą tego pokazać?
                          • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:47
                            Po co maja ujawniać skoro mogą szantażować pisich. Wiadome państwo niedawno kazało wycofać ustawę Jakiego na ten przykład.
                            • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:49
                              Jestem więcej niż pewny że gdyby pokazali zdjęcia satelitarne w podczerwieni to zamach byłby udowodniony bez problemu.
                              • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:04
                                Jak tylko pisowscy naukowcy spreparują takie zdjęcia to Macierewicz na pewno je pokaże.
                          • buldog2 [...] 03.12.20, 12:57
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • queen.maeve Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:55
        Z ojczyzny kaczej.
      • buldog2 [...] 03.12.20, 12:15
        • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:34
          Niezły wywiad mają tam u was nad Wołgą
    • no-popis Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:06
      ukos napisał:

> Zdalne połączenia TVN24 z rozmówcami padają dziwnie częściej niż połączenia inn
      > ych stacji. Nawet prowadzący te wywiady rzucił niedawno "mam nadzieję, że to ni
      > e Pegasus". Ta nadzieja ma jakieś podstawy?
      Musisz to omówić z panem Antonim. Załóżcie stowarzyszenie, wspólne stowarzyszenie.
      • eiran Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:15
        no-popis napisała:

> Musisz to omówić z panem Antonim. Załóżcie stowarzyszenie, wspólne stowarzyszen
        > ie.
        >

Mądrego, to i poczytać warto. Nie dość że stowarzyszenie, to jeszcze wspólne, w odróżnieniu od niewspólnego.
    • yoma Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:37
      Nadaje, nadaje. Czemuś mam problemy z połączeniem z paroma ludźmi i tylko z nimi, ciekawostka dlaczego. Rozmowakontrolowana rozmowakontrolowana rozmowakontrolowana... a coś pan, teraz już nie ostrzegamy!
      • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 11:42
        Polecam częste fabryczne resetowanie komóry
        • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:13
          peace2u napisał(a):

> Polecam częste fabryczne resetowanie komóry

😂🤣
          • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:15
            Mi to zawsze pomagało na jakiś czas
          • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:23
            I jeszcze jedno - zrób sobie test. Zanotuj sobie kiedy ostatni raz logujesz się na jakiejś apce jak np Facebook czy Viber. A potem po jakichś 24 godzinach poproś znajomych żeby sprawdzili co im się pokazuje jako twoje ostatnie logowanie.
            Z własnego doświadczenia wiem że będą spore różnice.
            • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:31
              Zgłoś się do wiadomego państwa z twoimi odkryciami. Może również oni cię zatrudnią :)
              • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:33
                Czyli dobrze wiesz o tym numerze?
                • buldog2 Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 14:12
                  Jesteś dobrze zorientowany.
                  Można dostać tam robotę bez specjalnych umiejętności?
            • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:35
              peace2u napisał(a):

> I jeszcze jedno - zrób sobie test. Zanotuj sobie kiedy ostatni raz logujesz si
              > ę na jakiejś apce jak np Facebook czy Viber. A potem po jakichś 24 godzinach po
              > proś znajomych żeby sprawdzili co im się pokazuje jako twoje ostatnie logowanie
              > .
              > Z własnego doświadczenia wiem że będą spore różnice.

To nie żadne szpiegowskie oprogramowanie tak robi tylko AI używana przez FB i innych próbująca manipulować ciebie i innych użytkowników.
              • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:39
                Czyli to AI szpera w naszych wpisach? Wygląda na inwigilację.
                Jak Pegasus
                • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:50
                  Nie. AI wysyłając takie komunikaty próbuje zwiększyć twoje uzależnienie od smartphone.
                  • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:58
                    Ha ha
                    AI do dzisiaj nie jest w stanie mnie przewidzieć bo ma za cienkie predictive algorithms.Ale niestety większość ludzi kontroluje.
                    • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:02
                      Obejrzyj sobie na Netflix serię „Social Distance”. Jestem pewien, że bardziej docenisz AI.
                      • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:09
                        Ja gram w szachy z AI od 10 lat. Nie ja zacząłem tę grę. Ale wygrywam.
                        • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:21
                          peace2u napisał(a):

> Ja gram w szachy z AI od 10 lat. Nie ja zacząłem tę grę. Ale wygrywam.

Sam widzisz. AI podpuściła cię i przez 10 lat manipuluje twoim wolnym czasem :)
                          • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:25
                            Obejrz sobie film Revolver Guya Ritchie to zrozumieez o jakich szachach mówię
                            • pies.na.czarnych Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:39
                              Oj tam, oj tam. Również od czasu do czasu gram w szachy. Jak chcę wygrywać ustawiam sobie na najniższy poziom trudności i od razu lepiej się czuję :)
              • yoma Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:09
                Patrzcie, można przeżyć x lat nie wiedząc, co to jest viber. Ale fajnie. I to bez logowania 😀
                • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:10
                  Viber jest świetny. W USA jest darmowy.
      • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 12:32
        wyborcza.pl/1,75399,15120403,USA_na_totalnym_podsluchu.html

Jeszcze mogą nas męczyć Stingrayem
        • buldog2 [...] 03.12.20, 13:10
          • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:12
            Nie interesuję się przewałami PiSu ale nie będzie mi przeszkadzać jak ktoś się tym zajmie.
            • buldog2 [...] 03.12.20, 13:28
          • buldog2 [...] 03.12.20, 13:17
            • peace2u Re: Pegasus nadaje? 03.12.20, 13:23
              Nie wiem. A ty wiesz?
              • buldog2 [...] 03.12.20, 13:33
                • pies.na.czarnych Buldog wywal tą sygnaturkę bo cię zablokują. Wczor 03.12.20, 13:43
                  Buldog wywal tą sygnaturkę bo cię zablokują. Wczoraj w jednym z moich wątków admin wysłał do ciebie ostrzeżenie.
                  • pies.na.czarnych Re: Buldog wywal tą sygnaturkę bo cię zablokują. 03.12.20, 13:43
                    Za późno. Już zablokowali.
                    • buldog2 Re: Buldog wywal tą sygnaturkę bo cię zablokują. 03.12.20, 14:16
                      Dzięki. Nie widziałem ostrzeżenia moderacji.
                      Wyciąłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka