pozytonium 28.04.22, 15:51 Co oni biorą? Aż tak się wystawić na KO? Budka wyszedł na idiotę. twitter.com/pikus_pol/status/1519227400202199040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: KO 28.04.22, 15:58 Z wypisanym nazwiskiem na kurtce chodzi jedynie Putin i pisi debile z psiego rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: KO 29.04.22, 15:22 margit49 napisac chciała: > Kradno, panie, kradno - bogatym. a potem rozdajo to, panie, biednym. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: KO 28.04.22, 16:31 pozytonium napisał(a): > Co oni biorą? Aż tak się wystawić na KO? Budka wyszedł na idiotę. Faktycznie, problem:D Morawiecki moralista pouczał Niemców i Francuzów, aż Putin się zlitował nad nim i sam wprowadził sankcje, ładnie to ujął Ryjek - wyprzedził polskie sankcje pisiego rządu. I kto tu wyszedł na idiotę? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: KO 28.04.22, 16:33 margit49 napisała: > pozytonium napisał(a): > > > Co oni biorą? Aż tak się wystawić na KO? Budka wyszedł na idiotę. > > Faktycznie, problem:D > Morawiecki moralista pouczał Niemców i Francuzów, aż Putin się zlitował nad nim > i sam wprowadził sankcje, ładnie to ujął Ryjek - wyprzedził polskie sankcje > pisiego rządu. I kto tu wyszedł na idiotę? A możesz pisać na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: KO 28.04.22, 16:39 pozytonium napisał(a): > A możesz pisać na temat? > > Jak nie na temat! mowa była kto wyszedł na idiotę, więc napisałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: KO 28.04.22, 16:42 margit49 napisała: > pozytonium napisał(a): > > > A możesz pisać na temat? > > > > > Jak nie na temat! mowa była kto wyszedł na idiotę, więc napisałam :D KO :) Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: KO 28.04.22, 16:53 pozytonium napisał(a): > KO :) > Jednak Morawiecki. Zgrywał moralistę, aż wyręczył go Putin. Premier Polski. I taki obciach. :D Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: KO 28.04.22, 16:44 > A możesz pisać na temat? O co ci chodzi? Przecież pouczał Niemców mając na sobie kurtkę z namalowanym nazwiskiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: KO 28.04.22, 16:56 pies.na.czarnych napisał: > O co ci chodzi? Przecież pouczał Niemców mając na sobie kurtkę z namalowanym na > zwiskiem.:) > I wyszedł na idiotę, mając na sobie kurtkę z namalowanym nazwiskiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: KO 28.04.22, 16:34 Dodatkowo pisi tak się zagalopowali, ze już od wczoraj wiele gmin pozbawionych jest cieplej wody Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Mnie interesuje tylko moj ulubieniec: 28.04.22, 16:38 Grzesio Schetyna. i dopoki on nie wychodzi z BUDKI - Platfusy sa w porzadku: . allegro.pl/oferta/fikajacy-psiak-w-budce-chodzi-szczeka-robi-fikolki-9203934759 Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: KO 28.04.22, 17:54 Jakieś pierdoły wstawiasz. Jak nie masz nic sensownego do napisana na FK, to nie pisz. PS. Przy oficjalnych spotkaniach w kurtkach widziałem tylko PiSich i Putina. Kaczyński z napisem na plecach Napoleon. Odpowiedz Link Zgłoś