Gość: elo IP: *.aster.pl 08.11.04, 03:14 Chorutki bidulek taki... Martwi sie... A jednak stawia sie dzielnie na wezwanie komisji. Jak mi go zal... Wam tez? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.client.comcast.net 08.11.04, 03:15 Może ten samolot to Gulfstream IV, a nie "Golfster"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.vc.shawcable.net 08.11.04, 03:42 Oczywiscie, ze Gulfstream IV, Gazetowi pismacy znaja tylko hebrajski i jydysz www.perrygolf.com/htmlimages/pr_hr_gulfstream2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waste Management Czy ktos sprawdzil kontakty Kulczyka z FILIPIAKEM IP: *.res.east.verizon.net 08.11.04, 05:24 byli wlasnie razem w South Beach/Miami... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 09:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Pietrow No niech pan... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:01 No niech pan nam już takich kawałów nie robi, bo się wszyscy martwiliśmy o pana. Zdrowia życzę. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 11:46 Na rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:37 ??????????? Opatentował jakiś wynalazek? Nie. Chyba, że przyjmiemy, że wynalazł cudowny sposób na transakcje ze skarbem państwa. A tak z innej beczki, dziwi mnie, że tak pełno gó..arzy na forum. Ferie jesienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:20 Od kiedy to w naszych czasach wynalazcy zarabiają pieniądze? Oj biedny ty narodzie Polski, oj biedny a jaki głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco GW, znowu obciach... 08.11.04, 16:53 po jaki wuj przy każdej okazji wspominacie, że prywatnym samolotem to, prywatnym samolotem tamto... Kulczyk jak skończył 18 lat, to już był bogaty, bo jego ojciec zbił fortunę na handlu. w tamtych czasam każdy, kto miał trochę oleju w głowie i na dzień dobry milion dolców do dyspozycji, mógł osiągnąć tyle co Kulczyk. a ta cała nagonka na jego osobę to kolejny przykład polskiej zaściankowości. nawet nie chce mi się z oszołomstwem dyskutować. grunt, to równać w dół, nie? bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysmiewaczek Re: GW, znowu obciach... IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 08.11.04, 17:50 Masz racje w 100%!!! A znacie te bajeczke: pokazala sie wrozka Polakowi i rzekla "Spelnie Ci JEDNO zyczenie, wiec dobrze pomysl". Myslal Kowalski, myslal i wymyslil: zeby Nowakowi spalilo sie wszystko, bo ja tez nic nie mam!!! Tak to drogie dziatki w lapidarny, ale porazajaco wlasciwy sposob sami nasi rodacy, oczywiscie ci swiatlejsi, okreslili to, co Paco napisal. Czy to boli? Jak jasna cholera, ale jak mowia Slazacy, to prowda. I to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik JA TEZ KOCHAM KULCZYKA I PUTINA I ALGANOWA IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 08.11.04, 18:16 WSZYSTKICH ICH RAZEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alganow CZY PIERWSZY WYJECHAL NA SPOTKANIE ?!!!!!!!!!! IP: 69.15.21.* 09.11.04, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
allthatjazz Re: GW, znowu obciach... 08.11.04, 22:25 Macie racje, nie równajcie w dół z innymi. Tacy oświeceni ludzie jak wy, powinni lecieć w górę. Aż do nieba. Tam gdzie już jest doktorek, ruscy szpiedzy i pierwszy mgr III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: GW, znowu obciach... 09.11.04, 03:28 a co cię tak w życiu boli, że tak jedziesz po mnie i po innych, którzy nie dali się porwać tej rzece nienawiści wobec Kulczyka? czyżby zawiść o czyjeś bogactwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna K. Re: GW, znowu obciach... IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 07:15 Oczywiście udajesz, że nie wiesz nic o drogach polskiej prywatyzacji i do znudzenia branzlujesz się tym kryterium zawiści ale trzeba Ci wiedzieć, że posiadanie nie imponuje wszystkim ludziom nawet jeśli są polskiego pohodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: GW, znowu obciach... 09.11.04, 12:52 nie twierdzę, że prywatyzacja była w porządku, bo nie była (nawet bardzo), ale robienie z Kluczyka największego zła w tym kraju jest juz bardzo gruba przesadą. Proszę mu udowodnić jakieś przekręty, i dopiero rzucać takimi oskarżeniami. jeśli mnie pamięć nie myli, to według jednej z notatek na temat jego spotkania z Ałganowem pod koniec powiedział, że o wszystkim musi zawiadomić "pierwszego" (moim zdaniem premiera, a nie prezydenta), bo i tak rząd tylko może podejmować takie decyzje. Nie uważam tego za coś nagannego, że sobie bogaci ludzie rozmawiają o prywatyzacji i planują jakieś działania. a co do Ałganowa - podczas gdy cała prawie Polska podniecała się wakacjami ze szpiegiem, Kulczyk i inni bogacze krecili interesy. ich podejście do życia różni się całkowicie od naszego i to ich sprawa, czy wiedzą czy nie kto to Ałganow i czy chcą się z nim zadawać. dopóki nie zostanie popełnione przestępstwo, wszystko jest w porządku. A proszę, wskażcie, w którym momemcie Kulczyk popełnił przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Za jaja za A2 bym go powisił!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 20:30 Drań jeden! Żeby to po tylu latach do Rzeszy nie dało się jak człowiek dojechać! Tylko bramki, na dwupasmówkach przez Gomółkę budowanych, potrafi stawiać i kasę zbijać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 02:55 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:06 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:08 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY LLLLLLLLLLL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:09 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:10 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY POLPOLPOLPOLPOLPOLPOLPOLPOLPOLPOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:11 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY PLOSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:11 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:12 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY PPPPPOOOOOOLLLLLLSSSSSSKKKKKKAAAAAA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:17 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI POLACY DYSKO POLO DYSKO POLO BARANY ROZUMU BRAK ROZUMU POLPOLPOPLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA CANADA 111 CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 03:17 GRUNT TO ROWNAC DO GORY GORY A NIE DO DOLU BARANY POLACZKI OPLANE MOCZEM DUPOLUDY OSRANE KUTASY ZAMAZANE ODBYTY JAN KUCZK DOBRA ROBOTA BOGATYCH POLAKOW BOGATA POLSKA KOCHNA BARDZO KOCHANA I SZANOWANA MONDROSCI KOCHANI DYSKO POLO BARANY ROZUMU BRAK ROZUMU POLPOLACY DYSKO POLO POLPOPLOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 08.11.04, 17:20 Na czym by nie zrobil, pewne jest to, ze "czyste" one nie byly, i chyba kompletny naiwniak uwierzy w to , ze Pan Kulczyk nie wiedzial z kim sie spotyka we Wiedniu, albo on taki glupi, albo ma racje "prawa strona" Komisji Sledczej, a jezeli chodzi o go...rzy, to daj pan spokoj, w "demokratycznym" panstwie kazdy ma prawo do swojej opinii, nawet jesli sa one smieszne i niedojrzale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na szubienice [...] IP: *.client.comcast.net 09.11.04, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autogiro Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.mtm-info.pl 08.11.04, 16:54 Na celowym używaniu własnego mózgu. Nie tak częste, jak się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierwszy NA CZYM ? POROZUMIEWAL SIE BEZ BARIER !!!!!!!!!! IP: 69.15.21.* 08.11.04, 23:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekx Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.spa.sc.charter.com 08.11.04, 20:59 kulczyk zbil koksy na zlodziejstwie . ukradl co tylko sie dalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.net81-64-40.noos.fr 08.11.04, 21:36 przepraszam bardzo, a co takiego Ci ukradl, bo moim zdaniem zeby kogos nazwac zlodziejem to trzeba mu ta kradziez udowodnic. Tylko nie udacznicy nazywaja ludzi bogatszych od siebie zlodziejami. Mnie jak do tej pory nic nie zginelo, wiec nie odwaze sie nazywac kogos zlodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoczniowiec Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: 212.14.57.* 09.11.04, 00:35 jak nie ukradl : 1. ma udzialy w tpsa a to organizacja przestepcza - naciaga ludzi na ogromne pieniadze-monop0l 2. ma udzialy w orlenie - patrz jak wyzej 3. ma udzialy w energetyce - patrz j.w 4-144- ma udzialy w ogromnej ilosci firm- patrz jak wyzej Wniosek kazdemu z nas ukradl I moralnie rozlozyl kraj......... a to juz gorzej jak zlodziejstwo, z niego przyklad wzielo wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel 09.11.04, 03:31 to zamknij Kulczyka i jego firmy - zobaczymy jaką przysługe Polsce zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofiara pana K. Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 07:19 Zginął mi mój majątek na-rodowy, a teraz widzę go w rękach K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Na czym Kulczyk zbił koksy? Produkcja? Handel IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 23:51 Mylisz sie chłopie. Trzeba mieć rozum i być wytrwałym, a dojdzie sie do wszystkiego. Samo picie piwa pod kioskiem nie zaprowadzi cię daleko nawet jeśli umiesz włączyć komputer aby innych opluwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Kwasny NA CZYM ? USUWAL BARIERY W HANDLOWANIU POLSKA !! IP: 69.15.21.* 09.11.04, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziwił A rodzina jego zięcia to niby na czym? IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 08:02 a lubomirskie lanckorońskie szuje to na czym się tak wysforowały niby jeśli nie na niewolniczej pracy Polaków - wstyd i hańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy ktos sprawdzil kontakty Kulczyka z FILIPI IP: 212.160.172.* 08.11.04, 17:19 Filipakiem z Comarchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.attu.pl / *.attu.pl 08.11.04, 03:16 Kulczyk daje pracę tysiącom ludzi. Ilu daje Giertych? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Pięć tysięcy to dużo. Kwaśniewski tylko 800 08.11.04, 03:56 To Kulczyk ma większy pałac niż Kwach? Czy też ma więcej pałaców? Jeszcze 600 Kulczyków i problem bezrobocia rozwiązany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak do nikt Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 05:01 Kulczyk daję pracę ludziom po 600zł/mieś. a kolesiom milion dol. na rok.Naprawdę prawdziwy patriota!!! Kupuje państwowe po złotym sprzedaje razem z ludzmi za miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stawik Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.11.04, 09:31 A skąd masz takie informacje kolezko, wiem o tym, ze nieźle płąci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.net.pulawy.pl 08.11.04, 10:27 mssz rację ślązak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Kulczyka pracodawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:34 kulczyk to duzy pracodawca - przejzyjcie to www.kulczykholding.pl/pl_historia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Kulczyka pracodawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:34 No a Giertych to rozwali i bedzie baaaardzo zadowolony. Ludzie pojda na bruk. Ale OK, moze wtedy zobacza kim jest ten "sprawiedliwy". To nie Kulczyka trzeba ganiac ale sprzedawczykow rzadowych ( ze wszystkich opcji rzadzacych przez ostatnie 15 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax Re: Kulczyka pracodawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:56 joj, czy ty choc trochę myślisz?, co ma Giertych rozwlać? Browary (Poznań, Tychy)?, które w większości NIE nalezą do Kulczyka , tylko do Browarów Południowoafrykańskich, a może prawie francuską TP SA?? Odpowiedz Link Zgłoś
baba2 Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE 08.11.04, 05:43 KULCZYK ma tylko taki fart bo ma przekupionych urzędników od portiera do prezydenta,nie płacił podatków i ceł.Przemycał.Jako dwu państwowiec a może cztero ma w nosie państwo.Giertych to jedyny facet co się go nie boi. Nie mieszkamy w Polsce tylko Kulczk-landzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.centertel.pl 08.11.04, 11:23 Giertych sie nie boi Kulczyk bo jest na to zbyt głupi. Mnie jak Poznaniakowi jest wstyd, ze ten człowiek ukończył ten sam wydział prawa co ja bo tylko go kompromituje. No ale pewnie, tatuś profesor z Akademii Rolniczej mu załatwił miejsce... Giertychowi zależy na jednej jedynej rzeczy - byciu prezydentem. I na tym właśnie polega jego głupota - on wierzy, że to jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:51 jacusiu, skoro głupole pokończyli poznańskie prawo- to mamy także opinię o Tobie. Ale nie martw się głupota jest dziedzczna, tylko szkoda, że bezbolesna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.04, 13:08 Jak sie was czyta to wcale sie nie dziwie ze macie w polsce tylu biedaköw. Pokazcie co wy potraficie mädrale i wezcie sie do roboty. Mozliwosci jest pelno - wam brakuje ale wlasnej inicjatywy. Czerwonogwardisci na pochöd. Osmieszacie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka38 Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE 08.11.04, 18:46 tez wole kulczyka, jest znienawidzony bo ma kase, a Polacy to zawistnicy, dalej skazeni mysleniem homo sovieticus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:44 Oj, straaaaszne facet masz chyba komleksy - ROZUMUJESZ TAK "każdy kto ma troche kasy to złodziej i bandyta, a jedyny sprawiedliwy to ten co mu zaj... i go zgnoji - tak trzymać" Facet - OTRZEŹWIEJ !!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:36 Bez takich "Kulczykow" piach bys zarl.. Giertychy jedyne co umieja to rozwalic co sie da. Pomyslu na nowe nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE 08.11.04, 18:09 no, myslałem że to forum bedzie tylko od opluwania Kulczyka, ale na szczęście są tu jeszcze ludzie, których nie zżera zawiść. w pałach im się nie mieści, że można dojść do tak potężnych pieniędzy. jak jadę autobusem i słyszę, jak to ktoś tam gdzieś tam się czegoś dorobił i na pewno ukradł, to mnie szlag trafia. raz się odezwałem i mądralińskie babcie zamknęły jadaczki. dopóki Polacy bedą równać w dół, dopóty będzie syf. A ten kawał o złotej rybce w jednym z pierwszych postówjest doskonały! pzdr dla pro-Kulczyków i na pohybel zawistniakom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 08.11.04, 18:33 Nie zamukaj tak chetnie "jadaczek" tym babciom, bo problem jest troche bardziej skomplikowany niz ci sie wydaje "madralczyku jeden". Gdybys nie mial co wlozyc do garka i musial oszczedzac na pradzie, coby ci wystarczylo z 600-setkowej miesziecznej emerytury na to abys wykupil "refundowane" lekarstwa to tez nie bylbys taki szczesliwy z faktu, ze ktos podrozuje sobie prywatnym odrzutowcem, a zona "jest zwykla Polka". Pamietaj o tym, ze krajach zamoznych nikogo nie denerwuje i nie drazni czyjes bogactwo, wrecz odwrotniem dziala na zasadzie motywacji, ale w Polsce ludzie szczegolnie starsi, ktorzy dziecinstwo przezyli podczas okupacji, mlodosc podczas "budowy socjalizmu" i to byl najwazniejszy cel owczesnej wladzy i bron Boze abys posiadal cos wiecej niz "sredniaklasa", no chyba ze przynalezalo sie do tej jednej, jedynej PZPR, a strosc przyszlo im doswiadczac "walki miedzy tymi co maja wladze i koryto" a tymi co daza do wladzy i koryta a ci biedni emereci nie maja na lekarstwa - oczywiscie ze bedzie to draznic i denerwowac, ze jakis tam Kulczyk mieszka sobie w palacach i jescze na dodatek handluje Polska na lewo i na prawo. Ja nie mam nic przdeciwko Panu Kulczykowi, ale niech przestanie rozprzedawac Polske wszystkim naokolo ktorzy zaplaca wiecej bez wzgledu na to czy mowia po rosysjsku czy po hinsku, czy jeszcze w innym UFO jezyku i nie przesadzaj z "patriotyzmem" Pana Kulczyka. Jako wilonarodowiec moze udac sie w kazdej chwili to tu to owdzie i tak tez pewnie zrobi, bo "koniunktura" w Polsce troszeczke "oslabla", a nawet powiedzialabym nie jest ona negatywnie dostrzegana przez wielka rzesze jego ekonomicznych doradcow. Jezeli ty tak dobrze sie miewasz w tej Polsce pod wzgledem ekonomicznym, to czemu do tej pory jezdzisz (nie wiem czy do pracy) autobusami zamiast jakims mercedesem pruc po polskich "wspanialych autostradach". Gratuluje ci optymizmu, tylko uwazaj, zeby taki Kulczyk lub jemu podobni nie "przekrecili" cie na to czy owo.Pomyslnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.bos.east.verizon.net 08.11.04, 19:02 Nie masz pan racji.Bardzo wielu ludzi w polsce to naciagacze.Moge wyliczyc kilkunastu z mojej rodziny i znajomych.Wczesniejsze emerytury i praca na czarno to tez oszustwo.Tacy ludzie jak p.Kulczyk buduje dobrobyt ludzi ktorzy pracuja i emerytow tez.Nie mozna myslec jak za komuny ze panstwo to ONI.Panstwo to MY. I zapytac jak P.Kennedy/Nie pytaj co Panstwo zrobilo dla ciebie ale co ty zrobiles dla Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:29 jest taka ciekawa kampania społeczna obecnie:"Polska jest krajem zamożnym. Dla ponad 2 MILIARDÓW ludzi żyjących za mniej niż DOLARA dziennie" A my najczęściej nie potrafimy dostrzec czubka własnego nosa. no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE 09.11.04, 03:23 babcie nie gadały o Kulczyku, tylko o kims tam ze swojego osiedla. i to jest najgorsze, takie przyzwalanie innym na oskarżanie wszystkich, którym się powodzi, o przekręty. OGROMNA większość ludzi w Polsce, którzy się czegoś dorobili, dokonała tego ciężką pracą i nawet najgorsza sytuacja materialna nie usprawiedliwia takiego stawiania sprawy jak wielu ludzi to robi. przeczytaj uważniej mój post - nie pisałem o Kulczyku. Chodzi i całe społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechęć Doktor Q IP: *.crowley.pl 08.11.04, 22:02 mylisz się, bo wielu sądzi jeszcze inaczej. Ja mając do pieniędzy stosunek lekko kontestatorski szanuję prawdziwych biznesmenów, którzy do milionów doszli własnym wynalazkiem, pomysłem, wykryli jakąś niszę... A nie pasożytują przy państwowym skarbie! Prokomy! Guzowate! Odpowiedz Link Zgłoś
allthatjazz Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE 08.11.04, 22:44 Ja nie atakuję Kulczyka z zawiści. Mam własny dom na strzeżonym osiedlu, 2 dobre samochody i stać mnie na wakacje 2 razy w roku na innym kontynencie yeah! Ja go atakuję, BO TO JEST ZWYKŁY ŁAPÓWKARZ, który ma prawo i państwo polskie za nic. W przeciwieństwie do doktorka NIGDY NIKOMU żadnej łapówki nie wręczyłem, a wielokrotnie ułatwiłoby mi to podpisanie kontraktu. Tym, że stajesz w jego obronie, sam sobie 2paco wystawiasz świadectwo. Więc mam dla ciebie rade - lepiej to ty zamknij jadaczke, bo się rzygać chce jak człowiek czyta twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE 09.11.04, 03:26 to nie czytaj. udowodnijcie Kulczykowi jakieś przestępstwo i dopiero go nazywajcie złodziejem i łapówkarzem. Kto wie, może robił jakies przekręty, ale demokracja polega też na tym, że dopóki ktoś nie ma prawomocnego wyroku, jest niewinny, czy nam się to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Brudy trzeba prać .. IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 19:27 ..to tylko publiczne pranie brudów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:00 słusznie! tylko piach nam pozostał, bo forsa znalazła się w kieszeniach takich jak niejaki Dr. Kulczyk. wielu z nich uzyskało tytuły nawet profesorskie za prace pt."jak zarąbać narodowi i na dodatek być za to chwalonym". Najbardziej przykre jest to, iż znajdują się klakierzy. Może też są umoczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE 09.11.04, 03:34 widzisz, nawet cię boli to że Kulczyk ma doktora. Pewnie ci się w twojej ciasnej pale nie mieści, że komuś z taką kasą chce się jeszcze uczyć. Ty pewnie dawno zapomniałeś, co to nauka, więc tym bardziej byś olał, będąc przy kasie. a zresztą, gorzki ten twój świat i żaden argument do niego raczej nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha a ja NIE IP: *.telkab.pl 08.11.04, 19:31 A może jeszcze jest kosmitą ???. Panowie (i Panie) nie róbcie z siebie takich idiotów jak Sz.P. Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzein Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.11.04, 06:03 Gość portalu: nikt napisał(a): > Kulczyk daje pracę tysiącom ludzi. Ilu daje Giertych? A Ty placisz podatki, on zas tez placi - tyle ze w Holandii. Giertych nie jest Biznesmenem, natomiast Ty jestes nikt, czyli BLAZNEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIPEK Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.ien.com.pl / 81.15.160.* 08.11.04, 12:48 Jestem z boku tych wypowiedzi, ale ta jest wyjątkowo prymitywna. Oczywiście wolę Kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:38 Giertych to taka maszynka do rozbijania i niszczenia wszystkiego i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stawik Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.11.04, 09:30 Jestem tego samego zdania, szanujmy Kulczyka bo jest nasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Wolę Kulczyka niż Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:40 Madre narody szanuja swoich bogatych, bo przy nich zyja. Glupie narodu swoich bogatych zarzynaja i gryza korzonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZYTELNIK JA TEZ KOCHAM KULCZYKA I ALGANOWA I CALA MAFIE IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 08.11.04, 18:19 WSZYSTKICH BANDYTOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Dobrze sie podpisales IP: 138.49.34.* 08.11.04, 18:31 a wiesz czemu daje prace? I czy placi tyle ile trzeba? (choc to juz innna sprawa) Ale skoro ty wolisz Kulczyka niz Giertycha, to ty na rozumie nie zarobisz wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
bimbalimba Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski 08.11.04, 03:17 pewnie chce pocieszyc zone po niewdziecznosci jaka jej okazaly wielkopolskie /i nie tylko/ 'elity' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr zosia Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:33 pan kulczyk poleciał ze stanem przedzawałowym do Stanów?????to ryzykowna operacja -pani Gra/żyno!niech pani nie gra na emocjach-"uczciwy biznesmen ,którego pomawiają ma stan przedzawałowy!patrzcie co mu zrobiliście,grzebiąc w jego kryształowej działalności!"i się zawstydżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Pojecie prawa w RP jest slabiutkie IP: 157.134.229.* 08.11.04, 03:23 Prawo w RP jest stanowione przez politykow. Rada: Walczyc na odleglosc. Obstawic sie prawnikami i nie dac sie wepchnac do kata (ani doprowadzic do kata). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahu Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 03:27 Tylko idiota może napisać: "W poznańskim Porcie Lotniczym "Ławica" ustaliliśmy, że Kulczyk zawsze lata do USA swoim odrzutowcem. Golfster IV potrafi przelecieć Atlantyk bez międzylądowania." - a gdzie miałby lądować? Na Grenlandii? Może wodować? Chyba , że uznamy lądowanie w Wielkiej Brytanii za międzylądowanie na Atlantyku. Rozumiem,że ten samolot może przelecieć ze Stanów do Polski bez międzylądowania, ale to trochę inaczej brzmi i ma inny sens. Zanim się coś napisze, należy dwa razy zastanowić się, a potem jeszcze przynajmniej dwa razy sprawdzić tekst pod kątem ewentualnych błędów logicznych, gramatycznych, ortograficznych i innych - inaczej takie dziennikarstwo potyka się o drobiazgi i naraża na śmieszność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:42 Redaktorzy w ogole czasem nie maja pojecia o czym pisza. Samolot jest marki Gulfstream, to po pierwsze. Takie bledy swiadcza o braku kompetencji i osoby je popelniajace powinny miec dluuugi staz w zamiataniu redakcji zanim cokolwiek beda moglu opublikowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rothen Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.chello.pl 08.11.04, 03:32 Hi hi - miał stan przedzwałowy, biedaczek - chciałby mieć dużo pieniędzy i pozostać zdrowy zarazem - albo jedno, albo drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: 68.214.177.* 08.11.04, 03:35 tepa polska nedza. i nedzna i tepa, wiec w permanentnej nedzy zostanie. Kulczyk, debilu, jest obywatelem swiata, moze mieszkac gdzie che. Mamy swiatowy kapitalizm, a wizy dla zawistnych pchel jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ha ha golfster? a moze GULFSTREAM profesjonalisci? IP: *.sunderland.ac.uk 08.11.04, 03:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: ha ha golfster? a moze GULFSTREAM profesjonal IP: *.chello.pl 08.11.04, 07:39 Widac jaki jest poziom naszych dziennikarzy, nawet nowe modele samolotu wymyslaja Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Powroci i na miejscu sie rozchoruje 08.11.04, 03:47 jak go zaczna przepytywac. Jaka to roznica czy tam , czy tutaj bedzie chorowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z New Jersey Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.union01.nj.comcast.net 08.11.04, 04:14 Nawet nie wiedzialam , ze ten Kulczyk jest az tak bogaty, nawet ma wlasny samolot, jak sie mozna dorobic tak szybko ??? Chetnie posluchalabym jego rad na ten temat ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes z NewJersey Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 04:21 Ja tez chetnie bym posluchal jak to ciezka praca 2 rak mozna sie tak dorobic. Ciekawy jestem jaki np mial majatek w 1975 roku? Czy wtedy juz mial MIG-a 21 tez? Po prostu nie wierze w uczciwosc takich ludzi.............. i ich najblizszych kolesiow............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.net.pulawy.pl 08.11.04, 10:34 święta prawda jankesie, ciekawe "kim" był w 1975 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Był "Kim" mir Senem :) IP: *.pl 08.11.04, 17:19 Wierzył w komunizm i zapewne był partyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:45 Jakbys sie dowiedzial na prawde jaka to ciezka praca to by ci sie i samolotu odechcialo. Jestes za slaby na takie zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miller Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.11.04, 04:38 dorobek kulczyka to wasza praca trzeba ja tylko odebrac i kulczyka postawic w szeregi paserow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.bos.east.verizon.net 08.11.04, 19:09 Zaczekajmy jeszcze niech sie wzbogaca a potem kolejna rewolucja robotniczo- chlopska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 golfster to taki "melex" IP: *.nyc.rr.com 08.11.04, 04:21 wozek golfowy , wypasiony wozek golfowy, stylizowany na lata 60-te, fins, chrome, rozkladany dach. tylko dla bogaczy, kulczyk ma ich ponoc 18, jeden na kazda dziure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: golfster to taki "melex" IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 05:16 Tyralem przez dlugie lata na wielkich budowach socjalizmu i nie dorobilem sie w PRL-u nawet Fiata (malego). Ale nie tylko ja. Taki Einstein Albert, ktory zrobil wynalazek E P O K O W Y nie dorobil sie takiego majatku w A M E R Y C E jaki w ciagu paru dni osiagnal w POLSCE biednej bo po 45 latach rzadow komunistow (wg. terazniejszego nazewnictwa sku..synow-zlodzieji) niejaki KULCZYK. Panowie badajacy ta sprawe bardzo prosze abyscie wyjasnili dzien po dniu jak i w jaki sposob rosl majatek tego KULCZYKA. Wyjasnijcie rowniez udzial w tym "cudzie ekonomicznym" pp. Kwasniewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOW Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.union01.nj.comcast.net 08.11.04, 04:47 Kazde bogactwo rodzi sie latami, pokoleniami, jestesmy oswojeni z Rockefellerami, rodzina Kennediego.. Nawet Trammp przez lata pracowal i wznosil sie powoli.... Czartoryscy , Zamoyscy... Znamy ich historie... Znamy ich z ksiazek .... A tu nagle Kulczyk ??? WOW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: WOW IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 05:16 panie zdziwiony , otoz pan Kulczyk natrafil na przekupna bande politykierow wlacznie z prezydentem tej gnusnej Polski i majac IQ wyzsze niz pan wykorzystal to w stopniu jakim umial dajac prace przy tym tysiacom leniwych Polakom za 600 zl jak ktos tu wczesniej wspomnial, widocznie tyle ich praca jest warta, moja jest warta 95 tys dolarow na rok i tez dobrze. poza tym poniewaz wplatane w te intersy sa glowy panstwa polskiego , wiec panu Kulczykowi wlos z glowy nie spadnie jak towarzyszowi Rywinowi i nnym jescze rownie glosnym polskim karierowiczom.Pan Kulczyk jest swietnym biznesmenem , tylko macie smierdzacy i przekupny rzad ktory mozna kupic za mise kapusty. to tyle czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WOW IP: *.144.144.186.revip.asianet.co.th 08.11.04, 05:53 Pan Kulczyk jest krzusem od dawna. Tzw Pierwszy Milion Dolarow otrzymal od swojego ojca (ktos cos pisal o budowaniu kapitalu przez pokolenia?). Kulczyk ma doktorat z ekonomii i jest swietnym biznesmenem. Daje prace wielu, wielu ludziom placac wiecej niz 600 zl tym, ktorzy sa tego warci (a nie tym, ktorzy mysla, ze sa tego warci). Jak namieszal - to nalezy mu sie kara. Jesli jednak dziala w granicach prawa to moge mu tylko pozazdroscic tegiej glowy. Dziwi mnie histeria zwiazana z nieobecnoscia Kulczyka w Kraju. Zniknal, wytropiono, ustalilismy, zona powiedziala, sekretarka nie odebrala telefonu, syn polecial, corka zostala, ochrona potrojona i inne bzdety. Ludzie GW jak nie macie nic madrego do napisania to zmiencie prace i przestancie robic z GW the Sun albo jakie inne badziewie. GW zmierza ku samoupodleniu. Mam dosc. Ide poczytac Inny Dziennik, Pa! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moro Re: WOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:04 Tak.GAZETKA wykazuje coraz większe przyśpieszenie upadku.Dlaczego nikt tam nie interesuje się losem uprowadzonej Polki .To jakiś ewenement jak się obserwuje reakcję mediów w innych krajach, których obywatele są zagrożeni ścinaniem głów.To jest temat tych dni panowie żurnaliści a nie to czym najbogatszy szpieg świata wozi swoją bezcenną dupę i co nabredziła u Żakowskiego jego ponaciągna żona , która ma tupet mówić , że żyje tak jak pierwsza z brzegu przeciętna polka.Przecież tę babę obsługuje tłum ludzi.Niech jej kasa lekką będzie, ale to już jest bezczelność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: WOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 15:48 I tu jest sedno sprawy. Nie jest winien ulczyk, ze stworzyl swoje imperium. Wszelkich nieprawidlowosci trzeba szukac tylko po stronie "politykow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margie Re: WOW IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 08.11.04, 17:42 Mysle, ze duzo jest w tym racji, a Kulczyk jako sprytny czlowiek dysponujacy gotowka, mogl "przekonac" wielu "zglodnialych kasy" politykow co do jego zamierzen. Ups nie wyszlo i sie troche namieszalo, nie dosc, ze politycy nie dostali dzialki bo transakcja nie wyszla, to jeszcze ich po komisjach i prokuraturach ciagaja, nic dziwnego, ze Kulczyk sie rozchorowal, Kwasniewski wkurzyl, a Oleksy to juz wogole chyba wylysieje z rozpaczy. Kulczyk wsciekly na swych "debilowatych" kolegow z lewicy, ktorzy nie potrafili sprawie "ukrecic lba" i on teraz za to musi sie spowiadac przed Komisja, a kolesie po "lewym" boku wsciekli, ze niedosc, ze nie zarobili to jeszcze prawica im sie do skory dobiera. Tragedia straszliwa. Biedna Polsko z tymi na czele co kradna i sprzedaja CIEBIE za marne grosze i z tymi co nastana, co tylko wladza im w glowie i przykro im ze to nie oni mieli dostep do koryta. Oni by wiedzieli juz co z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:08 Zwłaszcza William H. Gates III to całe pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margie Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 08.11.04, 17:47 Nie porownuj Kulczuka do Gatesa. Po pierwsze Gates zarobil pieniadze w miare uczciwie, nie sprzedaja USA w rece "wrogiegio narodu" np. Irak, badz Iran, po drugie Gates jest jednym z nabogatszych ludzi na swiecie a nie tylko w obrebie Stanow Zjednoczonych. Kulczykowi daaaaaaaleko do Gatesa. Jak do tej pory nikt Gatesa nie ciaga po Komisjach Sledczych i Prokuraturach pod zarzutem spotkan z agentem KGB. Zastanow sie chlopie co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:17 Dzięki. Teraz zaczynam rozumieć skąd się biorą "Pollack jokes". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.qc.sympatico.ca 09.11.04, 06:01 Google powstalo 6 lat temu teraz warte jest 20 miliardow dolarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 05:29 Kochana GW... Gulfstream. Taka jest poprawna nazwa prywatnego samolotu p. Kulczyka. W S T Y D! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOW Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.union01.nj.comcast.net 08.11.04, 05:34 Obserwuje to co dzieje sie z Panem Kulczykiem z.. Ameryki, moze to i rzeczywiscie wspanialy bissnesmen...... Pomagagal biednym.. Tylko nie wiem , co to znaczy kupic rzad za miske kapusty... czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: 207.230.231.* 08.11.04, 05:40 W wolnym tlumaczeniu to moze byc na przyklad mala kopertka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:26 Jaki rzad (rzady) Taka micha kapusty... proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba MOŻE JUŻ WRÓCIĆ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 05:44 naradził sie w spokoju ze swoimi prawnikami co ma gadać i wszystko będzie dobrze... Pewnie nic się niestanie Kulczykowi ale dobrze , że bierze się za dupę burżujów o czerwonej przeszłości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.alan.krakow.pl 08.11.04, 05:48 CZy prosto do pierdla robić za "parówę" ,czy do daczy? Na spotkanie z Rywinem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi moze wreszcie koniec blazenady w polsce IP: 61.165.208.* 08.11.04, 05:51 pod nieobecnosc tego, komu stawia sie zarzuty? to takie polskie za plecami plotkowac i szczuc zamiast poczekac i pogadac twarza w twarz. dobrze ze sa tacy ludzie jak kulczyk z ktorych mozna brac przyklad, trzymaja klase niezaleznie od okolicznosci nawet, gdyby mialy byc dla nich niekorzystne i nawet gdyby okazalo sie ze zrobili cos co sie innym nie podoba, nawet gdyby mialo byc to moralnie naganne. wielkie interesy i wielki czlowiek na ich miare i wieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanaol Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 08.11.04, 05:55 KOCHANA GW. ZWRACAM SIE DO WAS Z PROZBA PONIEWAZ UWAZAM WAS ZA ZETELNE I OBIEKTYWNE PISMO I MIESZKAM DALEKO OD KRAJU ,ALE ZAWSZE WAS PRZEGLADAM I BARDZO POCHWALAM WASZE DZIALANIE. KOCHANI NA -ONET.pl W GORACYCH TEMATACH WYCZYTALEM TEMAT." Samobojstwo dluznika TP.SA. JEST COS STRASZNEGO TP.SA POBIERA DUZE PIENIADZE ZA SWE USLUGI A SERVIE MAJA OKROPNY JAKIES DRUTY WISZA WSZDZIE TAK MOZNA WYCZYTAC Z TEGO ARTYKULU itd. MYSLE ,ZE ZNAIDZIE SIE JAKIS POLAK PATRIOTA SPONSOR I WYNAIMIE JAKIEGOS EKSPERTA KTORY ZBADA TE POLACZENIE MYSLE ,ZE NIE JEST TO DUZY PROBLEM POLITYKOW POSPRAWDALI . KOCHANI RODACY WY NIE ZYJECIE JUZ W PRLu. GDYBY TO SIE STALO W AMERYCE CZY NA ZACHODZIE TO TP.SA ZAPLACILOBY DUZE ODSZKODOWANIE DLA TEJ MATKI ZA SMIERC SYNA . TP.SA TO JESLI DOBRZE PAMIETAM TO KUPILI FRANCUZI ? TYLKO Z POLACZKAMI MOGA TAK POSTEPOWAC . MYSLIE ZE JEST W KRAJU JAKIS PRAWNIK PATRIOTA KTORY DLA PRESTIZU WZIALBY TA SPRAWE I POKAZAL , ZE POLACY W SWOIM KRAJU MAJA PRAWO DO GADNEGO TRAKTOWANIA. A NIE ,E ONI KAZA DLA TEJ MATKI ZRZEC SIE WSZYSTKIEGO PO SYNU TO SKANDAL P.S. PRZEPRASZAM ZE TUTAJ PISZE O TYM ,ALE TO COS STRASZNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoczniowiec Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: 212.14.57.* 09.11.04, 01:08 przeciez i tu zamiszal kulczyk kupil tpsa, sprzedal naciagnal miliony ludzi na ogromne ceny polaczen a sam siedzi w usa gdzie abonament ytelefoniczny 23$ i nieograniczona ilosc lokalnych rozmow - niezle co jak sie w usa nadzwoni na 0700 to mozna nie placic , jesli cos jest podejrzane a tu co sie wyprawia , ktos sie do tych sutenerow podlaczy i uczciwy czlowiek musi sie tlumaczuc zasranemu dyrektorowi telekomunikacji. Gdyby mnie to spotkalo to bym mu w ryja zajeb.al. Takie chamstwo w szczecinie na podgornej ze komuna to byly piekne czasy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez podania reki kulczyk ten pieprzony ubek IP: *.client.comcast.net 08.11.04, 05:55 kontakty stasi ub i kgb zapoczatkowal jego slawetny tatus, synek kontynuuje prostytucje czerwonego bydla. srac na tego ubeka i czerwona kur..e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: miska kapusty IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 06:12 dla obserwatora z USA wyjasnienie" miska kapusty" tzn miska kapuchy czyli za moich czsow owo kapucha byla forsa dzisiaj slangowo kasa, ktora rowniez publicznie jasnie dostojny Prezydent Polski uzywa , czyli z tej mojej metafory wynika ze ta banda w rzadzie jest przekupna za miske czyli niewiele , gdyby to byla "micha kapusty"to bym mial o nich( rzadowce) lepsze zdanie. Panie Obserwator czesto Pan bywa w ojczystym kraju?bo jechac nie warto , chyba ze do rodziny. czesc , do odzewu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert chyba trafiles IP: 192.85.16.* 08.11.04, 12:18 bo p0rzadna robota niewielu sie dorobilo. Na zdjeciu wyglada jak ...urwiony anolek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal chyba to wam wszystkim azbest na mózgi padł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 02:26 Odwalcie się już od Polaków w kraju z tymi debilnymi komentarzami z okresu zimnej wojny. Halooo Ziemia do Stanów - komunizm już upadł, Związek SRR już jakiś czas nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LITWIN Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 06:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawiarz Gulfstream IV a nie Golfster IV IP: *.dyn.optonline.net 08.11.04, 06:39 > Golfster IV potrafi przelecieć Atlantyk... panowie troche profesjonalizmu... Gulfstream IV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2004 politykierzy chca zarabiac punkty na sianiu sensac IP: *.chello.pl 08.11.04, 07:46 ji, a jak sie okazuje to nie potrzebne te larum i wrzawa. Wiadomo interes w rozsiewaniu syfu maja udzial co niektorzy politykierzy i pismaki, choc dzialania samego Kulczyka tez wzbudzaja watpliwosci. Dlatego konieczna ta obecnosc przed Komisja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 odwalcie się oszołomy od Kulczyka IP: *.comnet.krakow.pl 08.11.04, 08:01 żal dupę ściska polaczkom, że facet potrafił wykorzystać możliwość wzbogacenia się,na tyle skutecznie ,ze stał się najbogatszym Polakiem. Najgorsze jest jednak to, że facet nie jest zainteresowany wsparciem finansowym i moralnym prawej strony. Żyje sobie panisko w innym świecie a polityką interesuje się tylko tyle co kot napłakał i wisi mu kto rządzi,ważne aby był mu nie przeszkadzał w prowadzeniu interesów, co to za Polak ? żeby o istnieniu wielkich polaków , Macierewicza, Giertycha czy Wassermana dowiedział się dopiero na komisji śledczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahu Re: odwalcie się oszołomy od Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:59 To żenujące, jak wąskie spojrzenie prezentujesz i jak próbujesz wypierać ze świadomości lub wręcz przeinaczać fakty, które są oczywiste. Mianowicie, twierdzenie, iż Kulczykowi "wisi kto rządzi" jest zabawne - jak wytłumaczyć w takim razie głęboką zażyłość z wieloma politykami (zarówno lewicy jak i prawicy), jeżeli nie konkretnym celem którym jest (cyt.)"ważne aby był mu nie przeszkadzał w prowadzeniu interesów" ? Obudź się proszę i otwórz oczy H56! Na całym świecie biznes niestety splata się z polityką, a to ze względu na obustronne korzyści, zobowiązania i zależności - pan Kulczyk nie jest od tego wolny i nie wisi mu kto rządzi, bowiem od tego zależy kierunek, w którym podąża gospodarka, a to ma niebagatelne znaczenie dla jego (i nie tylko jego) interesów. Poza tym, jeżeli przeciętnemu Kowalskiemu "nie wisi" kto rządzi, to napewno tym bardziej Kulczykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proboszcz Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 08:02 Jak Polska zlikwiduje wszystkich większych i mniejszych Kulczyków to kto da jalmużnę pozostałym w Polsce żebrakom, a mnie datki na tacę w kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 16:57 Oooo wlasnie. Proboszcz czasem madrze gada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Kluczyk zwarty i gotowy? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:08 Jeśli(?) przyjedzie to wcale nie świadczy o czystych intencjach. Świadczy tylko o tym że: 1.Jest przekonany o swojej bezkarnści,a z pewnością ma podstawy za przyczyną swoich "układów" nie tylko na lewicy.Poza tym nie ma dotychczas żadnego precedensu,aby jakiegoś "ustosunkowanego"złodzieja skazano. 2.Linia "obrony" jest już przygotowana,miał dosyć czasu aby przygotowano mu wszelkie możliwe odpowiedzi na wszelkie możliwe pytania,zwłaszcza że cała praca komisji odbywa się w konwencji kabaretowej. W państwie prawa człowiek,który bez odpowiednich upoważnień(MSP)handluje majątkiem narodowym,ze swoim prawnikiem rozmawiałby w czasie widzenia w więzieniu śledczym. Odpowiedz Link Zgłoś