yoma 13.02.22, 11:27 secure.avaaz.org/campaign/pl/plborder_wall/?cFvpklb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec1 Re: Nie dla muru 13.02.22, 11:48 A moim zdaniem to jest rozgrywka między dwoma autorytarnymi reżimami i tu apele niewiele pomogą. :( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie dla muru 13.02.22, 11:56 Ale jeden autorytarny reżim jest w Unii haha. To nie jest apel do pisich :D Pisi boją się dużej liczby ludności. Nie wymienię teraz z pamięci, ale liczne podpisy już nie raz pomagały. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Nie dla muru 13.02.22, 12:05 Jest w Unii ale jak długo jeszcze będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie dla muru 13.02.22, 12:37 Jak wywalimy pisich, ale tak dobrze, żeby nie odrosło... Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Nie dla muru 13.02.22, 13:55 Suweren promurowy:( www.google.com/amp/s/businessinsider.com.pl/wiadomosci/mur-na-granicy-ponad-polowa-polakow-popiera-budowe/dqmgpq7.amp Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie dla muru 13.02.22, 17:41 Lecieć suwerena :) Pewnie tym bardziej, im dalej od wschodniej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k yoma, dziecinna belkotka. 13.02.22, 17:46 MUR sie zbuduje i MUR sie rozbierze (wlasciwie to bedzie solidny plot) - gdy Lukaszenka wybije sobie z glowy absurdalne pomysly szantazowania Unii. Tfu(j), jak zawsze, DRr J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Nie dla muru 13.02.22, 17:54 yoma napisała: > Ale jeden autorytarny reżim jest w Unii haha. To nie jest apel do pisich :D > > Pisi boją się dużej liczby ludności. Nie wymienię teraz z pamięci, ale liczne p > odpisy już nie raz pomagały. > No coś tam bywało. Jak choćby to: Posłowie PiS poparli projekt zakazujący znieważania gejów i lesbijek – informuje wtorkowa „Rzeczpospolita”. Z Ministerstwa Sprawiedliwości słychać już jednak pierwszy głos sprzeciwu. www.wprost.pl/kraj/10373375/pis-popiera-projekt-zakazujacy-zniewazania-osob-lgbt-pierwsze-glosy-sprzeciwu.html Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Nie dla muru 13.02.22, 12:04 yoma napisała: > secure.avaaz.org/campaign/pl/plborder_wall/?cFvpklb > Nie w tej postaci, bo mur na lata, a może i na zawsze, podzieli dwa bliskie sobie narody. Bo w Polsce słowo „mur” wywołuje najgorsze skojarzenia – z murem warszawskiego getta, z żelazną kurtyną, z zaporami i zasiekami, które stanęły na ulicach miast w stanie wojennym. Bo z racji historycznych Polska nie powinna inwestować w tego typu przedsięwzięcia. www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/2139236,1,dlaczego-taki-mur-nie-powinien-w-ogole-powstac.read Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Te yoma, a gdzie wątek poza tytułem? 13.02.22, 12:59 yoma napisała: > secure.avaaz.org/campaign/pl/plborder_wall/?cFvpklb > Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Te yoma, a gdzie wątek poza tytułem? 13.02.22, 14:08 mienkiszon napisał: Re: Te yoma, a gdzie wątek poza tytułem? Ryju Kochany ! Potrzebujesz coś na zagrychę? Ja przekąsiłem tytułem ! Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego traktowa 13.02.22, 18:12 storima napisał: > mienkiszon napisał: > > > Re: Te yoma, a gdzie wątek poza tytułem? > > Ryju Kochany ! > Potrzebujesz coś na zagrychę? > Ja przekąsiłem tytułem ! Jak Toma się do mnie przypierdala to jest OK, jak jej dwóch kumpli przypierdalaczy jej wtóruje to tym bardziej, a gdybym ja na tym forum założył wątek bez wątku, czyli tak jak ten to Toma i tych dwóch przypierdalaczy by się na mnie rzucili hurtem!!! A na koniec PiSia Qrwa na moderacji jak bym tym gnojom się odciął wysłałą by mnie w kosmos!!! Kumasz różnicę między prawdziwymi wątkami, a wątkami przypierdalaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego tra 13.02.22, 18:28 mienkiszon napisał: Chciałem jedynie, żebyś o tym wszystkim zapomniał. Odciął się od tego. Po prostu: abyś się uśmiechnął. Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Re: Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego tra 13.02.22, 18:33 storima napisał: > mienkiszon napisał: > > Chciałem jedynie, żebyś o tym wszystkim zapomniał. > Odciął się od tego. > Po prostu: > abyś się uśmiechnął. Tak, jak mnie ta Qwa Yoma i jej dwóch przy[ierdalaczy gniją, a PiSia Qwa na moderacji mnie w kosmos wysyła, to ja mam się uśmiechać? Po trzynastej, czy przed, przed przypierdalaniem się tej trójki skórwysynów, czy przed wysłaniem w kosmos? Kiedy to mam się uśmiechnąć niby? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego tra 13.02.22, 18:40 Ryj nie zaczynaj 😂 Ale ci tego brakuje, co? Btw, nazywam się Yoma, nie Toma. A teraz przeproś i oddal się żwawo. Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Re: Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego tra 13.02.22, 18:55 yoma napisała: > Ryj nie zaczynaj 😂 Ale ci tego brakuje, co? > > Btw, nazywam się Yoma, nie Toma. A teraz przeproś i oddal się żwawo. > Pisałem ci przypierdalaczko nałogową, że mój chrombook zmienia!!! Nie kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego tra 13.02.22, 18:59 mienkiszon napisał: > Pisałem że mój chrombook zmienia!!! Na Twym miejscu to bym tego Chroma nieźle o......dolił ! Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon FAkt, ale odpowiadając te ebanej świni na mózg 13.02.22, 19:13 storima napisał: > mienkiszon napisał: > > > > > Pisałem że mój chrombook zmienia!!! > > Na Twym miejscu to bym tego Chroma nieźle o......dolił ! > Mnie pada,. bo niby dlaczego i za co ta Qrwa się do mnie przypierdala, ja tej bladzi, tak samo jak skurwysynom , jej kolego hrabiemu i buldogów nigdy nic nie zrobiłem złego!!! To dlaczego te Qrwy się ę do mnie przypierdala ją, co ja im złego zrobiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: FAkt, ale odpowiadając te ebanej świni na móz 13.02.22, 20:24 mienkiszon napisał: > storima napisał: > > > mienkiszon napisał: > > > > > > > > > Pisałem że mój chrombook zmienia!!! > > > > Na Twym miejscu to bym tego Chroma nieźle o......dolił ! > > > > co ja im złego zrobiłem? Gdybyś rzucał q...ami na Chroma raczej niż na forach to nie byłoby problemu. Po to masz tego Chroma, aby się na nim wyżywać ! Z ludźmi to raczej ostrożnie. A z Chromem to na Krzywy Ryj możesz nawet lecieć! Wówczas świat nabierze miłych Tobie barw. I będziesz miał czas Kochany Ryju, będziesz czas miał się uśmiechać ! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego tra 13.02.22, 18:49 mienkiszon napisał: > storima napisał: > > > mienkiszon napisał: > > > > Chciałem jedynie, żebyś o tym wszystkim zapomniał. > > Odciął się od tego. > > Po prostu: > > abyś się uśmiechnął. > > > Tak, jak mnie ta Qwa Yoma i jej dwóch przy[ierdalaczy gniją, a PiSia Qwa na mod > eracji mnie w kosmos wysyła, to ja mam się uśmiechać? > Po trzynastej, czy przed, przed przypierdalaniem się tej trójki skórwysynów, cz > y przed wysłaniem w kosmos? > Kiedy to mam się uśmiechnąć niby? Tak jak pisałem. 1. Trzeba o tym wszystkim zapomnieć. 2. Odciąć się od tego. 3. I dopiero wtedy będziesz mógł się uśmiechnąć. Twym Pięknym Ryjem ! Jak na tym zdjęciu, które kiedyś tu zamieściłeś. Trzymając gitarę w Twym zespole w technikum. PS I co tam ! Możesz przeprosić Yomę ! Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Re: Nie nie potrzebuję, tylko rządami równego tra 13.02.22, 18:59 Za co , za przypierdalactwo? Przecież to ona, Buldog i cham z gminu mnie prześladują , Anię ja ich? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Nie dla muru 13.02.22, 14:05 Madame,zrobilem to w ubiegłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie dla muru 13.02.22, 22:05 Podpisałem, dziwne ze nie dostałem na mojego maila. AVAAZ przysyła mi coś niemal codziennie a ja nie odmawiam podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie dla muru 13.02.22, 22:36 Nie, sprawdzałem. Dostałem potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie dla muru 13.02.22, 22:49 Jak masz gmaila, to on ostatnio świruje. Pewnie coś usprawnili. Najgorzej jest, jak przyjaciele znajdują prezenty nie to, że w spamie, ale w koszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie dla muru 14.02.22, 09:43 Coś się dzieje, moja teściowa powiedziałaby; "znowu ruskie". Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie dla muru 14.02.22, 12:06 Myślisz, że pisi, pozbawieni Pegasusa, rozpaczliwie próbują się włamać do czego się da? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Nie dla muru 13.02.22, 14:06 Pisia swołocz będzie musiała przedłużyć ten mur na długości całej granicy ukraińskiej. Jak Ukraińcy ruszą na zachód to przykryją całą Polskę czapkami. Dzięki pisiej retoryce wojennej maja pretekst do emigracji z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś