superspec1 31.01.23, 12:28 wzrostu PKB Polski w tym roku. Druga Wenezuela jest budowana czy jak? www.obserwatorfinansowy.pl/forma/dispatches/mfw-obnizyl-prognoze-wzrostu-pkb-polski-w-23-do-03-proc-2/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec1 Re: Obniżenie prognozy 31.01.23, 19:49 Wenezuela niedościgniony wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Obniżenie prognozy 31.01.23, 13:43 Spoko! Spoko qurwa. To jest na razie Budapeszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Obniżenie prognozy 31.01.23, 13:47 Brazylia. Duże, kradną na potęgę, nie lubią mniejszości i rżną lasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Obniżenie prognozy 01.02.23, 11:43 szczypawka.jadowita napisała: > Druga Turcja. Turcja nie poparła, mimo starań, Twojego Patrona Putina, Putin czekał na Erdogana a więc troll Putinowy Pijawka/Buldog nie lubi (hejtuje) Erdogana. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Miało być -20, a jest +5 01.02.23, 12:37 Jak donosi IMGW Jakby było -20 to spokojnie obejrzałbym sobie zieloną kometę. Ale przy +5 nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Miało być -20, a jest +5 01.02.23, 13:23 Komety sprowadzają nieszczęścia na Ziemię. Lepiej jest ich nie widzieć bo znowu coś się urodzi w stajence, albo wojna będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Miało być -20, a jest +5 01.02.23, 14:11 pies.na.czarnych napisała: > Komety sprowadzają nieszczęścia na Ziemię. Lepiej jest ich nie widzieć bo znowu > coś się urodzi w stajence, albo wojna będzie :) Wojna już jest i prawdopodobnie przekształci się w III wojnę światową, typu Putin kontra cały świat. Martwię się o dzieci. Najmłodszy syn ma 10 lat. Mi już czas powoli umierać. Swoje przeżyłem, wybawiłem się. Ale szkoda dzieci. Śmiałaś się sunio, z wycieczki w Kosmos. Dear Reviewer Thank you for providing a report on this manuscript submitted to xxxx. I appreciate the time and expertise you have contributed. I am writing to inform you that after considering the comments and recommendations of all the reviewers my decision was to reject this manuscript. The authors have been informed of my decision and may have been provided with my own additional comments. For your information any reports relating to this decision are provided below. Please note that this is an automated email sent to all the reviewers of any version of this manuscript. This message should be treated as confidential. I hope you find this information useful. Thank you for your support of xxx Yours sincerely Chińczycy polecieli. Jestem spokojnym osobnikiem, ale jak ktoś ściemnia, RCS nie ma skrupułów. Sugerowałem poprawę tej pracy trzy razy. Do trzech razy sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Miało być -20, a jest +5 01.02.23, 15:05 > Wojna już jest i prawdopodobnie przekształci się w III wojnę światową, typu Putin kontra cały świat. Martwię się o dzieci. Nareszcie zrozumiałeś to, co ja widzę od miesięcy. Nawet zauważyłem, że przestałeś propagować tą wojnę. Tak trzymaj. > Dear Reviewer Co to jest za tajemniczy tekst? Nic z niego nie można wywnioskować o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś