superspec1 08.07.22, 10:45 na podium. Z tego dla mnie wynika że Tusk za bardzo przesunął PO na lewo.;) www.rp.pl/polityka/art36667781-sondaz-spadlo-poparcie-dla-pis-partia-holowni-wyprzedzila-lewice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Hołownia 08.07.22, 10:53 superspec1 napisał(a): > na podium. Z tego dla mnie wynika że Tusk za bardzo przesunął PO na lewo.;) Hołownia też jest na lewo. Korzysta tylko z braku akceptacji dla Tuska wyzszej niz brak akceptacji dla Kaczyńskiego. Tusk jest historią. Nie będzie prawdziwym mężczyzną jak to określił jego maskotek Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Hołownia 08.07.22, 11:07 Tusk budzi nieufność bo skręcił w lewo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Hołownia 10.07.22, 18:23 superspec1 napisał(a): > Tusk budzi nieufność bo skręcił w lewo.;) Nie tylko z tego powodu. Jest przede wszystkim niewiarygodny dla wyborcy zmieniając poglądy o 180 stopni co wybory, pracuje bez programu i bez wyrażnych deklaracji. Poza tym ....ma słabą kadrę z uwagi na wiele, wiele lat negatywnej selekcji realizowanej przez Tuska czego żywym dowodem była Ewa Kopacz jako premier no a pierwszym sygnałem, dla mnie, odejście Andrzeja Olechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Hołownia 15.07.22, 05:39 superspec1 napisał(a): > na podium. Z tego dla mnie wynika że Tusk za bardzo przesunął PO na lewo.;) > > www.rp.pl/polityka/art36667781-sondaz-spadlo-poparcie-dla-pis-partia-holowni-wyprzedzila-lewice czyli przecwaniakował, cwaniaczek. Tusk jako polityk przypomina mi postać Synka (PAzura) z filmu "Sztos". Polityka dla niego to jest taki sztos tzn wszystko można obiecać, wszystko można zdeklarować aby w finale zrobić sztos. To nie jest polityk w moim rozumieniu polityki. Odpowiedz Link Zgłoś