hordol 16.05.22, 18:49 gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/8418448,500-plus-ukraina-dzieci-wnioski.html ciekawe kiedy to wszystko pierdolnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: by Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło... 16.05.22, 19:26 Już dawno pierdnolneło, w 2016. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Sądząc po zawartości to weganka... 16.05.22, 20:07 aniechto.only napisała: > Już dawno pierdnolneło, w 2016. Morduje roślinki. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Sądząc po zawartości to weganka... 16.05.22, 20:35 pozytonium napisał(a): Sądząc po wyglądzie raczej wieprzowina. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 10:16 Raczej Kartoffelsalat. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 10:21 boblebowsky napisał: > pozytonium napisał(a): > > Sądząc po wyglądzie raczej wieprzowina. Popatrz na wdzięk kotów i porównaj to z wołem co je trawę. Ogólnie zielonożercy piękni nie są. Coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 11:50 pozytonium napisał(a): > boblebowsky napisał: > > > pozytonium napisał(a): > > > > Sądząc po wyglądzie raczej wieprzowina. > > Popatrz na wdzięk kotów i porównaj to z wołem co je trawę. > Ogólnie zielonożercy piękni nie są. Coś za coś. > Nie no błagam... Tyle samo prawdy w tej twojej teorii co w tej o bruździe na czole u dzieci poczętych in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 12:00 boblebowsky napisał: > pozytonium napisał(a): > > > boblebowsky napisał: > > > > > pozytonium napisał(a): > > > > > > Sądząc po wyglądzie raczej wieprzowina. > > > > Popatrz na wdzięk kotów i porównaj to z wołem co je trawę. > > Ogólnie zielonożercy piękni nie są. Coś za coś. > > > > Nie no błagam... Tyle samo prawdy w tej twojej teorii co w tej o bruździe na cz > ole u dzieci poczętych in vitro. Popatrz na dinusie :) jak Kopacz. Drapieżnik nigdy nie będzie gruby. Nie uciekłby przed kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 12:31 A ty jesteś i gruby, i brzydki 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 12:36 yoma napisała: > A ty jesteś i gruby, i brzydki 😂 Mam też inną przypadłość. Nie łykam błonnika. Nie pasę się Gazetą, czy to Wyborczą, czy to Wrocławską. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 12:46 yoma napisała: > Twoja strata. Czy ja wiem. Celuloza w nadmiarze urodzie nie służy. Do przeczyszczenia jelit wolę chitynę. Uwielbiam grzyby nie mylić z Rydzykiem. Jesz taki sosik grzybowy. Zaczyna się sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 15:55 Teraz jest chyba sezon na piestrzenice. "Piestrzenica jest grzybem trującym, przeznaczonym wyłącznie na eksport" , tak zachęcało dawno temu do ich zbierania przedsiębiorstwo Las. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Sądząc po zawartości to weganka... 17.05.22, 13:49 > Nie pasę się Gazetą, czy to Wyborczą, czy to Wrocławską. Tobie wchodzi jedynie "Ukraińska Prawda". Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Sądząc po zawartości to weganka... 18.05.22, 09:12 pozytonium: > Popatrz na wdzięk kotów i porównaj to z wołem co je trawę. > Ogólnie zielonożercy piękni nie są. Popatrz też na wdzięk tych drapieżników: • Niedźwiedź brunatny (Ursus arctos) • Skunks zwyczajny (Mephitis mephitis) • Mors arktyczny (Odobenus rosmarus) • Hiena plamista (Crocuta crocuta) i porównaj z takimi niezgrabnymi wegetarianami jak • Koń domowy (Equus caballus) • Zając szarak (Lepus europaeus) • Jeleń szlachetny (Cervus elaphus) - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To zalezy od Bruxelki 16.05.22, 19:47 zaplaci - to bedzie trwalo to dalej. nie zaplaci - to 1 mln Ukraincow wyladuje w pociagach do Berlina i Bruxelki. zreszta bez przymusu. w Polsce Socjal jest ponizej ich oczekiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: To zalezy od Bruxelki 16.05.22, 20:20 A borygo wali w czerep aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To zalezy od durnej Bruxelki 16.05.22, 20:36 m.c.hrabia napisał: > A borygo wali w czerep aż miło a Lizol - jeszcze lepiej - a tanszy. chlej bez ograniczen Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: To zalezy od durnej Bruxelki 17.05.22, 10:22 j-k napisał: > m.c.hrabia napisał: > > A borygo wali w czerep aż miło > > > a Lizol - jeszcze lepiej - a tanszy. > > chlej bez ograniczen > > Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Lizol jest do czyszczenia kibli :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: To zalezy od durnej Bruxelki 17.05.22, 10:53 Lizolem podczas I wojny światowej dezynfekowano pociągi przewożące żołnierzy chorych na dezynterię. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i rozumu... 17.05.22, 16:05 pozytonium napisał(a): > Lizol jest do czyszczenia kibli :)))))))) i rozumu - z zalegajacych w nim zlogow :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: by Polska rosła w siłę, a ludziom się żyło... 16.05.22, 20:32 Przy milionie Erosów dziennie za izbę dyscyplinarną to cały czas mało, a jak by dodać jeszcze Ostrołękę i parę innych rzeczy to już w ogóle drobniaki. Narodową nienawiść masz we krwi widzę. Odpowiedz Link Zgłoś