Dodaj do ulubionych

Kibitki na Syberię...

20.01.21, 06:11
Pisia władza jest coraz bardziej represyjna.Ostatnio zabrała się za" niepokornych "prokuratorów.
Za nieposłuszeństwo zsyłka do nowego miejsca pracy, nawet odległego o setki km od domu, rodziny... Przeprowadzka w 48 godzin. A co z rodzinami tych ludzi?
Co nam to przypomina?
Obserwuj wątek
    • aniechto.only Re: Kibitki na Syberię... 20.01.21, 06:46
      Przerzucanie na drugi koniec Polski w 48g niepokornych prokuratorów, ściganie niepokornych sędziów, ustawa kagańcowa, projekt ustawy o obowiązkowych mandatach ----> policyjne państwo PiS na modłę putinowską.
      • j-k Kobitki na Syberię... ? 20.01.21, 10:54
        aniechto.only napisała:
        -> policyjne państwo PiS na modłę putinowską.

i co zrobisz ?
    • zwariowanycyklista To ja pierwszy użyłem tego porównania tu na tym 20.01.21, 10:44
      forum dwa dni wcześniej niż Pani Lubnauer powiedziała to w Szkle KOntaktowym. Moze zanim mnie moder wydupczył w kosmos to zdążyła przeczytać?
      oto dowód:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,171130067,171130067,Ziobro_jak_car_car_zsylal_na_Sybir.html?t=1611047325#p171130067
      • yoma Re: To ja pierwszy użyłem tego porównania tu na t 20.01.21, 12:28
        Ratunku.
        • adria231 Re: To ja pierwszy użyłem tego porównania tu na t 20.01.21, 13:07
          Dzisiaj poseł Bartoszewski powiedział na temat dostępu poza kolejnością do szczepienia policji, prokuratorów,CBA i innych służb siłowych,że to logiczne, ale skandaliczne.
          • pies.na.czarnych Re: To ja pierwszy użyłem tego porównania tu na t 20.01.21, 15:10
            Wyjaśnił gdzie widzi tą logikę?
            Mundurowi to są przecież w większości młode, silne, wypasione byczki. Ich powinno się szczepić w ostatniej grupie.
        • zwariowanycyklista Re: To ja pierwszy użyłem tego porównania tu na t 20.01.21, 14:20
          yoma napisała:

> Ratunku.
          >

Kłamię?
          Czy coś cię uwiera?
          • yoma Re: To ja pierwszy użyłem tego porównania tu na t 20.01.21, 15:50
            Tak, niektórych wyobrażenia o ich dziejowej roli :)
    • taniarada Re: Kibitki na Syberię... 20.01.21, 11:02
      Sorry to już trzeci wątek na ten temat.Adaś był pierwszy.Ryj już wyleciał .Ile można zakładać wątków o tym samym.
      • motocyklista175 Re: Kibitki na Syberię... 20.01.21, 13:19
        Napisał taniarada, co chrzani nie na temat w każdym wątku kalecząc przy tym język polski.
        Trolom pisim się nudzi.
      • zwariowanycyklista Re: Kibitki na Syberię... 20.01.21, 14:42
        taniarada napisał(a):

> Sorry to już trzeci wątek na ten temat.Adaś był pierwszy.Ryj już wyleciał .Ile
        > można zakładać wątków o tym samym.

No tak, ale mój był zalożony prawie dobę wcześniej od następnego, tyle, ze łobuz mnie nie lubi i wydupczył w kosmos, bo wie , ze licznik bije i niebawem zabanuje mnie kolejnego nicka z automatu zresztą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka